اتفاقا بودجه و انتظارات شما خیلی مهمه
دوربین های DSLR در خروجی تفاوت فاحشی ندارند اما لنزها چرا !
اتفاقا بودجه و انتظارات شما خیلی مهمه
دوربین های DSLR در خروجی تفاوت فاحشی ندارند اما لنزها چرا !
سلام
من حدود 10 روز پیش sx 260 گرفتم . اونوقت توی فیلمبرداری یه صدای هیس مانند خیلی بلندی شنیده میشه . رفتم به چند جا هم نشون دادم اونا هم با sx260 های خودشون فیلم گرفتن، دیدن همینطوریه . بعد توی اینترنت هم search کردم دیدم که دوربینای sx240 و sx260 فقط این مشکل را دارن . حالا میخواستم ببینم کسی این دو دوربین را داره که این مشکل رو نداشته باشه ؟؟؟ آخه فیلمبرداری دوربین هم برام اهمیت داشت ولی کلا نا امیدم کرد. حالا به نظرتون کار درستیه که این دوربین رو بفروشم و یکی دیگه بگیرم که هم فیلمبرداریش خوب باشه و هم عکاسیش؟؟؟؟ اونوقت چی پیشنهاد میکنید؟؟
ممنون![]()
هر جور فکرشو میکنم نمیتونم از فیلم برداری 60 فریم سونی بگذرم یا WX50 رو میگرم یا WX150 ، خیلی ممنون .
Last edited by Danial_4139; 06-02-2013 at 00:10.
سلام
من حدود یک سال و نیم پیش یه دستگاه دوربین FUJIFILM S4000 خریدم دوستانی که در جریان هستند می دونند یه دوربین اولترازوم هست در بازه 24-270
امروز اتفاقی با یه مدل از فوجی فیلم برخوردم به نام X-E1 راستش خیلی از این دوربین خوشم اومد جدای اینکه کفشک خارجی فلش و میکروفون داره و اینکه کیفیت 16 CMOS که مطمئنا به 14 CCD مدل S4000 می چربه و دهانه شاتر اون تا 30 ثانیه قابلیت باز شدن داره و البته زوم 30 اپتیکال s4000 رو نمیشه با اپتیکال 3 این دوربین مقایسه کرد و اینکه لنز e1 واید تره البته یه عکس دیدم به نظرم اومد قابلیت تعویض لنز هم داره که عکسش رو گذاشتم
در یک کلام برم اونو آبش کنم این دوربین X-e1 رو بخرم ؟
Last edited by hadi_en; 06-02-2013 at 09:53.
این دوربین x-e1 چهار میلیون و هشصد هزار تمن قیمتشه
میخوایید با آب کردن دوربین 600 تمنی اینو بخرید؟
قطعا که x-e1 دوربین بسیار عالیتری هست
کلاسیک و از هر لحاظ عالی.اصلا با مدل فعلیتون نمیشه مقایسش کرد
اما گران
سلام دوستان کمکفوری نظرتون درباره دوربین سونی cyber-shot w610 چیه ؟ میخوام بخرم لطفا راهنمایی کنید وچه معایبی داره؟
ای بدک نیست.یکی از عیبهاش نداشتن لرزشگیر اپتیکاله
اما دوربین Canon PowerShot A2300 بهتره.البته با یکم افزایش بودجه
320 تمن
سلام دوستان
راستش به خاطر علاقه فوق العاده زیادی که به عکاسی از طبیعت دارم دنبال یه دوربین نیمه حرفه ای با مشخصات زیر هستم:
لنز واید با اندازه بزرگ
زوم اپتیکال نسبتا بالا
تنظیمات دستی برای عکاسی و همچنین فوکوس دستی
فقط مشکلم اینه که بیشتر از 1 تومن نمیخوام پول بدم. به خاطر همین بیشتر دنبال دوربین کارکرده هستم.
حالا اگه دوستان لطف کنند یه راهنمایی کنند که اولا چه دوربینایی رو (نو یا کارکرده) میتونم با این قیمت بگیرم.
بعدشم اصلا برای کاری که من میخوام چه دوربینی بهتره.
راستی قیمت ارزون فوجی خیلی آدمو وسوسه میکنه، نظر شما چیه؟
سلام دوستان عزیز
بنده در حال حاضر دوربین canon a3000 is دارم چون زیاد سفر می کنم دیگه واقعا از دست این دوربین کلافه شدم کیفیتش خیلی بده حالا بخوام عوضش کنم به نظر شما چه دوربینی مناسب بنده هست
الان دوربین بنده رو حدود قیمت نوش چنده که روش بزارم دوربین رو عوض کنم ؟؟؟
کلا یه دوربین حدود 500 تا 550 می خوام باشه چون فکر نمی کنم بیشتر از 200 دوربین خودم رو ازم بخرن
ممنون .![]()
سلام
نیاز به یه دوربین دارم بودجه هم زیاد نیست اما با همین بودجه می خوام بهترین رو انتخاب کنم
نهایت 350 بتونم هزینه کنم بالاتر نشه لطفا یه چند مدل مد نظر دارم دوستان اگه پیشنهاد بهتری دارن حتما بگید
عکاسی معمولی و خونگی دارم فیلم هم در حد معمولی dv بگیره برام کافیه
Sony Cyber-Shot DSC-W620
Canon PowerShot A2300
Canon PowerShot A2400 IS
Canon PowerShot A3200 IS
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)