تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 142 از 358 اولاول ... 4292132138139140141142143144145146152192242 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,411 به 1,420 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

پروفشنال Shayan Arya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بعد از چند بحث کوچک که مدت ها از اون میگذره من همچنان این تاپیک رو (در سکوت) دنبال میکردم...
    تا جایی که بحث آوردن مدرک و بررسی مدارک بود بابک و سیمور عزیز با موشکافی و حوصله توضیح دادند، ولی وقتی همه چیز برمیگرده به نقطه صفر فکر کنم این دوستان هم نمیدوند چه جوابی بدند که اول در حیطه تاپیک باشه و دوم از روی تعصب نباشه.

فرق آدم متعصب با یک پرسشگر اینه که فرد متعصب به دنبال دلایلی برای تعصب بیشتر و اثبات اعتقاداتش هست ولی پرسشگر
    ابتدا همه چیز رو بادقت بررسی میکنه و سپس اعتقادش رو بر اساس دانسته ها پایه ریزی میکنه
    وقتی صحبت از رد پای یوفاها در تاریخ و عکس ها و نقاشی ها بود دیدید که بابک و سیمور جواب دادن ولی حالا که بحث از مدیوم و روح و اجنه است نظری از این دوستان دیده نمیشه...

ما همه در زندانی که با افکار خود میسازیم زندگی میکنیم و هیچ کس جز خودمان قادر نیست ما رو از این زندان خودساخته آزاد کنه
    من اگر چه دوست ندارم اعتقاداتم رو که کاملا براساس بررسی ها و یافته های شخصی هست به ذهن دیگران وارد کنم، ولی برای آشنایی شما با نوعی دیگر از نگاه به مسائل علمی و اعتقادی فقط یک توضیح کلی میدم

جهانی که ما در آن زندگی میکنیم بر اساس قوانین شناخته شده یا هنوز شناخته نشده ای کار میکند که علم با تمام توان سعی در شناخت این قوانین دارد
    نظر من و دیگران درباره نیروی ذهن، جادو ، معجزه یا هر معمای دیگر اهمیتی نداره، چون در علم اگر قانونی نباشه دیگه علم بی معنی میشه پس نیروی ذهن چه وجود داشته باشه یا نه از نظر علم باید قانونی برای اون باشه و حتی این نیروی نامرئی هم در دایره قوانینی که داره باقی مانده و خارج نمیشود، همینطور روح ، جن ، جادو ، معجزه و ...
    خلاصه اینکه هیچ نیرویی قادر نیست قوانین کلی و اثبات شده علمی رو بشکنه و باید و باید و باید در دایره این قوانین قابل تعریف باشه

ولی اگر صحبت از بی قانونی باشه علم ساکت میشه و شبه علم با اعتماد به نفس خودش رو نشون میده...

برای آشنایی بیشتر با یافته های من از ماورا که هیچ تعصبی روی آن ندارم و هر لحظه به شرط مواجهه با دلیل و مدرک آماده تجدید نظر در همه آنها هست این تاپیک رو میتونید مطالعه کنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 6 کاربر از Shayan Arya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ghooty's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

بازم همون سفسطه ي هميشگي رو پيش آوردي ها!
    شايد به قول تو دارم سفسطه مي كنم اما اينا واقعيت هايي انكار ناپذيرند. درسته شايد اطلاعات هيچ كدوممون خيلي زياد نباشه اما ايني كه من گفتم چيزيه كه هر كسي قبول مي كنه.

4. این کاربر از ghooty بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

حالا عصبانی بودم یه چی گفتم .. پستم رو ویرایش کردم جاش به مدیران گزارش دادم
    آکوئا جان بیا این پست رو پاک کن
    Last edited by Gilopa; 25-02-2010 at 23:56.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض

بعد از چند بحث کوچک که مدت ها از اون میگذره من همچنان این تاپیک رو (در سکوت) دنبال میکردم...
    تا جایی که بحث آوردن مدرک و بررسی مدارک بود بابک و سیمور عزیز با موشکافی و حوصله توضیح دادند، ولی وقتی همه چیز برمیگرده به نقطه صفر فکر کنم این دوستان هم نمیدوند چه جوابی بدند که اول در حیطه تاپیک باشه و دوم از روی تعصب نباشه.

فرق آدم متعصب با یک پرسشگر اینه که فرد متعصب به دنبال دلایلی برای تعصب بیشتر و اثبات اعتقاداتش هست ولی پرسشگر
    ابتدا همه چیز رو بادقت بررسی میکنه و سپس اعتقادش رو بر اساس دانسته ها پایه ریزی میکنه
    وقتی صحبت از رد پای یوفاها در تاریخ و عکس ها و نقاشی ها بود دیدید که بابک و سیمور جواب دادن ولی حالا که بحث از مدیوم و روح و اجنه است نظری از این دوستان دیده نمیشه...

ما همه در زندانی که با افکار خود میسازیم زندگی میکنیم و هیچ کس جز خودمان قادر نیست ما رو از این زندان خودساخته آزاد کنه
    من اگر چه دوست ندارم اعتقاداتم رو که کاملا براساس بررسی ها و یافته های شخصی هست به ذهن دیگران وارد کنم، ولی برای آشنایی شما با نوعی دیگر از نگاه به مسائل علمی و اعتقادی فقط یک توضیح کلی میدم

جهانی که ما در آن زندگی میکنیم بر اساس قوانین شناخته شده یا هنوز شناخته نشده ای کار میکند که علم با تمام توان سعی در شناخت این قوانین دارد
    نظر من و دیگران درباره نیروی ذهن، جادو ، معجزه یا هر معمای دیگر اهمیتی نداره، چون در علم اگر قانونی نباشه دیگه علم بی معنی میشه پس نیروی ذهن چه وجود داشته باشه یا نه از نظر علم باید قانونی برای اون باشه و حتی این نیروی نامرئی هم در دایره قوانینی که داره باقی مانده و خارج نمیشود، همینطور روح ، جن ، جادو ، معجزه و ...
    خلاصه اینکه هیچ نیرویی قادر نیست قوانین کلی و اثبات شده علمی رو بشکنه و باید و باید و باید در دایره این قوانین قابل تعریف باشه

ولی اگر صحبت از بی قانونی باشه علم ساکت میشه و شبه علم با اعتماد به نفس خودش رو نشون میده...

برای آشنایی بیشتر با یافته های من از ماورا که هیچ تعصبی روی آن ندارم و هر لحظه به شرط مواجهه با دلیل و مدرک آماده تجدید نظر در همه آنها هست این تاپیک رو میتونید مطالعه کنید:
    کد:
    بحث کنید لطفآ
    آخه این تاپیک چه ربطی به این موضوعات داره؟؟!!!
    ما در مورد اینکه کشورها از این چیزا استفاده میکنن بحث میکردیم و یک بحث کوتاه بود
    تعجب میکنم واقعآ!

7. این کاربر از saeeddz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بحث کنید لطفآ
    آخه این تاپیک چه ربطی به این موضوعات داره؟؟!!!
    موضوع تاپیک علاوه بر UFOs و بیگانه ها به علم در برابر شبه علم مربوط میشه و من هم در این همین زمینه کمی بحث کردم
    حالا اگر ممکنه شما هم یک تعریفی از نگاه و فلسفه خودت در این زمینه برای ما بگو تا بحث رو ادامه بدیم...

ما در مورد اینکه کشورها از این چیزا استفاده میکنن بحث میکردیم و یک بحث کوتاه بود
    آیا شما دلیل مستندی سراغ دارید یا اطلاعات شما در حد جوراب بالای زانوی سفید رنگ در كمد لباس اتاق خواب همسايه دست چپي است؟

saeeddz گرامی یا هر دوست دیگری که فکر میکنید خیلی از مسائل با پنهان کاری قدرت های کوچک و بزرگ و متوسط از مردم مخفی شده... من این فرضیه شما رو رد نمیکنم ولی با تمام احترام فکر میکنم شما دوستان مرز واقعیت و تخیل رو کاملا فراموش کرده اید به طوری که وقتی صحبت از موضوعات محرمانه میشود آمادگی پذیرش هر داستان غیر ممکنی را دارید مثل عده ای که معتقدند زمین مسطح است و ...
    البته شاید شما در این مورد خاص اینطور فکر نمیکنید ولی به نظر من بعضی از ادعاهایتان دست کمی از این حرف ندارد

از خیال پردازی درباره مسائل محرمانه که بگذریم یک نوع خیال پردازی دیگر هم بین بعضی دوستان دیده میشه که ریشه در اعتقاد به پیشرفت علم دارد که اعتقاد درستی است، ولی پیشرفت علم به این معنا نیست که هر غیرممکنی ، ممکن شود.
    رویای پرواز انسان به حقیقت پیوست، ولی نه با نیروی ذهن یا کمک از ارواح و اجنه...
    بسیاری از بیماری های مرگبار درمان شد، ولی نه با انرژی درمانی و دعانویسی...

9. 4 کاربر از Shayan Arya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ghooty's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

ولی پیشرفت علم به این معنا نیست که هر غیرممکنی ، ممکن شود.
    رویای پرواز انسان به حقیقت پیوست، ولی نه با نیروی ذهن یا کمک از ارواح و اجنه...

شايد نظرت اين باشه كه هر چيزي با علم ممكن نيست ولي اينو از من داشته باش كه خود خدا مي فرمايد:(( شما انسان ها هر كاري مي توانيد انجام دهيد جز ديدن من(خدا).))
    واقعا ما انسان ها مي تونيم هر كاري بكنيم فقط به باورهامون مربوطه. اميدوارم فيلم راز رو ديده باشي. يارو فلج كامل شد به طوري كه پزشك ها ازش قطع اميد كرده بودن ولي با فكرش تونست اين مشكل رو از سر راهش برداره. قدرت تفكر و تمركز ما از هر چيزي بالا تره فقط بايد ايمان داشته باشي.
    Last edited by ghooty; 26-02-2010 at 11:35.

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اميدوارم فيلم راز رو ديده باشي. يارو فلج كامل شد به طوري كه پزشك ها ازش قطع اميد كرده بودن ولي با فكرش تونست اين مشكل رو از سر راهش برداره. قدرت تفكر و تمركز ما از هر چيزي بالا تره فقط بايد ايمان داشته باشي.
    فیلم راز چیزی جز تبلیغ خرافات در قالبی جدید نداره...
    نیروی ذهن یک نفر که هیچ، حتی اگر 70 میلیون ایرانی هم با تمرکزشان سعی کنند لامپ کم مصرف اتاق من رو روشن کنند باز هم فایده نداره و تا وقتی که من کلید رو نزنم اون چراغ روشن نمیشه (امتحانش رایگان هست)

واقعیت اینه که اگر تله پاتی فایده داشت دیگه نیازی به اختراع تلگراف و تلفن و موبایل و اینترنت و ماهواره نبود
    یک نگاه به اطرافتون بندازید و ببیند اتومبیلی که هر روز ازش استفاده میکنید، تلفن، موبایل، کامپیوتر ، تلویزیون، اجاق خوراکپزی، یخچال، کولر و هر وسیله دیگه از دستاوردهای علم هستند یا نیروهای ماورایی؟

جای تاسف اینجاست که زندگی شما به طور کامل به علم و دستاوردهای اون وابسته است ولی یک فیلم چند ساعته درباره ... باعث بی توجهی شما با واقعیت های قابل لمس دنیای اطرافتون شده.

12. 5 کاربر از Shayan Arya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه PC°BASE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

10

واقعیت اینه که اگر تله پاتی فایده داشت دیگه نیازی به اختراع تلگراف و تلفن و موبایل و اینترنت و ماهواره نبود.
    کلمه «تله پاتی» نخستین بار توسط فردریک مایرز یکی از پایه گذاران انجمن تحقیقات روانی انگلستان به کار گرفته شده‌است. این کلمه از دو لفظ یونانی مشتق شده: یکی "Tele" به معنی «دور»، و دیگری "Paths" به معنی «احساس» است که در مجموع می‌توان آن را «احساس از دور» معنی کرد. این پدیده از یک طرف (دیدگاه) یکی از زمینه‌های EPS (ادراک فراحسی) محسوب می‌شود. چرا که EPS را مشتمل بر تله پاتی، روشن بینی و پیشگویی می‌دانند. ولی در طرف دیگر، از این پدیده به عنوان روشی که بر روی روان فردی دیگر تاثیر می‌گذارند، یاد شده‌است. به این ترتیب می‌توان آن را جزء مضامین PK (روان جنبشی) ویا «تله کینه سیس» نیز طبقه بندی کرد.
    فردریک مایر که بود ؟ در German National Library

کد:
    Frederick Mayer (11 August 1921, Frankfurt, Germany - 26 June 2006, Vienna, Austria) was an educational scientist and philosopher of the University of Redlands, California and one of the leading creativity experts. One of his most important aims was a global humanism. Until the very last days of his life he was active as an author. More than sixty books deal with creativity, education and humanism. Internationally recognized creativity researcher Frederick Mayer in Vienna died. Mayer was particularly affected by the quote "Pride is not for him who loves his country, but for him who loves the whole world.
    همچنین :

Telepathy (from the Greek τηλε, tele meaning "distant" and πάθεια, patheia meaning "to be affected by"),[2] is the ostensible transfer of information on thoughts or feelings between individuals by means other than the five senses (See Psi).[1][3] The term was coined in 1882 by the classical scholar Fredric W. H. Myers, a founder of the Society for Psychical Research,[1] specifically to replace the earlier expression thought-transference.[1][3] A person who is able to make use of telepathy is said to be able to read the thoughts and stored information in the brain of others. Telepathy, along with psychokinesis forms the main branches of parapsychological research, and many studies seeking to detect, understand, utilize telepathy have been done within the field

فکر نمیکنم شما با تلفن ، فکس و موبایل و اینترنت و ماهواره بتونید همچین کاری بکنید :

A person who is able to make use of telepathy is said to be able to read the thoughts and stored information in the brain of others
    Last edited by PC°BASE; 26-02-2010 at 13:51.

14. این کاربر از PC°BASE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض

1.موضوع تاپیک علاوه بر UFOs و بیگانه ها به علم در برابر شبه علم مربوط میشه و من هم در این همین زمینه کمی بحث کردم
    حالا اگر ممکنه شما هم یک تعریفی از نگاه و فلسفه خودت در این زمینه برای ما بگو تا بحث رو ادامه بدیم...
    saeeddz2. گرامی یا هر دوست دیگری که فکر میکنید خیلی از مسائل با پنهان کاری قدرت های کوچک و بزرگ و متوسط از مردم مخفی شده... من این فرضیه شما رو رد نمیکنم ولی با تمام احترام فکر میکنم شما دوستان مرز واقعیت و تخیل رو کاملا فراموش کرده اید به طوری که وقتی صحبت از موضوعات محرمانه میشود آمادگی پذیرش هر داستان غیر ممکنی را دارید مثل عده ای که معتقدند زمین مسطح است و ...
    البته شاید شما در این مورد خاص اینطور فکر نمیکنید ولی به نظر من بعضی از ادعاهایتان دست کمی از این حرف ندارد

3.از خیال پردازی درباره مسائل محرمانه که بگذریم یک نوع خیال پردازی دیگر هم بین بعضی دوستان دیده میشه که ریشه در اعتقاد به پیشرفت علم دارد که اعتقاد درستی است، ولی پیشرفت علم به این معنا نیست که هر غیرممکنی ، ممکن شود.
    4.رویای پرواز انسان به حقیقت پیوست، ولی نه با نیروی ذهن یا کمک از ارواح و اجنه...
    1.دوست عزیز علم در برابر شبه علم بعد از یوفوها اومده پس منظور این بوده که حتی این مورد هم در مورد یوفوها باشه
    در مورد ادامه ی بحث هم باید بگم که متاسفانه نمیتونم چیزی بگم چون نمیزارن و اینکه اخطار میگیرم!
    2.من اصلآ نمیگم کسی مخفی کاری میکنه و اینو که همه ی دولتها دوست دارند همه ی تکنولوژی ها و دانش و اطلاعات رو همه داشته باشن(با اینکه اینطور نیست و به نظرم شما در توهم هستید)قبول میکنم
    خب مخافان دلیل میخواستند و من هم دلیلی منطقی از یک مرکز علمی معتبر اوردم
    سوال اینکه چرا حالا قبول نمیکنن؟چرا سکوت؟آیا جایی در زمینه ی نجوم از ناسا بالاتر هست؟!
    3.بسیاری از غیر ممکن ها ممکن شدن!
    همون مسئله ملکولهای اب غیر ممکن بود ولی حالا ممکنه
    با پیشرفت فیزیک کوانتوم مطمئنآ در آینده بسیاری از چیزهایی که الان توهم و دروغ خونده میشن در اینده به یک علم جداگانه تبدیل خواهند شد!
    نقطه ی دیگری هم هست
    برای مثال سفر در زمان اثبات شده ولی آیا انسان تونسته تا به حال این کارو بکنه؟
    در واقع برای تمام پژوهش های علمی سه مرحله کلی وجود داره
    نظریه..............اثبات..............ا نجام آزمایش
    هر دو نظریه رو دارن ولی یکی اثبات رو نداره ویا یکی انجام نشده و...
    4.بله و البته با تمرکز هم میشه این کار رو کرد
    یک آلمانی حاضر شد(اسمش یادم نیست ولی خیلی معروفه و در روزنامه ها و مجلات و کلن رسانه ها خیلی سروصدا کرد)در بین دانشمندان کار فاصله گرفتن از زمین رو انجام بده و موف هم شد و دانشمندان و پژوهش گران هیچ جوابی براش ندارن!
    انرژی درمانی و دعا نویسی مد نظر شما که کلاه برداری هست
    در مورد دعا نویسی که باید بگم امامان و پیامبران به صراحت گفتند که هر دعا مخصوص یک نفر هست و نه همه ولی متاسفانه مردم ما یک نقطه ضعف و یا نقطه قوت دارن به نام دین
    مردم ما نمیپرسن چرا و همیشه میپرسن چطور
    مشکل اینجاست،من بارها گفتم که برای کسی که نمیخواد حقیقت رو قبول کنه احتیاجی به اثبات نیست چون اون قبول نواهد کرد حتی اگر براش دلیل و برهان بیاری
    مشکل بیشتر افراد اینکه یا اینوری هستن و یا اون وری
    یعنی یا زیادی علمی ان یا زیادی شبه علمی
    غافل از اینکه حقیقت بین این دو هست!
    چیزهایی که ثابت شده و چیزهایی که مردود شده:علم
    علم+چیزهایی که ثابت خواهد شدو چیزهایی که مردود اعلام خواهد شد:نو اندیشی علمی
    افراط در علم و منطق و قبول نکردن نظریه های جدید:افراط گرایی علمی
    خرافات و دروغ و...:دروغ پرداز علمی و شبه علم
    من یک نو اندیش علمی هستم شما جزو کدوم دسته اید؟
    Last edited by saeeddz; 26-02-2010 at 14:57.

16. 2 کاربر از saeeddz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض

1.فیلم راز چیزی جز تبلیغ خرافات در قالبی جدید نداره...
    نیروی ذهن یک نفر که هیچ، حتی اگر 70 میلیون ایرانی هم با تمرکزشان سعی کنند لامپ کم مصرف اتاق من رو روشن کنند باز هم فایده نداره و تا وقتی که من کلید رو نزنم اون چراغ روشن نمیشه (امتحانش رایگان هست)

2.واقعیت اینه که اگر تله پاتی فایده داشت دیگه نیازی به اختراع تلگراف و تلفن و موبایل و اینترنت و ماهواره نبود
    یک نگاه به اطرافتون بندازید و ببیند اتومبیلی که هر روز ازش استفاده میکنید، تلفن، موبایل، کامپیوتر ، تلویزیون، اجاق خوراکپزی، یخچال، کولر و هر وسیله دیگه از دستاوردهای علم هستند یا نیروهای ماورایی؟

3.جای تاسف اینجاست که زندگی شما به طور کامل به علم و دستاوردهای اون وابسته است ولی یک فیلم چند ساعته درباره ... باعث بی توجهی شما با واقعیت های قابل لمس دنیای اطرافتون شده.
    1.اطمینان دارم که شما فیلم راز رو ندیدید!
    روشن کردن لامپ شاید نشه یا خم کردن قاشق ولی بعضی کارها میشه
    شما اینجا هم در اشتباهید و اینکه شعبده بازی و دروغ و نمایش رو با واقعیت ادقام میکنید
    این هم یکنوع تحریفه!
    موضوع در این موارد اینکه همه چیز بر میگرده به ذهن شما
    یعنی وقتی شما در ذهنتون انتظار این رو نداشته باشید که لامپ روشن نشه با تمرکز و با فشار دادن کلید حتمآ روشن بشه خب همینطور میشه
    شما هرچقدر هم تمرکز کنید نمیتونید چون نمیخواید و انتظارش رو ندارید و...
    من اطلاعاتم در این زمینه زیاده ولی کسی که اطلاعی نداره چطور میاد در موردش صحبت میکنه؟؟؟!!!!
    2.هرچیزی زمان و مکان خاص خودش رو داره
    تله پاتی اولین زبان انسانها بوده قبل از اشاره و صحبت و...
    خب الان با توجه به زمان و نیازمون بهش احتیاجی نداریم و چیزهایی جدیدتر میخوایم پس حذف میشه
    برای مثال ما الان نمیخونیم که همه چیز به دور کره ی زمین در گردشه بلکه میخونیم به دور خورشید گردش میکنه و اینو میبینیم
    نیروهای ماورایی وجود نداره و همیشه و نه اقلب بلکه همیشه با قوانین حاکم بر دنیا اشتباه گرفته میشه
    شما اگر از ساختمانی به پایین بپرید خواهید مرد و این یک قانونه و شما این رو میدونید
    قوانینی هم هستن که من و شما از درک اون عجزیم ولی بدون اینکه بدونیم ازش استفاده میکنیم
    ندونستن ما دلیل رد قوانین نیست!
    3.خب اونم یک نوع علم هست دیگه!
    منظورم فیلم نیست
    منظورم شناخت قوانین حاکم بر طبیعت و جهان هست

18. 3 کاربر از saeeddz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •