بعد از چند بحث کوچک که مدت ها از اون میگذره من همچنان این تاپیک رو (در سکوت) دنبال میکردم...
تا جایی که بحث آوردن مدرک و بررسی مدارک بود بابک و سیمور عزیز با موشکافی و حوصله توضیح دادند، ولی وقتی همه چیز برمیگرده به نقطه صفر فکر کنم این دوستان هم نمیدوند چه جوابی بدند که اول در حیطه تاپیک باشه و دوم از روی تعصب نباشه.
فرق آدم متعصب با یک پرسشگر اینه که فرد متعصب به دنبال دلایلی برای تعصب بیشتر و اثبات اعتقاداتش هست ولی پرسشگر
ابتدا همه چیز رو بادقت بررسی میکنه و سپس اعتقادش رو بر اساس دانسته ها پایه ریزی میکنه
وقتی صحبت از رد پای یوفاها در تاریخ و عکس ها و نقاشی ها بود دیدید که بابک و سیمور جواب دادن ولی حالا که بحث از مدیوم و روح و اجنه است نظری از این دوستان دیده نمیشه...
ما همه در زندانی که با افکار خود میسازیم زندگی میکنیم و هیچ کس جز خودمان قادر نیست ما رو از این زندان خودساخته آزاد کنه
من اگر چه دوست ندارم اعتقاداتم رو که کاملا براساس بررسی ها و یافته های شخصی هست به ذهن دیگران وارد کنم، ولی برای آشنایی شما با نوعی دیگر از نگاه به مسائل علمی و اعتقادی فقط یک توضیح کلی میدم
جهانی که ما در آن زندگی میکنیم بر اساس قوانین شناخته شده یا هنوز شناخته نشده ای کار میکند که علم با تمام توان سعی در شناخت این قوانین دارد
نظر من و دیگران درباره نیروی ذهن، جادو ، معجزه یا هر معمای دیگر اهمیتی نداره، چون در علم اگر قانونی نباشه دیگه علم بی معنی میشه پس نیروی ذهن چه وجود داشته باشه یا نه از نظر علم باید قانونی برای اون باشه و حتی این نیروی نامرئی هم در دایره قوانینی که داره باقی مانده و خارج نمیشود، همینطور روح ، جن ، جادو ، معجزه و ...
خلاصه اینکه هیچ نیرویی قادر نیست قوانین کلی و اثبات شده علمی رو بشکنه و باید و باید و باید در دایره این قوانین قابل تعریف باشه
ولی اگر صحبت از بی قانونی باشه علم ساکت میشه و شبه علم با اعتماد به نفس خودش رو نشون میده...
برای آشنایی بیشتر با یافته های من از ماورا که هیچ تعصبی روی آن ندارم و هر لحظه به شرط مواجهه با دلیل و مدرک آماده تجدید نظر در همه آنها هست این تاپیک رو میتونید مطالعه کنید:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید