البته DFI هم برند خوب و حرفه ای هست که با چیپ P35 مین های خوبی داره
blood iron P35-T2RL
lanparty DKp35
به نظرم اولی نسبت به قیمتش بد نباشه
![]()
البته DFI هم برند خوب و حرفه ای هست که با چیپ P35 مین های خوبی داره
blood iron P35-T2RL
lanparty DKp35
به نظرم اولی نسبت به قیمتش بد نباشه
![]()
با گارانتی دیجیتال الان چند تا میخوای ؟![]()
اسوس تو سری چیپهای P35 خیلی جالب کار نکرده مینهاش زیادی داغ میکنن . P35-DSl هم از Abit-Ip35-e بهتر نیست اصلا که بخواین پول اضافه ترم بابتش بدید . Abit Ip35 هم مین خوبیه ولی من بازم اگه بودم IP35-e رو انتخاب میکردم چون 20 تومن ارزونتره .
در مورد اون مشکل که درباره ، مین بورد های سری P35 ASUS گفتی ، میتونی یه منبع یا خبر معتبر ارائه کنی ؟
چون بنده تا الان به هیچ مشکلی در مورد مشکلات حرارتی ASUS-P5K بر نخوردم !
ضمنآ درباره هر اظهار نظر که میکنید ، دلیل قانع کننده ارائه کنید ، تا بقیه دوستان هم از اطلاعاتی که از شما کسب میکنن ، استفاده ببرن .
با تشکر / .
با سلام
دوستان مطمئن باشید هیچ ارزونی بی حکمت نیست
که میگه IP35 20 تومن ارزونتر
من اگه باشم DFIمیگیرم
blood iron P35-T2RL
سلام :
می خواستم از دوستان بپرسم که مادربورد Abit FPIN9 مادربورد خوبی است یا نه ؟ اینتل را ساپورت می کند یا AMD ؟
اگر امکانش هست بهترین مادربورد برای پردازنده AMD بین قیمت 100 تا 130 را بهم معرفی کنید ، ممنون .
دوست عزيز اين مين يعني Abit FPIN9 از پردازنده هاي اينتل پشتيباني مي كنه
توي رنج قيمتي شما فكر كنم چيپست 570sli باشه كه قديمي شده با قيمت 100تومن فكر كنم بتونين مين با جيپست 690 بخرين كه بهتر...
![]()
ممنون از راهنماییتون . 570SLI از همین برند Abit هست ؟
این لینک رو ببنید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن دوست عزیز اگه یه سرچ کوچیک میزدین . به این نتیجه میرسیدین مخصوصا ت. خیلی از فرووم های خارجی کاربرا به این نکته اشاره کردن .
دوست عزیز تو بازار ما همچی فرق میکنه اگر خریداران تفکرشون مثل شما باشه باید بدترین قطعات ممکنه رو تو رنج قیمتش مد نظرشون بخرن . مثلا میگم الان Geforce 8800GTS 640Mb هنوزم تو خیلی از برندها قیمتش تو بازار ما بالای 350 تومنه این دلیل بر بهتر بودنش نسبت به 8800GT مثلا با قیمت 260-270 تومنه یا مثلا الان Phenom 9600 گرونتر از Q6600 هست دلیل میشه اصلا از این CPU بهتر باشه , نه .با سلام
دوستان مطمئن باشید هیچ ارزونی بی حکمت نیست
که میگه IP35 20 تومن ارزونتر
من اگه باشم DFIمیگیرم
blood iron P35-T2RL
یا همین Ip35-e چون ارزونتر از مثلا Gigabyte P35 DS3-L هست دلیل میشه بدتر باشه نه همچین چیزی اصلا نیست و اصلا تو بازار ما قیمتاشون اینجوریه چه بسا تو خارج از ایران IP35-e گرونترم باشه . لینکهای زیر رو ببین .
قیمت IP35-E
قیمت Gigabyte DS3-L
Last edited by Bracket; 21-04-2008 at 12:47.
مرسی ، مطلب جالبی بود ! البته خیلی به تبلیغات تابلو برای گیگابایت شبیه بود تا بررسی !این لینک رو ببنید .
در ضمن دوست عزیز اگه یه سرچ کوچیک میزدین . به این نتیجه میرسیدین مخصوصا ت. خیلی از فرووم های خارجی کاربرا به این نکته اشاره کردن .
بحث من بیشتر روی p5k بود ، در اون مورد هم چیزی سراغ داری ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)