دوستان سلام
من می خوام یه مودم وایرلس بگیرم فقط می خوام با لپتاپ بهش وصل شم برای استفاده از اینترنت
ارزون ترین مودم وایرلس که کیفیتش قابل قبول باشه چه مدلی هست ؟
دوستان سلام
من می خوام یه مودم وایرلس بگیرم فقط می خوام با لپتاپ بهش وصل شم برای استفاده از اینترنت
ارزون ترین مودم وایرلس که کیفیتش قابل قبول باشه چه مدلی هست ؟
با سلام خدمت اساتید محترم
من قبلا بامودم TPLINK 8901 به صورت pppoe وصل می شدم بعداز یک مدت و ریست مودم وصل نشد چندین بار دستگاه رو ریست کرده ام تنظیماتش رو اعمال کردم کار نکرد الان دارم به صورت Bridge استفاده می کنم مشکلی در این حالت نداره. تو اینترنت خیلی گشتم بعضیا می گفتن مشکل از یوزر نیم و پسورده که اونا رو عوض کردم حتی کامپیوتر رو هم عوض کرده ام اما مشکل حل نشد
لطفا اگر راه حلی سراغ دارید کمک کنید.
دوستان کسی نیست جواب بده.
کسی کانفیینگ مودم Dlink 2730 u بلده. ؟؟؟
این مودم پروتکل PPPOE نداره فقط PPPOA , IEA داره.
یه اسکرین شات از صفحه Interface Setup > Internet بزار![]()
من با این مودم بارها به این مشکل خوردم.شما ریست کن بعدش از برق بکش یه بار خاموش روشن من.اگر یک بروزر وصل نشد یه بروز دیگه استفاده کن دوباره pppoe کانفیگ کن و البته تمام یوزرهای اماده دیگه را غیر فعال کن و یوزر اول تنظیم کن
Last edited by parmida00; 27-12-2012 at 20:58.
سلام
خوبین ؟
یه سوال
به تازگی از مخابرات تهران, ADSL 1MB گرفتم, و همراه اون یه مودم D-link Dsl-2640U گرفتم
راهنمای تنظیم و کانفیگ و در کل راه اندازی این مودم رو به صورت فارسی میخواستم
به صورت وایرلس البته, بدون کابل
ممنون میشم
+ در مورد تغییر IP هم یه توضیحی بدین, دلیل این کار هم برای چیه ؟ و چطور بایستی اینکار رو انجام بدم ؟
Last edited by JU JU; 27-12-2012 at 23:13.
سلام
چندتا سوال
من یک مودم aztech دارم از وقتی که دوستم تنظیمات رو ریست کرده چراغ اینترنت قرمز شده.
من تنظیماتو وارد کردم اما هنوز هم چراغ اینترنت قرمزه یوزر نیم و پسورد یوزر را شماره تلفن گذاشتم و پسورد را رمزی که مخابرات بهم داده گذاشتم اما هنوزم قرمز vpi را 0 vci را 35 گذاشتم به نظر شما مشکل چیه که قرمزه؟
آیا از تو ویندوز 7 هم باید تنظیماتی انجام داد از کدوم قسمتش ؟
سلام
تفاوت مودم asus مدل n55u annex a با n55u annex b تو چه چیزیه و کلمه ی annex a یا annex b نشانگر چه چیزیه و در صورت خرید مدل annex b تو ایران جواب میده
لطفا کامل توضیح بدید
با تشکر از همهگی
سلام..میشه یکی توی فعال کردن وایرلس مودم tp-link TD-w8920g کمکم کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)