تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1418 از 1783 اولاول ... 418918131813681408141414151416141714181419142014211422142814681518 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,171 به 14,180 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

اگه نباشه جاش خالی می مونه Eliminal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بعضی ها واقعا خیلی زیاده روی میکنن همینجور الکی میزارن رو دانلود من الان اینترنتم سرعت شبانش 700کیلوبایته دلیل نمیشه که چون سرعتم بالاست هر شب بزنم 10گیگ باهاش دانلود کنم الان من شبی 500مگ تا فوقش 1.5گیگ دانلود میکنم بعضی از شبا هم هیچ دانلودی ندارم بهتره آدم یکم بزاره برا روز مبادا که وقتی احتیاج داشت کارش لنگ نمونه
    باور کنید کشورای دیگه که اینترنتشون نامحدوده کمتر از ما مصرف میکنن همین دانلود شبانه کاربرا رو حریص میکنه به دانلود اگر اینترنت نامحدود باشه دیگه همه هر چی احتیاج داشته باشن دانلود میکنن نه اینکه بزور فایل بزارن رو دانلود و شبی 20گیگ دانلود کنن بگو یه نفر دانلودر حرفه ای باشه باز بعد از چند روز که دانلود کرد خسته میشه حالا بگو یه هارد 500هم پر بشه
    عزیزم اونا دانلود نمیکنن ، آنلاین نگاه میکنن ! این همه ویدئوهای توی یوتیوب رو عمه ی من نگاه میکنه ؟! که هر ویدئوشم این همه کیفیت های مختلف از 240 تا 1080 داره ؟!!
    حالا ما چون نگاه نمیکنیم مجبوریم بزاریم و شبا دانلود کنیم ، حالا بعضی از ایرانی ها که فقط از اینترنت چت کردنو بلدن ، نباید با همه مقایسه یشن!!!!

2. 3 کاربر از Eliminal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

عزیزم اونا دانلود نمیکنن ، آنلاین نگاه میکنن ! این همه ویدئوهای توی یوتیوب رو عمه ی من نگاه میکنه ؟! که هر ویدئوشم این همه کیفیت های مختلف از 240 تا 1080 داره ؟!!
    حالا ما چون نگاه نمیکنیم مجبوریم بزاریم و شبا دانلود کنیم ، حالا بعضی از ایرانی ها که فقط از اینترنت چت کردنو بلدن ، نباید با همه مقایسه یشن!!!!
    به خدا چقدر بد بختیم.یه موزیک ویدیو 4 دقیقه ای نمیتونیم تو یوتیوب نگاه کنیم.با کیفیت 480 هم راضیم

4. 4 کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

چرا این تاپیک توی این چند روز شده فقط بگو مگو و اسپم و خاطره نویسی ؟! ظاهرا داره بدترم میشه
    عزیزان ما که بیکار نیستیم روزی یکمرتبه میاییم بشینیم 10 ص فحش بهم و بد و بیراه و ... بخونیم
    خواهشا رعایت کنین . مطلب مهمی ، تغییر و تحول خاصی هست بنویسین . هر کی هم خطش رو تخلیه کرد بیاد بگه تا 100 تا تشکر پای پستش بذاریم
    والسلام

6. 3 کاربر از HardwareMaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ramingsm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

تاپیک پاک سازی شد و تا حد امکان با ملایمت با پست ها برخورد شد
    یه تذکر جدی هم بدم که انجمن p30world و تیم بخش اینترنت به هیچ وجه توهین به کاربران و خطاب کردن اونها با عناوین نامناسب رو قبول نمیکنه و اگر بار دیگه تکرار بشه حتما با کاربر متخلف برخورد شدید میشه پس لطفا دقت داشته باشید تا مشکلی براتون پیش نیاد

8. 12 کاربر از ramingsm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نمایشگاه کامپیوتر مشهد
    اینترنت

10. این کاربر از sleeplessness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

آدم یاد گذشته ها میفته . وقتی یه چیزی بدون قطعی و کامل دانلود میشد انگار دنیا رو به آدم میدادند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Eliminal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نمایشگاه کامپیوتر مشهد
    اینترنت
    یعنی نمایشگاه مشهد سال پیش فقط انواع فلش ها موجود بود ، و هیچ چیزه دیگه ای نبود ! حالا فوقش یک 4 - 5 آنتی ویروس هم بود ، ایناهم اگر نبود کلا مرخص...

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

یعنی نمایشگاه مشهد سال پیش فقط انواع فلش ها موجود بود ، و هیچ چیزه دیگه ای نبود ! حالا فوقش یک 4 - 5 آنتی ویروس هم بود ، ایناهم اگر نبود کلا مرخص...
    این تاریخش از کی است ؟
    من میخوام برای گرفتن سرویس جدید برم اونجا که یک تخفیفی هم بگیرم
    دیگه حاضر نیستم یک دقیقه ازجایی سرویس بگیرم که این چنین به حقی که داشتم توهین کرد
    این 80 تومنی هم که پول سه ماه داده بودم ولی در عرض 1.5 ماه کمتر داره مصرف میشه حرومشون به همراه میلیاردها تومن پول دیگری که شماها و دیگران دادین
    یک کلام خالی کنید و آدرس این تاپیک هم برای 195 و خیلی جاهای دیگه بفرستید
    فکر کنم تعداد افرادی که مثل من بیش از 7 8 سال وفادار به این شرکت بوده باشند کم نیست و شاید هم است
    مهم اون تبلیغات منفی ست که از این به بعد ما برای این ها میکنیم
    چیزی که در فرهنگ ایران نیست به اسم Digital branding که دوستان کمی تخقیق کنند متوجه می شوند چی میگم
    اگه این علم رو شرکت های ما در نظر داشتند الان صبا نت اصلا به خودش اجازه نمیداد کاربراش اینچنین ناراضی باشند

14. 4 کاربر از piishii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این تاریخش از کی است ؟
    من میخوام برای گرفتن سرویس جدید برم اونجا که یک تخفیفی هم بگیرم
    دیگه حاضر نیستم یک دقیقه ازجایی سرویس بگیرم که این چنین به حقی که داشتم توهین کرد
    این 80 تومنی هم که پول سه ماه داده بودم ولی در عرض 1.5 ماه کمتر داره مصرف میشه حرومشون به همراه میلیاردها تومن پول دیگری که شماها و دیگران دادین
    یک کلام خالی کنید و آدرس این تاپیک هم برای 195 و خیلی جاهای دیگه بفرستید
    فکر کنم تعداد افرادی که مثل من بیش از 7 8 سال وفادار به این شرکت بوده باشند کم نیست و شاید هم است
    مهم اون تبلیغات منفی ست که از این به بعد ما برای این ها میکنیم
    چیزی که در فرهنگ ایران نیست به اسم Digital branding که دوستان کمی تخقیق کنند متوجه می شوند چی میگم
    اگه این علم رو شرکت های ما در نظر داشتند الان صبا نت اصلا به خودش اجازه نمیداد کاربراش اینچنین ناراضی باشند
    از 3 تا هفت مهر
    ساعت 16 تا 22
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اگه تخفیفی در کار باشه خیلی خوبه

16. این کاربر از sleeplessness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دقیقا همینطوره که گفتید الان سایتهای هست که فیلمها را با کیفیت 1080 و با ریت خیلی بالا انلاین پخش میکنن کاربرهای خیلی زیادی هم دارند فیلمهای که انلاین پخش میکنن اگه بخواهید دانلود کنید بالای 10 گیگ حجمش هست حتی در همین یوتیوب هم فیلمهای 1080 زیاد هست اینجور دیگه نیازی به هارد چند ترا هم ندارند جدا از پخش انلاین فیلم الان شرکتهای وجود دارند که شبکه های تلوزیونی را از همین اینترنت به مشتری ارائه میدن دیگه خودتون حساب کنید که چقدر پهنای باند مصرف میشه حالا صبانت یکماه پهنای باند شبانه را باز گذاشته بود 4 تا کاربر هم مدام دانلود کردند صبانت چنان آه و فغانی را انداخته انگار کل پهنای باند اینترنت ایران را این 4 تا کاربر مصرف کردند

18. 7 کاربر از naasr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •