1 - خیر نمیکنه و در کل این دستگاه اون قدری با ارزش نیست که نگران لنزش باشید / البته یه زمانی برای خودش غولی بود .
2 - نه هیچی نمیشه ولی بازی که دونه 500 تومنه
3 - بهترین DVD خام دنیا Verbatim هست و روش خاصی نداره ، ایمیج بگیرید رایت کنید .
1 - خیر نمیکنه و در کل این دستگاه اون قدری با ارزش نیست که نگران لنزش باشید / البته یه زمانی برای خودش غولی بود .
2 - نه هیچی نمیشه ولی بازی که دونه 500 تومنه
3 - بهترین DVD خام دنیا Verbatim هست و روش خاصی نداره ، ایمیج بگیرید رایت کنید .
1- درسته ارزش نداره ولی من چند روز هستش لنزش را تعمیر کرم و نمی خوام اذیت بشه
2-داخل شهر رشت 1000 میدن ارزش نداره دی وی دی خط بیفته و بعد بری از دوباره 1000 بخری برای یک بازی چند تومن پیاده بشی خودم رایت میکنم نمی دونم دستگاه چه مرگش شده دور سی دی خط می ندازه باید ببرم تعمیر گاه ببینم چی میگه
3- حالا من این dvd را میتونم راحت پیدا کنم با پرینکو هم جواب میده الان من با الکل 120 باید ایمیج بگیرم و بعد باید با نرم افزار اون را از حالت فشرده خارج کنم و با نرو رایت کنم درست یا نه؟لطفا یخورده راهنمایی کنید
4-سایتی هستش که بازی جدیدی که در سال یکی دو تا برای ps2 میاد تاریخ انتشار بازی را معرفی کنه یا نه؟
راستی بازی را کپی از dvd به dvd هم میشه رایت زد.باتشکر بابت توضیحات
Last edited by saeid 22; 20-10-2010 at 04:54.
از نرم افزار imgburn استفاده کنید. این نرم افزار جادو می کنه ! من یه بازی رو هر طوری رایت کردم نمیاورد ، با این رایت کردم راحت آورد.
دی وی دی خام هم اونقدرها مهم نیست . من یه بازی روی پرینکو رایت کردم و دائماً هم بازی میکنم و مشکلی پیش نیومده.
برای تاریخ عرضه ها به gamespot.com مراجعه کنید.
کپی دی وی دی به دی وی دی هم میشه !
بهترین روش برای بک آپ گیری از بازی های PS2 :
1. از Alcohol 120% استفاده کن که گزینه اختصاصی برای بازیهای PS2 داره.
2. با فرمت ISO ازشون امیج بردار.
3. قبل از گرفتن ایمیج از دیسک بازی خوب با آب و صابون مایع دیسک رو بشور و با دستمال کاغذی خشکش کن. (البته اگه دیسک بازی اکبند هست لازم به این کار نیست)
4. با حداقل سرعت ممکنی که میتونی ایمیج بردار ( 1 یا 2).
5. با حداقل سرعت ممکن (1 یا 2) رایت کن.
6. از بهترین نوع دی وی دی خام که تونستی پیدا کنی استفاده بکن.
7. بعضی از دی وی دی رایترها (مثل Liteon) کیفیت خوبی ندارن سعی کن از بهترین نوع دی وی دی رایتر که دم دست داری استفاده بکنی (مثل سونی یا پایونتر و سامسونگ هم بد نیست)
برای اینکه از لیست بازی های آینده که قراره واسه PS2 منتشر بشه از سایت زیر استفاده بکن :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3 - پرینکو نمیدونم چیه ندیدم تا حالا .
4 - Gamespot.com
سلام
من بازی Harvest Moon پلی استشین 2 رو گرفتم
و میخواسم یک شبیه ساز پلی استسشن 2 بهم معرفی بکنین که این بازی و اجرا بکنه
چند تا شبیه ساز و امتحان کردم نشد
لطفا یک شبیه ساز بگین که حتما اجراش بکنه
فقط و فقط این میتونه همه بازی ها رو اجرا کنه به شرطی که درست تنظیم بشه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من خودم استفاده نکردم و نمیکنم چون Ps2 دارم . توی بازی سنتر یک تاپیک مخصوص این هست همه تنظیمات لازم رو نوشتند .
دوستان سلام
چطور می شه حافظه ps2 روخالی کرد؟ من می خوام یه بازی رو اجرا کنم پیام میده مموری کارت لازم داری پرسیدم گفتن باید حافظه رو خالی کنی تا مشکل حل شه لطفا راهنمایی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)