اگه رو برگتون بیاد مشکلی نیست.
اگه رو برگتون بیاد مشکلی نیست.
آقا آدرس دقیقش کجاست ؟
هر چی تو اینترنت میگردم ، زده 3 راه تختی و افسریه . ولی تو نقشه نمیتونم پیداش کنم .شما تو نقشه بزرگراه بسیج (افسریه) رو که سرچ کنید بهتون نشون میده.کاملا شرق تهرانه. 01 ارتش هم پایین تر از خیابان پیروزی هست ولی مکان های نظامی رو تو نقشه مشخص نمیکنندوست عزیز تو گوگل مپ میتونی راحت پیدا کنی.بزرگراه بسیج و خیابان پیروزی رو پیدا کن.تو نقشه که کامل زوم کنی یه بیمارستان بعثت و 506 هست.01 بین این دو قرار داره و اسمشم نوشته.![]()
سلام
من كد خوردم مرکز آموزش پشتیبانی شهید امانی لويزان
رسته عقيدتي
چجور جاييه؟كسي بوده اونجا آماري بده؟
سلام بچه ها
یه سوالی الان برام ایجاد شد
اینکه میگن 01 روز برگ هست { هفته ی دوم به بعد } میشه هر روز مرخصی گرفت ؟ { پست هم اون روز بهمون نخورده } یا فقط به تعداد خاصی روزانه مرخصی میدن ؟
ممنونم .
بهترین جای خدمت تو ایران
سلام دوستان....
بالاخره اموزشی تمام شد...
من یه پارتی داشتم و بدون اینکه خودم واسه عقیدتی ثبت نام کنم..پارتی من سفارشم رو کرده بود و خودشون (پادگان 02) امدن و اسم منو صدا زدن و رفتم امتحان و همچنین همون لحظه مصاحبه رو انجام دادم(پیشه معاون عقیدتی 02 که سفارش شده پودم پیشش)..همه چی خوب پیش رفت..ولی وقتی امروز امریه رو گرفتم نوشته بود که کد خوردم رسته پیاده و دوباره همون مرکز 02....تعجب کردم..یعنی چطور ممکنه که عقیدتی واسم نزدن؟؟؟به نظرتون دلیلش چیه؟؟ یک هفته مونده با اموزشی تمام بشه..همون معاون از مرکز 02 رفت و بجاش یه معاون دیگه امد...ولی فکر نکنم به این ربطی داشته باشه چون قبلش از همه مصاحبه و امتحان رو گرفته بودن و امریه ها فکر کنم حاضر بود و معاون جدید فکر نکنم دخالتی داشته بود.....
حالا بنظرتون الانم میشه تغییرش داد و کد رو عوض کنند بزنن عقیدتی لویزان؟؟؟منظورم همون پارتیمه..یعنی میتونه کاری واسم کنه یا اینکه الان که امریه صادر شد دیگه نمیشه کاری کرد؟؟؟پارتیمم تو عقیدتی نیروی هوایی کار میکنه....
راهنمایی کنید لطفااااااا
سلام
شما اونجا بودي؟چجور جايي هست؟مكانش هس بعد دوره كد بيوفتيم شهر خودمون؟
سلام دوستان
دو ماه ما هم تمام شد
من افتادم فرماندهی انتظامی تهران بزرگ
ادرسی که دادن خ شریعتی خ پلیس میدان سپاه که همچین چیزی نیست تو نقشه کسی میدونه کجاست؟ میدان سپاه که نظام وظیفه هست همونجا برم؟
مرسی
نه.. کی از دوستام اونجا خدمت میکرد. عالیه. کارش سبکه. بیکاری همش. سعی کن کتاب ببری بخونی. مرخصی و تعطیلی هم که خیلی خیلی زیاد داره. احترام خاصی هم بهت میزارن. فقط باید یه مقدار رعایت کنی منظورم اعمال و رفتار و ظاهرته.
افتادی فاتب. به احتمال 80% از اونجا تقسیمت میکنن راهور یا پلیس پیشگیری یا همونجا اگر ازت خوششون بیاد خدمت میکنی. اگر بیفتی پیشگیری وقع در میدان انقلاب باز هم یا در اون ستاد خدمت میکنی یا میفرستنت به کلانتری ها( احتمال خیلی زیاد) یا شاید بفرستنت اماکن شهرداری یا حفاظت فیزیکی اماکن که این دو مورد آخر به مراتب از کلانتری راحت تره. ولی سعی کن که اصلاً کلانتری نندازنت. چون مبالغه نمیکنم ولی کالانتری اگر بیفتی روزی 4 ساعتم شاید نزارن بخوابی.90 روز خدمت و فقط 7 روز مرخصی. خطرهای جانی بسیار زیاد در درگیری با ارازل ، معتادین. هر هفته آماده باش. بی احترامی و.... فرقی هم بین لیسانس،فوق دیپلم و زیر دیپلم نمیزارن
هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)