تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1419 از 1667 اولاول ... 419919131913691409141514161417141814191420142114221423142914691519 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,181 به 14,190 از 16661

نام تاپيک: حل مشکلات در اجرا و نصب بازی ها

اگه نباشه جاش خالی می مونه سيد امير's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام
    من براي نصب بازي هلدورادو روي لپ تاپم مشكل دارم.
    يعني اون برنامه ي درايور مجازي كه بايد نصب بشه رو نصب نميكنه روي لپ تاپم. و هي ميگه بايد ري استارت كني اما بازم تغيير نميكنه.
    روي پي سي خونه بدون مشكل نصب شد اما روي لپ تاپ نميشه.
    مشكل چيه؟
    ممنونم

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

خوب اگه مشکل بالا حل نشدنیه فدای سرتون اما حداقل مشکل پایین رو یکجوری حلش کنید بدجوری اندر خمش موندم قربونتون
    بنده با اجازه شما بازی splinter cell convictionرو نصب کردم و میخوام وارد بخش چند نفره قسمت lanبشم اما با این اخطار مواجه میشم
    the splinter cell conviction server is not available at this time. please try againe later.
    فکر کنم کرک می خواد نظر شما چیه ؟
    به نظرم از کرکه شما اینو دان بکن ببین درست میشه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    يعني اون برنامه ي درايور مجازي كه بايد نصب بشه رو نصب نميكنه روي لپ تاپم. و هي ميگه بايد ري استارت كني اما بازم تغيير نميكنه.
    مشكل چيه؟
    ممنونم
    کدوم برنامه درایو مجازی رو میخواید نصب کنید ؟
    دائمون تولز ؟ اگه آره کدوم ورژنشه ؟

4. این کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amir.7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تبعیدگاه دنیا

پيش فرض

سلام

دوستان من بازی NBA2K 11 رو روی سیستم یه بار نصب کردم ، بعد از یک بار تعویض ویندوز دیگه این بازی نصب نمیشه ، روی درایو C هم

نصب نمیشه درایو قبلی رو هم فرمت کردم اما نشد ، روی سیستم های دیگه بدون هیچ مشکلی نصب میشه ، ممنون میشم

راهنمایی کنید .

کاربر فعال مشکلات سخت افزاری ali2424's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام من سیستمی با مشخصات زیر تهیه کردم می تونم با جرئت بگم با 99 درصد بازیها هیچ مشکلی ندارم وهمه بالای 60 فریم هستند به غیر از دوبازی یکی کرایسیس البته نسخه یکش مخصوصا در مرحله اخر (نسخه 2 این بازی هم دیشب بدستم رسید یسیار روان وبالای 40 فریم اجرا میشه ولی یک مشکلی که هست نمیدونم چرا وقتی بازی رو در حالت فول اسکرین اجرا می کنی کر کره مشه)ویکی هم بازی بیسار محبوب gti iv البته دراین بازی من تام جزئات رو روی very high قرار میدم بطوریکه مقدار رم لازم برای حافظه گرافیکها به 1.5 گیگ میرسد وبا توجه به کراس 6870 نباید مشکلی باشه چون مقدار حافظه گرافیکی 2گیگ نمایش داده میشه ولی من میانگین زیر 20 فریم میگیرم میخوام بدونم ایا سیستم من در اجرای این بازی مشکل داره یا من خیلی سخت گیرم

MB:MSI 790FX GD 70 Cpu:AMD 955 @4GHz HT FERQANCE:2500 NB Ferqance:2500 (NB+SB=5000 GH)
    CPU Cooler:Tuniq tower EXTREEM 120
    RAM:8 Gb @ CRUCAIL BALSTIC 4*2 GIGA PC 12800 8 8 8 24 RUNING 1600 @7 7 7 20
    VGA:ati Sapphire 6870*2 cf (16.16) core clock 950 memory clock 1150*4=4600
    Monitor:LG E2250T
    PSU:GP 885 Case: Green X3
    HARD:Seagate *3 raid 5

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام من سیستمی با مشخصات زیر تهیه کردم می تونم با جرئت بگم با 99 درصد بازیها هیچ مشکلی ندارم وهمه بالای 60 فریم هستند به غیر از دوبازی یکی کرایسیس البته نسخه یکش مخصوصا در مرحله اخر (نسخه 2 این بازی هم دیشب بدستم رسید یسیار روان وبالای 40 فریم اجرا میشه ولی یک مشکلی که هست نمیدونم چرا وقتی بازی رو در حالت فول اسکرین اجرا می کنی کر کره مشه)ویکی هم بازی بیسار محبوب gti iv البته دراین بازی من تام جزئات رو روی very high قرار میدم بطوریکه مقدار رم لازم برای حافظه گرافیکها به 1.5 گیگ میرسد وبا توجه به کراس 6870 نباید مشکلی باشه چون مقدار حافظه گرافیکی 2گیگ نمایش داده میشه ولی من میانگین زیر 20 فریم میگیرم میخوام بدونم ایا سیستم من در اجرای این بازی مشکل داره یا من خیلی سخت گیرم

MB:MSI 790FX GD 70 Cpu:AMD 955 @4GHz HT FERQANCE:2500 NB Ferqance:2500 (NB+SB=5000 GH)
    CPU Cooler:Tuniq tower EXTREEM 120
    RAM:8 Gb @ CRUCAIL BALSTIC 4*2 GIGA PC 12800 8 8 8 24 RUNING 1600 @7 7 7 20
    VGA:ati Sapphire 6870*2 cf (16.16) core clock 950 memory clock 1150*4=4600
    Monitor:LG E2250T
    PSU:GP 885 Case: Green X3
    HARD:Seagate *3 raid 5
    در مورد Crysis... پچ دوم این بازی یعنی ورژن 1.02 رو نصب کنین. آدرس دوم هم کرک بازیه:
    کد:
    کد:
    در مورد Crysis 2... نسخه ایی که در اختیارتون هست بتایه و بالطبع مشکلات و نواقصی رو به همراه داره... نسخه نهایی بازی 10 روز دیگه منتشر میشه.

در مورد Grand Theft Auto IV... با این توصیفی که کردین مطمئنا برای این بازی هم آخرین پچ که میشه 1.07 رو نصب نکردین. این بازی اول بار بسیار بد اجرا میشد... نصب این پچ کاملا توصیه میشه:
    کد:

اگه نباشه جاش خالی می مونه سيد امير's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام
    مشكل چيه؟
    ممنونم

کدوم برنامه درایو مجازی رو میخواید نصب کنید ؟
    دائمون تولز ؟ اگه آره کدوم ورژنشه ؟
    بله دوست عزيز همين برنامه هست.
    اينو زده : daemon410-x86
    ممنون ميشم اگه كمك كنيد.
    Last edited by سيد امير; 11-03-2011 at 20:44.

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دائمون تولز موقع نصب ابتدا یه بار نصب می کنه بعد میگه ویندوز باید ریستارت بشه و وقتی دوباره ویندوز بالا اومد عمل نصب رو تموم می کنه
    اگه ویندوزت 7 هست برنامه نصب رو بصورت ادمین اجرا کن UAC رو هم غیرفعال کن اما در حالت عادی نباشه اینطور باشه
    راستی بعد از ریستارت شدن ویندوز اگه نصب کننده خودش اجرا نشد خودت اجراش کن ببین بازم میگه ریستارت لازمه

آخر فروم باز amir.7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تبعیدگاه دنیا

پيش فرض

سلام

دوستان من بازی NBA2K 11 رو روی سیستم یه بار نصب کردم ، بعد از یک بار تعویض ویندوز دیگه این بازی نصب نمیشه ، روی درایو C هم

نصب نمیشه درایو قبلی رو هم فرمت کردم اما نشد ، روی سیستم های دیگه بدون هیچ مشکلی نصب میشه ، ممنون میشم

راهنمایی کنید .

سلام

دوستان کسی چیزی نمیدونه ؟

پروفشنال xlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هرجا آسمان باشد من همانجایم

9

خوب بعد از کلی جون کندن بلاخره آموزش شبکه بازی کردن cod 6 mw 2 رو پیدا کردم اما بازهم این مشکلات پایانی نداره
    من طبق گفته های دوست عزیزمون در وبلاگ زیر پیش رفتم
    کد:
    و در قسمت اخر که برروی plyکلیک میکنم یک کادر که نوشته
    connection alteriwnet
    باز میشه اما صفحه بعد نمیاد
    در اول حرف ایشون یک لینک دانلود داده که تو محتویاتش فایل اجرایی بخش چند نفره بازی قرار داشت که من وقتی میریختمش کار نمی کرد واسه همین از فایل اجرایی قبلی و اصلی بازی بکاپ گرفته بودم و وقتی دیدم کار نکرد ریستور کردم وبازی بالا اومد و مشکل بالا رو میداد
    در ضمن ایشون گفته رو ورزن 1.3.37a کار میکنه اما من نمیدونم ورزن من چنده روش راست کلیک کردم چیزی نبود تو خود بازی پایین نوشته اما نمیدونم همینه یا نه اما اگه باشه که 1.1.150هستش پس قدیمیه
    اگه میشه لینک پچی چیزی بدید تا من بازیمو به ورزن
    1.3.37a تغییر بدم
    خیلی مخلصم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •