تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 1419 از 1547 اولاول ... 419919131913691409141514161417141814191420142114221423142914691519 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,181 به 14,190 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه David4None's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    localhost

پيش فرض

اینا اگه دلیل و مدرک داشتن شما مطمئن باشید کوتاه نمیومدن و کار خودشونو پیش میگرفتن و شخمشونم نبود

اتفاقا بعد از خاموش کردن شاتل لند کاهش هزینه داشتن روی سرویس های نقره ای

دیدن همه چی شیر تو شیره گفتن بزار ما هم آره...

شاتل و نمیدونم ولی اکثر شرکت ها بعد از کرونا اکثر کارمنداشونو اخراج کردن و حالا دارن بصورت قرار دادی و دورکاری با حقوق کمتر استخدام میکنن (با توجه به استوری های پی در پی جذب نیرو)

دقیقا سرویس ها همون سرویس های قبله کیفیت و سرعتم که همونه ازشم ی چیزی کم کردن اضافه نکردن قیمت زیر ساختم که همون قیمت قبله هیچ اطلاعیه ای هم مبنی بر گرون شدن قیمت اینترنت منتشر نشده هیچ شرکتی هم 50 درصد افزایش نداده

بنظرم یکم توهم برشون داشته یا بخاطر کمبود نیرو ادمای غیر متخصص سیاست قیمت گذاری و دست گرفتن که یهو همچین حرکتی زدن

2. این کاربر از David4None بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ariobarzan2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اینا اگه دلیل و مدرک داشتن شما مطمئن باشید کوتاه نمیومدن و کار خودشونو پیش میگرفتن و شخمشونم نبود

اتفاقا بعد از خاموش کردن شاتل لند کاهش هزینه داشتن روی سرویس های نقره ای

دیدن همه چی شیر تو شیره گفتن بزار ما هم آره...

شاتل و نمیدونم ولی اکثر شرکت ها بعد از کرونا اکثر کارمنداشونو اخراج کردن و حالا دارن بصورت قرار دادی و دورکاری با حقوق کمتر استخدام میکنن (با توجه به استوری های پی در پی جذب نیرو)

دقیقا سرویس ها همون سرویس های قبله کیفیت و سرعتم که همونه ازشم ی چیزی کم کردن اضافه نکردن قیمت زیر ساختم که همون قیمت قبله هیچ اطلاعیه ای هم مبنی بر گرون شدن قیمت اینترنت منتشر نشده هیچ شرکتی هم 50 درصد افزایش نداده

بنظرم یکم توهم برشون داشته یا بخاطر کمبود نیرو ادمای غیر متخصص سیاست قیمت گذاری و دست گرفتن که یهو همچین حرکتی زدن
    خیلی چراغ خاموش و زیر پوستی کار کردن ولی سر و صدای همه درومد حالا طرح بعدیشون چیه رو خدا میدونه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

همچنان قیمت شاتل بالاست
    برای 4مگ 84گیگ ماهانه 50 میگیرن(با مالیات و.. 55)
    مخابرات 16 مگ ماهیانه 100گیگ با پرداخت 3ماهه فقط 145ت، یعنی هر ماه کمتر از 50ت! خیلی ارزونه
    وقتی با مبلغ مشابه سرعت 4 برابر میشه و حجم هم بیشتر میدن، چرا شاتل تمدید کنیم؟

حالا شاتل برای 3 ماهه اصلا تخفیف هم در نظر نمیگیره حتی یکم حجم رو هم بیشتر نمیکنه که ما 3ماهه تمدید کنیم
    Last edited by Milad._.R; 02-10-2020 at 19:42.

5. این کاربر از Milad._.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال L.O.N.E.L.Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

آقا من تو همین مدتی ک گرون شد سرویس 16 مگ رو 160 تومن واسم فاکتور کردن یعنی 60 تومن گرون تر نیاز داشتم پرداخت کردم
    الان شکایت کنم 195 مابه تفاوت رو برمیگردونه شاتل؟

پروفشنال ariobarzan2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

همچنان قیمت شاتل بالاست
    برای 4مگ 84گیگ ماهانه 50 میگیرن(با مالیات و.. 55)
    مخابرات 16 مگ ماهیانه 100گیگ با پرداخت 3ماهه فقط 145ت، یعنی هر ماه کمتر از 50ت! خیلی ارزونه
    وقتی با مبلغ مشابه سرعت 4 برابر میشه و حجم هم بیشتر میدن، چرا شاتل تمدید کنیم؟

حالا شاتل برای 3 ماهه اصلا تخفیف هم در نظر نمیگیره حتی یکم حجم رو هم بیشتر نمیکنه که ما 3ماهه تمدید کنیم
    یک ضرب المثل قدیمی هست که میگه هیچ گرونی بی علت و هیچ ارزونی بی حکمت نیست
    آقا من تو همین مدتی ک گرون شد سرویس 16 مگ رو 160 تومن واسم فاکتور کردن یعنی 60 تومن گرون تر نیاز داشتم پرداخت کردم
    سوال جالبیه اون زمان که شما سفارش دادی قیمت همون بوده رو سیستم ولی بعدا عوض شده یعنی یه جورایی قیمت روز بوده سنگ مفت گنجشک مفت شکایتو بزنید

8. این کاربر از ariobarzan2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

با توجه به مصوبه زیر حدکثر مبلغ دریافتی باید 80 هزار تومن باشه نه 160 هزار تومن و نه 100 هزار تومن. حتما شکایت بزنید و جدول هم موقع شکایت ضمیمه کنید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. 2 کاربر از hdneo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

مدارکشون چی بود ؟

اینترنت زیر ساخت 4 سال قیمتش ثابته

سرعت هم بالاتر ندادن

حجمم همونه

زیرساخت هم که مال مخابرات

تجهیزات adsl2+ هم که 6 7 سالی هست در همه مراکز وصله

کدوم افزایش هزینه -روی سرویس های نقره ای داشتن- دقیقا ؟
    یک نامه بود که خیلی دوست داشتم بتونم عکس بگیرم اما نشد.. که از سازمان تنظیم مقررات شمال بهشون اجازه اضافه کردن قیمت رو داده بودن.. اما نگفتن بودن از چه تاریخی ولی سال ۹۹ اوایل شهریور ماه بود و اعلام شده بود که باید قبل از قیمت جدید پرومشن گذاشته بشه و سرویسها با مقدار بالاتری از حجم همینطور سرعت بسته بشه...

اولش هم نوشته شده پیرو درخواست نامه قبلی و پیگیریهای مکرر شرکتهای اینترنتی و جلسه مصوبه... که اسمه همین چندتا که باهم رقابت میکنن هم بود...تا ۳۰٪ حداکثر....

حالا برای همین میگم حتما سعی کنید سرویسهاتون رو حواستون باشه.. تا براتون فاکتور صادر میشه یا هرچی بزنید پرداخت کنید که اگر بعدش خواستن بزنن زیرش بتونید شکایت کنید و مقداری فشار روشون بیوفته.. وگرنه اینطور که پیداست یکم دیگه حمله ور میشن برای گرون کردن سرویس.. که البته فکر کنم منتظرن vdsl شاتل هم توی تهران کامل بشه... بعد شروع کنن به گرونی...
    Last edited by pipo4713; 02-10-2020 at 22:11.

12. این کاربر از pipo4713 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

احتمالا شکایت کنی از فاکتور بعدیت کم میکنن... چون میتونی بنویسی تکلیفشون معلوم نیست یه روز این قیمته یه روز یه قیمت دیگه..

14. 2 کاربر از pipo4713 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

یک ضرب المثل قدیمی هست که میگه هیچ گرونی بی علت و هیچ ارزونی بی حکمت نیست
    بله علت گرونی میتونه طمع شاتل باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه David4None's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    localhost

پيش فرض

یک نامه بود که خیلی دوست داشتم بتونم عکس بگیرم اما نشد.. که از سازمان تنظیم مقررات شمال بهشون اجازه اضافه کردن قیمت رو داده بودن.. اما نگفتن بودن از چه تاریخی ولی سال ۹۹ اوایل شهریور ماه بود و اعلام شده بود که باید قبل از قیمت جدید پرومشن گذاشته بشه و سرویسها با مقدار بالاتری از حجم همینطور سرعت بسته بشه...

اولش هم نوشته شده پیرو درخواست نامه قبلی و پیگیریهای مکرر شرکتهای اینترنتی و جلسه مصوبه... که اسمه همین چندتا که باهم رقابت میکنن هم بود...تا ۳۰٪ حداکثر....

حالا برای همین میگم حتما سعی کنید سرویسهاتون رو حواستون باشه.. تا براتون فاکتور صادر میشه یا هرچی بزنید پرداخت کنید که اگر بعدش خواستن بزنن زیرش بتونید شکایت کنید و مقداری فشار روشون بیوفته.. وگرنه اینطور که پیداست یکم دیگه حمله ور میشن برای گرون کردن سرویس.. که البته فکر کنم منتظرن vdsl شاتل هم توی تهران کامل بشه... بعد شروع کنن به گرونی...

اگه با همین مدرکی شما دیدی هم در نظر بگیریم کاری کردن مشکل داشته *اینکه اصلا اینا نه پرومشن گذاشتن و نه سرویس های جدیدی ارائه دادن (چه از نظر سرعت و حجم بالاتر)همون قبلی ها رو میخواستن تو پاچه کنن !!* اونم نه تا حداکثر 30 درصد تا 50 درصد!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •