تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1418 از 2605 اولاول ... 41891813181368140814141415141614171418141914201421142214281468151819182418 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,171 به 14,180 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه خبر مهم مخابرات استان تهران دیگه 1و2مگ نامحدود به مشترکین جدید واگذار نمی کنه سرویسهای نامحدود فقط تا همون 512
    البته افرادی که 1و2مگ نامحدود دارند همچنان می تونند از سرویس استفاده کنند و این ماجرا کاری به مشترکین قدیمی نداره.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

یه خبر مهم مخابرات استان تهران دیگه 1و2مگ نامحدود به مشترکین جدید واگذار نمی کنه سرویسهای نامحدود فقط تا همون 512
    البته افرادی که 1و2مگ نامحدود دارند همچنان می تونند از سرویس استفاده کنند و این ماجرا کاری به مشترکین قدیمی نداره.
    1 ماهی هست اینطوری هست خبر جدیدی نیست

3. 3 کاربر از Mr saeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed ssd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

والا همین 512 رو هم به ما ندادن رفتم مخابرات درخواست دادم برای adsl طرف میگه 1 ماه طول میکشه
    خلاصه ما هم فرم پر کردیم و درخواستمون رفت تو آرشیو حالا دیگه معلوم نیست کی وصل کنن
    میگم دوستان این مدت رو منتظر بمونم یا نه به اینا امیدی نیست برم سراغ شرکتهای خصوصی

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

والا همین 512 رو هم به ما ندادن رفتم مخابرات درخواست دادم برای adsl طرف میگه 1 ماه طول میکشه
    خلاصه ما هم فرم پر کردیم و درخواستمون رفت تو آرشیو حالا دیگه معلوم نیست کی وصل کنن
    میگم دوستان این مدت رو منتظر بمونم یا نه به اینا امیدی نیست برم سراغ شرکتهای خصوصی
    اگر بدون نت هستی 2راه داری برای رسیدن سریعتر
    -پیدا کردن آشنا در مخابرت
    -گرفتن اینترنت از دیگر شرکتها(قبلش حتما تحقیق کن)

6. این کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

اگر بدون نت هستی 2راه داری برای رسیدن سریعتر
    -پیدا کردن آشنا در مخابرت
    -گرفتن اینترنت از دیگر شرکتها(قبلش حتما تحقیق کن)
    نه يه مودم وایمکس داشتم بعد از دو سال وصل کردم دیدم فعاله
    فعلا دارم از همین استفاده میکنم ولی بدبختانه اینم سرعتش کمه و مشکلات خودش رو داره بیشتر از 1 ماه نمیشه تحملش کرد
    می خوام ببینم اگه بیشتر از این طول میکشه برم از شرکتای دیگه بگیرم
    پارتی هم ندارم بدبختی

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه يه مودم وایمکس داشتم بعد از دو سال وصل کردم دیدم فعاله
    فعلا دارم از همین استفاده میکنم ولی بدبختانه اینم سرعتش کمه و مشکلات خودش رو داره بیشتر از 1 ماه نمیشه تحملش کرد
    می خوام ببینم اگه بیشتر از این طول میکشه برم از شرکتای دیگه بگیرم
    پارتی هم ندارم بدبختی
    وایمکس خوبه برای کار راه انداختن ولی بلند مدت رو اعصابه سرعتش...
    برو یه صحبتی کن امور مشترکین بگو راه داره به ما 10روزه بدید دانشجو هستم کارم گیره... بلکه جواب داد..
    الانم پورت خالی هست ها... چون تخلیه دارند روز 5-6تا ولی بستگی داره کی آشنا تر باشه و کی تو صف جلوتر باشه

9. این کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام برای منم همینطوره.ش
    شبانه رایگان هم دروغ پولشو ازتون میگیرن.پس دانلود کردن شبانه رو کلا بیخیتل بشو که قبض بیاد سکته میکنی.
    2020 که مصرانه میگه رایگانه, در ضمن قرارداد دارم دیگه , من فقط واسه شبانه از پارس اومدم مخابرات, البته مثل این که این مشکل تو کمپین تابستانه بوده که قرار شده تو قبضای بعد بستانکارشون کنن, بعد توی گزارش کارکرد از ساعت 1 تا 7 صبح رو مجزا کرده که به نظرم مشکلی پیش نمیاد, یعنی امیدوارم, من که دانلودمو میکنم تا ببینیم چی میشه
    کسایی که زودتر گرفتن تو کمپین پاییزه یا تابستونه لطفا قبضتون اومد نتیجه رو بگید, مال من تو قبض این دوره نمیاد

اگه نباشه جاش خالی می مونه sh93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

مرکز نبوت 512 گفت تا 1 ماه کار داره سره 1 هفته وصل شد البته اصلا راضی نبودم بعد 5 روز جمعش کردم که 1 ساعت طول کشید از یه شرکت خصوصی الان گرفتم 1 مگ اونا درخواست رو دادن مخابرات باز هم مخابرات 1 هفته برای وصل کردنش طول داد... یعنی من فکر نکنم سرعت وصل کردن شرکت خصوصی با خود مخابرات خیلی فرق داشته باشه

12. 2 کاربر از sh93 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

وایمکس خوبه برای کار راه انداختن ولی بلند مدت رو اعصابه سرعتش...
    برو یه صحبتی کن امور مشترکین بگو راه داره به ما 10روزه بدید دانشجو هستم کارم گیره... بلکه جواب داد..
    الانم پورت خالی هست ها... چون تخلیه دارند روز 5-6تا ولی بستگی داره کی آشنا تر باشه و کی تو صف جلوتر باشه
    مرسی آره باید یه سر برم ببینم چی میشه
    ولی فکر کنم واقعا پورت نداشته باشن چون روزی که من رفتم (حدود ساعت 11 صبح)3 نفر قبل از من داشتن فرم پر می کردن 1 نفر هم بعد از من فرمش رو داد برای adsl
    حالا شانسه ماست ما که رفتیم مخابرات همه هجوم اوردن
    مرکز نبوت 512 گفت تا 1 ماه کار داره سره 1 هفته وصل شد البته اصلا راضی نبودم بعد 5 روز جمعش کردم که 1 ساعت طول کشید از یه شرکت خصوصی الان گرفتم 1 مگ اونا درخواست رو دادن مخابرات باز هم مخابرات 1 هفته برای وصل کردنش طول داد... یعنی من فکر نکنم سرعت وصل کردن شرکت خصوصی با خود مخابرات خیلی فرق داشته باشه
    دوست عزیز چرا ناراضی بودی چه مشکلاتی داشت
    من تا حالا از مخابرات نت نداشتم ولی از اکثر شرکتهای خصوصی چرا حالامی خوام اینم تست کنم
    در مورد رانژه هم اگه ازخود مخابرات بگیری و پورت داشته باشن کلا 3 ساعت هم طول نمی کشه وصل شدنش
    ولی مخابرات یه کرمی داره برای شرکتهای خصوصی که رانژه و تخلیه رو حداقل 3 روز طول میدن یعنی کار 3 ساعت رو تو 3 روز انجام میدن
    البته این در بهترین حالتشه شانس نداشته باشی تا 2 هفته هم الافت میکنن

اگه نباشه جاش خالی می مونه sh93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوست عزیز چرا ناراضی بودی چه مشکلاتی داشت
    من تا حالا از مخابرات نت نداشتم ولی از اکثر شرکتهای خصوصی چرا حالامی خوام اینم تست کنم
    در مورد رانژه هم اگه ازخود مخابرات بگیری و پورت داشته باشن کلا 3 ساعت هم طول نمی کشه وصل شدنش
    ولی مخابرات یه کرمی داره برای شرکتهای خصوصی که رانژه و تخلیه رو حداقل 3 روز طول میدن یعنی کار 3 ساعت رو تو 3 روز انجام میدن
    البته این در بهترین حالتشه شانس نداشته باشی تا 2 هفته هم الافت میکنن
    من دانلود زیاد دارم و 512 برام کافی نبود. الان 1 مگ گرفتم
    قطعی زیاد - پشتیبانی 0 - کندی سرعت ( خیلی جاهای دیگه هم این مشکل هست البته )
    البته یستگی به منطقه هم داره اما معمولا وقتی قطعی پیش میاد همه جا هست.
    نکته بعدی اینکه پورت ندارن که طول میدن
    بهـــترین مزیت مخابرات قیمت کمشه ! ( نسبت به بقیه )
    شما اگه خیلی دانلود نداری و سرعت 50-55 دانلود برات کافیه بهترین گزینه همین مخابراته

15. این کاربر از sh93 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •