Mema عزیز و تمام دوستانی که به این چیزها علاقه زیادی دارید ولی آنچنان باور نداریدنوشته شده توسط mema
عجب. که اینطور. والا ما یه زمانی خفن تو فکر این جور چیزا بودیم و اگر هم تو تاپیک های قبلی هم نگاه کنید در این زمینه ها مطلب زیاده ولی هیچ کسی تا بحال اینجا بنوده که چنین کاری کرده باشه.پس من فکر میکنم مطالب شما هم نمیتونه زیاد درست باشه.(البته با عرض معذرت).من این سوال رو در مورد بقیه دوستان که همچین ادعائی میکردن هم بیان کردم ولی اونا هیچ جوابی نداشتن.ولی شما که کارت درسته میشه جواب منو بدی؟سوال اینه که اگه شما چنین قدرتی داری میتونی بیای و ببینی من خونم کجاست و چی تو اتاقم دارم؟یعنی منظورم اینه که با استفاده از فنون برونفکنی بیای و ببینی که تو اتاق من چه چیزی مثلا کنار کامپیوترم هست؟ اگه شما موفق شدی همچین کاری بکنی اونوقت من نه تنها تا آخر تو تاپیک شما خواهم موند بلکه به همه دوستانم هم میگم بیان تو تاپیک شما.منتظرم.یا علی.
من هم اول مثل شما بودم , با چندین کتاب اطلاعات خودم رو زیاد کردم هر چه خواستم از روی این کتابها به جایی برسم نشد که نشد
ولی با توجه به سخنان معصومین در این زمینه ها مطمئن بودم با تلاش زیاد میتوانم به این چیزهای با ارزش دست پیدا کنم
از طریق ناشر ین این کتابها تونستم نویسندگان این کتابها رو پیدا کنم دیدم که برای خودشون دکون باز کردن و چه پولهای هنگفتی به جیب میزنند من هم کلی پول پیاده شدم ولی هیچی دست گیرم نشد
حتی پیش بهترین هیپنوتیزور ایران هم که خودش دکتر با سابقه ای بود و صد ها شاگرد داشت رفتم پیش خیلی از این بزرگان که اسامی بزرگی رو یدک میکشند و تو تلویزیون هم زیاد دیده میشند رفتم و کلی پول و وقت هزینه کردم اما نشد که نشد
داخل کتابهای این افراد هم که معمولا همه از رو دست خود مینویسند هیچ چیز به درد بخوری پیدا نمیشه یا اگه بلد باشند تو این کتابها رو نمیکنند
---
من رزمی کارم(رشته Jeet Kune Do) و یه روز که برای دیدن دوستم که در یه باشگاه دیگه رشته Kong Fu یاد میگرفت رفتم دیدم یه استادی داره که یه خورده کارهاش و تعلیماتش عجیبه , مثلا به جای تعلیمات سخت جسمی داره به اون ها تعلیمات روحی ذن یاد میده که در خیالشون با حریف مبارزه کنند
بعد از کلاس دوستم منو به استاد معرفی کرد
این استاد هم به من گفت میخواهی شاگرد من باشی اول یه خورده من ومون کردم ولی استاد تمام مشخساتم ( اسم , فامیل و ...) رو به من گفت که واقعا تعجب کردم بعد من هم قبول کردم
بعدها دوستم به من گفت استاد به خاطر مدیوم بالای تو و تقوای بالای تو خواسته که از شاگردان خاصش باشی چون استاد فکر ها رو میخونه و ذات هرکس رو میتونه ببینه ولی به روشون نمیاره , استاد هم به همین سادگی ها شاگرد نمی پذیره و تمام شاگرد هاشو خودش انتخاب میکنه
دوستم بعد از چند ماه تمرین پیش این استاد به درجاتی رسیده بود که میتوانست راحت وارد خوابم بشه و بامن در خواب صحبت کنه
راحت میتونست هر وقت که خواست دخل خونه من و رو ببینه , میتونست با استاد تله پاتی کنه و ...
از استاد هم خودم چیزهایی دیدم که واقعا تعجب کردم
مثلا
یه روز استاد وقتی وارد باشگاه شد به بچه های باشگاه گفت که من امروز مریض شدم , شروع به نرمش و دویدن کنید تا از شما انرژی بگیرم
استاد به صورت بودایی(نوعی چهار زانو ) نشت و انگشت شست و اشاره رو به هم متصل کرد(حرکتی برای گرفتن انرژی) بعد از حدود 20 دقیقه دیدیم که استاد انگار داره کم کم وزن کم میکنه و فقط روی دو زانوی خود تعادل کرده بعد از دقایقی استاد کاملا از روی زمین بلند شد
من هم با پشت کار بعد از شش ماه تونستمبه بعضی از این مدارج دست پیدا کنم البته با اجازه از قدرت استادم
خیلی از این کارها رو فقط در حضور استادم میتونستم انجام بدم
مثلا در اوج کار ما که در شب های چهارشنبه بود و بعد از خواندن نماز و دعای امام زمان شروع به خارج کردن روح از بدن میکردیم
به عنوان مثال
یکی از دوستانمان که بعد از چند روز غیبت به باشگاه آمد کاملا پکر بود ازش پرسیدیم چی شده ؟
گفت فامیلم فوت کرده و برای مراسم به شهرستان رفتیم
من روی زمین خوابیدم بطوری که سرم سمت غرب و پاهایم سمت شرق
استاد بعد از بردن من به خلسه عمیق روحم رو به طور کامل از بدنم بیرون کشید(در مدت نیم ساعتی که ما در این درجه از خلسه بودیم شاهدین که از بقیه رزمی کاران بودند گفتند در این مدت هیچ گونه نفسی نکشیدید(نه استاد نه من)و قلبتان هم نزد
بعد از بیرون آمدن از این حالت استاد به من گفتند هر چه دیدی تعریف کن
من هم شروع به تعریف دیدنی ها کردم از اینکه نام فوت شده چه بوده / روی سنگ قبرش چه نوشته بودند/ ..../ حتی نکاتی هم به او گفتم که خود او نمیدانست و بعدا از پدر و مادرش پرسیده بود که آنها هم از اینکه فرزندشان از چنین ناگفته هایی اطلاع دارد شگفت زده شده بودند
--
یا چندین بار منو درهنگام خلسه عمیق از روی زمین به صورت دراز کش بلند کرده بود و حدود یک متر از سطح زمین بلند کرده بود
من به این نتیجه رسیدم که پیشرفت در تمام این مسائل با تحمل سختی و داشتن یک استاد واقعی به دست می آید
اکثر آن کسانی هم که پول میگیرند و چیزی یاد میدهند به نظر من پول میگیرند و چیزهایی یاد نمیدهند
--
متاسفانه و هزاران افسوس که استاد به ما گفت برای مدتی به مسافرت میرود ولی الان بعد از سه سال هیچ خبری از ایشان ندارم و اکثر قدرت هایی هم که به واسطه او پیدا کرده بودم تقریبا از بین رفته
استاد به ما میگفتند هیچ وقت از قدرت من و یا از قدرت خود در جایی که مردم هیچی از این علوم نمیدانند حرفی نزنید چون آنان جز مسخره کردن و دیوانه پنداشتن شما کار دیگری نمیکنند
در نظر كساني كه پرواز را نمي فهمند هر چه بيشتر اوج بگيري كوچكتر مي شوي
حضرت علی (ع) : کمترین قدرت مومن جابجا کردن ستارگان آسمان با حرکت انگشت است