مطمئن باشید با پیروانی ببینید چه گندی که بالا نیارن !!!!
پیرووانی فقط شاید به درد کمک مربی بخوره و بس !
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
مطمئن باشید با پیروانی ببینید چه گندی که بالا نیارن !!!!
پیرووانی فقط شاید به درد کمک مربی بخوره و بس !
من احتمال میدم
به خاطر اینکه با سرمربی جدید به توافق برسند ممکنه کمی طول بکشه
خواستند روحیه پیروانی خراب نشه تا اون موقع
خوب پیروانی باشه مثل استیلی ولی نه به عنوان مربی !!!
این تیم یه مربی با سابقه می خواد دیگه چی کم داره از لحاظ نفرات
میشه به جرات بگیم تو اسیا تکن !!
منم امیدوارم اینجوری باشه.
پیروانی پسر خوبیه ، اما فعلا براش خیلی زوده. حالا حالاها باید کنار دست چند تا مربی بزرگ کار کنه تا هم کار یاد بگیره ، هم هم یه مقدار مدیریت و جذبه پیدا کنه.
تایید میشه
بالاخره یک هم ایده مثل من هم پیدا شد![]()
این سیاستشونه
این حرف هارو میزنند تا پای دلال ها وسط نیاد
پنهانی با لوکا یا هر کسی دیگه مذاکره میکنند
یه دفعه معرفی میکنند
با عوض نکردن مربی و اتفاقایی که تو نود افتاد حس میکنم اگه پرسپولیس بازی بعد رو با همین پیروانی ببره 2 3 تا باخت اخر پرسپولیس و بد بازی کردنا از رو ی عمد بوده که این مصطفوی رو یجوری اخراج کنن تا برای اسیا یه مدیر عامل پرسپولیسی بیارن
اخه کی فکرشو میکرد کریم برای پرسپولیس اینجوری بازی کنه؟
یا نیکی اینقد افت کنه
اون توره هم خوب بازی میکنه که تیم تابلو نشه
نریزین روسرما این نظرم بود
منم با هات موافقم
قبلا هم اینجوری بوده
من بعید می دونم اینجوری باشه
ولی احتمالش توی ایران صفر نیست
نمونه هاش رو قبلا دیدیم
انصاریفرد: امیدوارم خاطرات تلخ گذشته تکرار نشود
کانون هواداران پرسپولیس : مدیرعامل جدید باشگاه پرسپولیس گفت: تمام تلاشم را برای موفقیت پرسپولیس در سه رده لیگ قهرمانان آسیا ، لیگ برتر و جام حذفی انجام می دهم و امیدوارم خاطرات تلخ گذشته تکرار نشود.
عباس انصاریفرد که روز دوشنبه هفته گذشته با رای اعضای هیئت مدیره به عنوان جانشین داریوش مصطفوی انتخاب شد در گفتگویی به روند طی شده تا انتخابش به این عنوان اشاره کرد و خاطرنشان ساخت: تصور می کنم در این روند اتفاق خاصی نیفتاد و اعضای هیئت مدیره به این نتیجه رسیدند که من می توانم به باشگاه پرسپولیس کمک کنم.
وی با بیان اینکه از سالهای دور تا به حال امور باشگاه پرسپولیس را دورادور زیر نظر داشته است افزود: هر چند در این سالها مسئولیتی در باشگاه نداشتم اما از راه دور امورات پرسپولیس و اتفاقات آنرا دنبال می کردم. ضمن اینکه در این مدت هر کس به عنوان مدیرعامل باشگاه انتخاب شده است برای همکاری و کمک به ایشان اعلام آمادگی کرده ام.
انصاریفرد به داشتن برنامه برای رساندن پرسپولیس به اهدافش خبر داد و تاکید کرد: بنده برای موفقیت پرسپولیس در رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا ، لیگ برتر و جام حذفی برنامه های ویژه ای دارم و امیدوام بتوانم با کمک اعضای هیئت مدیره و سایر همکارانم در باشگاه و اعضای کادر فنی و بازیکنان تیم به این اهداف دست پیدا کنیم.
وی از اجرای برنامه های ویژه در این باشگاه برای برون رفت از مشکلات سالهای اخیر خبر داد و افزود: باید پرسپولیس را به سمتی ببریم که برای خودش درآمد زا باشد و بتواند مشکلاتش را خودش حل کند و محتاج کمک های دیگران نباشد.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس ادامه داد: باید قبول کرد که نواقص در باشگاه پرسپولیس زیاد است اما در این بین کسی مقصر نیست. دیدگاهها به پرسپولیس باید تغییر کند چرا که فکر می کنم پرسپولیس ظرف بزرگی است که باید از ظرفیت بالای آن استفاده کرد
فرخزادي: هيئت مديره پرسپوليس از پيرواني حمايت ميكند
کانون هواداران پرسپولیس : مجيد فرخزادي در گفت و گویی اظهار داشت: جلسه بسيار خوبي را با انصاري فرد، مديرعامل جديد باشگاه برگزار كرديم. درباره مسايل ريز و درشت بحث و تبادل نظر شد تا هرچه سريعتر به راهكارهايي برسيم و پرسپوليس به روزهاي آفتابي خود نزديكتر شود.
وي افزود: مسايل مختلفي را مرور كرديم و در آينده با پيگيريهاي آن سعي ميكنيم نقاط ضعف را برطرف كنيم، تا حركت رو به جلو داشته باشيم و بازيكنان نيز فقط به فكر موفقيت تيم پرسپوليس باشند.
فرخزادي ادامه داد: انصاري فرد جزئي از باشگاه پرسپوليس بوده و در دو مرحله ليگ قهرمانان آسيا براي ايران به همراه اين باشگاه افتخار آفريني كرده است. اميدوارم اين بار هم عاملي باشد تا مشكلات پرسپوليس هرچه سريعتر حل شود. ما مطمئن هستيم با توجه به تعامل به وجود آمده اينطور خواهد شد.
عضو هيئت مديره پرسپوليس در خصوص كادر فني پرسپوليس گفت: با توجه به تصميمات هيئت مديره و زحمات افشين پيرواني با قدرت از او حمايت ميكنيم و مطمئن هستيم پيرواني ميتواند با دوري از حواشي موفقيت را دوباره براي تيم پرسپوليس رقم بزند.
وي افزود: به هيچ عنوان با هيچ كدام از مربيان مذاكرهاي نداشتيم و اين مسئله يك حاشيه جديد براي پرسپوليس است. اگر قرار باشد تصميمي بگيريم حتماً آن را به اطلاع عموم خواهيم رساند. از تمام مطبوعات هم خواهش ميكنيم كه اجازه دهند سرمربي تيم پرسپوليس با توجه به نگاه مثبت هيئت مديره هرچه سريعتر تيم را به شرايط آرماني برساند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)