اقا 260 ار پی هم داری خریداریم.منظورم این هستش که شما اکس پی بوست برای من گیفت کنید منم با توجه به قیمت ار پی فروشی ها تو ایران به شما پول بدم. یعنی یکنی نبود 260 آر پی داشته باشه ؟
اقا 260 ار پی هم داری خریداریم.منظورم این هستش که شما اکس پی بوست برای من گیفت کنید منم با توجه به قیمت ار پی فروشی ها تو ایران به شما پول بدم. یعنی یکنی نبود 260 آر پی داشته باشه ؟
Last edited by kamron_devil; 01-10-2014 at 21:38.
من از وقتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو پیدا کردم دیگه سمت lolking و lolnexus و lolskill و... اینا نرفتم op.gg خیلی کامل ترو بهتر از ایناس
با OP.GG میتونی match hestory کل بازی های S4 ات رو ببینی که توی lolking فقط 10 تای آخر میشه دید! runes و masterist و همه چی هم میتونی ببینی باحاش ، اصن خیلی کامله
op.gg از lolskill خیلی خیلی بهتره واسه دیدن مشخصات بازیکنا توی گیم
ولی حالا اگه میخوای ban rate و win rate و guide اینا رو ببینی این آدرس بدون فــیــلــتــر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی از کسایی که مثلا Smurf میکنن واسه اینکه سریع 30 بشن از یه روش دیگه استفاده میکنن
میان یه Xp boost 10 wins یا 50 wins میگیرن با یه Xp Boost 1 day یا 3 یا 7 days اونجوری بجای 270 تا 500 تا Xp میگیرن (یعنی از هر 2 تاش xp اضافه میگیرن که میشه 500 تا )
ولی ما ایرانیا چون خیلی گرون در میاد واسمون همون 150 یا 260 RP شو میگیریم
ولی به نظر من پول واسه Xp boost نده ارزششو نداره حالا خودت میدونی..
بعدش اینکه تعداد kill ربطی به زیاد گرفتن Xp نداره هرچی مدت بازی طولانی تر باشه بیشتر xp میگیری !
Last edited by Fiddle; 01-10-2014 at 22:50.
دمت گرم عجب سایته فقط قیافش زشته
اقا من 420 ار پی می خوام. تو شاپ 400 تاش رو میده 14.500. من 20 تا کم میارم. 20تاش میشه 725 تومان.
حالا اگر کسی 420 آرپی داره من 15500 میدم. 275 تومان هم بیشتر لول.
می خوام این اکانت اروپام رو سریع آپ کنم خستم کرده.
مرسی
بابا من با اکس پی بوست بهم 270 داد. نه 500 تاخیلی از کسایی که مثلا Smurf میکنن واسه اینکه سریع 30 بشن از یه روش دیگه استفاده میکنن
میان یه Xp boost 10 wins یا 50 wins میگیرن با یه Xp Boost 1 day یا 3 یا 7 days اونجوری بجای 270 تا 500 تا Xp میگیرن
ولی ما ایرانیا چون خیلی گرون در میاد واسمون همون 150 یا 260 RP شو میگیریم
ولی به نظر من پول واسه Xp boost نده ارزششو نداره حالا خودت میدونی..
بعدش اینکه تعداد kill ربطی به زیاد گرفتن Xp نداره هرچی مدت بازی طولانی تر باشه بیشتر xp میگیری !
البته بازی 27 دقیقه شد. اگر برم با بوت بازی کنم؟ الکی زمان بازی هم بره بالا اکس پی میده نه؟ البته بیشتر از 500 تا هم میده؟ کلا 2 3 ساعت با بوت بازی کنمک =))
آخه اکانت اصلی من تو امریکاس دوباره بنم کردن. از آپ کردن اینم خسته شدم.
Tonight We Hunt. True Face of New Rengar
EUW لاگین نمیشه برام صبح تاحالا دو تا loss prevented شده برام وسط بازی همه قطع میشن eune هم این شکلیه ولی login میشه
این مشکل دی سی ها به نته ایران مربوط میشه اما سرور Euw هم خرابه چند روزه پس اگه دی سی شدین همشو نندازین گردن نت![]()
این جزیان امضات چیه؟ بازی؟ انیمیشنه؟این مشکل دی سی ها به نته ایران مربوط میشه اما سرور Euw هم خرابه چند روزه پس اگه دی سی شدین همشو نندازین گردن نت![]()
یعنی یکی 520 ار پی نداشت که یک اکس پی بوست 7 روزه گیفت بکنه ما پولش رو بهش بدیم؟
هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)