تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1419 از 2605 اولاول ... 41991913191369140914151416141714181419142014211422142314291469151919192419 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,181 به 14,190 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed ssd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

من دانلود زیاد دارم و 512 برام کافی نبود. الان 1 مگ گرفتم
    قطعی زیاد - پشتیبانی 0 - کندی سرعت ( خیلی جاهای دیگه هم این مشکل هست البته )
    البته یستگی به منطقه هم داره اما معمولا وقتی قطعی پیش میاد همه جا هست.
    نکته بعدی اینکه پورت ندارن که طول میدن
    بهـــترین مزیت مخابرات قیمت کمشه ! ( نسبت به بقیه )
    شما اگه خیلی دانلود نداری و سرعت 50-55 دانلود برات کافیه بهترین گزینه همین مخابراته
    ای بابا یعنی تو همون 5 روز اینقدر قطعی داشت که شما تصمیم گرفتی تخلیه کنی پشتیبانی مذخرف و افت سرعت که از خصوصیات بارز مخابراته تقریبا همه می دونن
    منم تقریبا دانلودم زیاده ولی پیش خودم میگفتم درسته سرعتش کمه ولی نامحدوده دیگه صبح تا شب می ذارم دانلود
    با این تفاسیر فکر کنم بیخیال بشم برم سراغ شرکتهای خصوصی خیلی بهتر باشه نه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه sh93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

ای بابا یعنی تو همون 5 روز اینقدر قطعی داشت که شما تصمیم گرفتی تخلیه کنی پشتیبانی مذخرف و افت سرعت که از خصوصیات بارز مخابراته تقریبا همه می دونن
    منم تقریبا دانلودم زیاده ولی پیش خودم میگفتم درسته سرعتش کمه ولی نامحدوده دیگه صبح تا شب می ذارم دانلود
    نه داداش من غیر 1 مگی که الان گرفتم 2 ساله یه 1 مگ دیگه هم از مخابرات دارم تو اون 5 روز شانس اونا قعطی زیاد بود واسه خط جدیدم ( صفحات قبل این تاپیک و ببینی متوجه میشی ) دیگه تحملش و نداشتم تخلیه کردم ) من که میگم مصرفم بالاس تو این 1 ماه 115 گیگ مصرف داشتم اینقدر دانلود و اینا با سرعت 50kb ... :|
    والا الان فن آوا - 1 هفته ای میشه دارم پشتیبانیش واقعا خوبه و اقت سرعت اصلا نداشتم اما خوب قیمت بالاس دیگه باید ببینی قیمت پایین و با حالا افت سرعت و... ترجیح میدی یا قیمت بالاتر و پشتیبانی بهتر سرعت بالاتر

3. 3 کاربر از sh93 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

اينترنت مخابرات يعني سرطان..... من بعد از ٣ ماه مجبور به تخليه شدم..... افتضاح اندر افتضاح بود.....
    بنده كه به هيجكس بيشنهاد نميدم. شايد نامحدودش واسه دانلود خوب باشه. ولي براي داشتن يه اينترنت پرسرعت كه باهاش وبكردي كني و هر از كاهي دانلود و ... مزخرفه....

5. 2 کاربر از konjkavkhan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

اينترنت مخابرات يعني سرطان..... من بعد از ٣ ماه مجبور به تخليه شدم..... افتضاح اندر افتضاح بود.....
    بنده كه به هيجكس بيشنهاد نميدم. شايد نامحدودش واسه دانلود خوب باشه. ولي براي داشتن يه اينترنت پرسرعت كه باهاش وبكردي كني و هر از كاهي دانلود و ... مزخرفه....
    من 10 مگ رو از مخابرات گرفتم وصل شد سریع دانلود منیجر باز کردم الان گفتم اخ جون الانه که سرعت بره روی 1.5 مگ یه باره دیدم سرعت 20 کیلوبیت

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

7. 4 کاربر از Mr saeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

من 10 مگ رو از مخابرات گرفتم وصل شد سریع دانلود منیجر باز کردم الان گفتم اخ جون الانه که سرعت بره روی 1.5 مگ یه باره دیدم سرعت 20 کیلوبیت

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دقيقا براي من هم اتفاقي مشابه افتاد...... و بعد از سه ماه تخليه كردم.... روزي كه رفته بودم براي درخواست تخليه يه بنده خدا ديكه اومده بود واسه ثبت نام من كلي روشنش كردم. ايكاش يكي هم قبل از ثبت نام اينهارا به من كفته بود......

اگه نباشه جاش خالی می مونه poyyesh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام و عرض ادب

الان 256 ججمی ماهانه 3 گیگ دارم از مخابرات سنندج متوسط سرعت دانلود با ای دی ام هم 50تا 60هه ( تو این منطقه هم فقط و فقط مخابرات سرویس میده ) میخام 2 مگ مخابراتو بگیرم سرعتش چند ه تا 700 میره واسه دانلود یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟

به نظرتون ارزش داره ماهانه نسبت به طرح 256 فعلی م 2 مگو بگیرم 5 تومن اضافه بدم یا نه ؟

این شماره 2020 با مشاوراشون صبت کنی سرعت دانلودو بپرسی راست میگن یا نه الکی میگن ؟/

و اینکه حجمی ها شبا دانلود رایگان چند تا چند دارن ؟؟؟ اصلا داره رایگان شبانه حجمی
    ممنون
    Last edited by poyyesh; 03-12-2014 at 21:32.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

با اینکه مشخص شد دانلود شبانه رایگان برای کمپین تابستانه دروغ بوده و خود مخابرات گفته ما پول دانلود شبانرو روی قبض میگیریم.
    ولی چرا بعد ۵ ماه از شروع این کمپین هنوز در قسمت گزارش مصرفی ساعت ۱ تا ۷ رو جدا اطلاعاتشو نمیدن؟
    کار خیلی پیچیده ای یا مخصوصا‌اینکارو نمیکنن؟
    واقعا اینترانت مخابرات یعنی فاجعه یعنی دروغ یعنی دزدی حجم یعنی......

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

امروز سرعت اینترنت من خیلی اومده پایین
    512 مخابرات تهران

آخر فروم باز shayan0o21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهــران

پيش فرض

سلام و عرض ادب

الان 256 ججمی ماهانه 3 گیگ دارم از مخابرات سنندج متوسط سرعت دانلود با ای دی ام هم 50تا 60هه ( تو این منطقه هم فقط و فقط مخابرات سرویس میده ) میخام 2 مگ مخابراتو بگیرم سرعتش چند ه تا 700 میره واسه دانلود یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟

به نظرتون ارزش داره ماهانه نسبت به طرح 256 فعلی م 2 مگو بگیرم 5 تومن اضافه بدم یا نه ؟

این شماره 2020 با مشاوراشون صبت کنی سرعت دانلودو بپرسی راست میگن یا نه الکی میگن ؟/

و اینکه حجمی ها شبا دانلود رایگان چند تا چند دارن ؟؟؟ اصلا داره رایگان شبانه حجمی
    ممنون
    دوست عزیز 700 خیلی بعیده ، خیلی بشه 300 الی 400

13. 2 کاربر از shayan0o21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

یه سوال
    تو مخابرات قرارداد از زمان نصب سرویس شروع میشه یا ماه جاری رو حساب میکنن؟
    مثلا اگه ماهی 30 تومن باشه و 10 روز آخر ماهو اینترنت داشته باشم تو قبض دوره 10 تومنش این دوره میاد بقیش میره دوره بعد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •