شما یه لطفی بکن ادرس این سایترو بده چون با بازی که از هرجا هرجا بخریم نمیشه رفت LIve .دوستان دیگه هم اگه جاای واسه خرید بازی سراغ دارن که از نظر live بازیهاش ok هست بگن![]()
شما یه لطفی بکن ادرس این سایترو بده چون با بازی که از هرجا هرجا بخریم نمیشه رفت LIve .دوستان دیگه هم اگه جاای واسه خرید بازی سراغ دارن که از نظر live بازیهاش ok هست بگن![]()
سلام دوستان.مي خواستم بدونم من مي خام دستگاه و بخرم اما تلويزيونه اتاقم مدل گرونديكه پارس هست 29 اينچ/مشكلي نداره؟
اشكال نداره كه ال سي دي نيست؟
از دوستان خواهش میکنم سوالات مربوط به LIVE را در تاپیک مربوطه بپرسید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدما چیزی به نام LT 1.61 نداریم! 1.61 همون اخرین ورژن قبل از اومدن LT هست که نام کاملش IXTREME 1.61 هست که اصلا به درد LIVE نمیخوره.
شما باید همون LT را بگید براتون نصب کنن.
نه عزیز مشکلی نداره شما میتونید از کابلی که درون جعبه هست (همون کابل سه فیش) برای اتصال کنسول استفاده کنید.
Last edited by shab_2008; 14-05-2010 at 17:30.
دوستان قصد خرید فلش 8 گیگ دارم برای اجرای بازیهای xbox از روی فلش میخواستم بپرسم فرقی نداره چه مدلی بخرم ؟
و اینکه کلا دیگه نیازی به دیسک بازی نیست یعنی کاملا بازی از روی فلش اجرا میشه یا حتما باید دیسک بازیم تو دستگاه باشه ؟
ممنون
شما باید Flashی بخرید که سرعت بافرش بالا باشه برای مثال مدلهای جدید از برند Patriot یا TDK میتونن گزینه های خوبی باشن.
خیر اینجوری نیست و باز شما به دلایلی که بارها در تاپیک گفته شده نیاز به دیسک بازی داریدو اینکه کلا دیگه نیازی به دیسک بازی نیست یعنی کاملا بازی از روی فلش اجرا میشه یا حتما باید دیسک بازیم تو دستگاه باشه ؟
دسته خریدمx360میخواستم به دونم که دسته من این شکلی هست قلابی هست دستم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز سایت هیلتر هستدسته خریدمx360میخواستم به دونم که دسته من این شکلی هست قلابی هست دستم
دسته من شبیه این هست .. این عکس رو پیدا کردم در سایت ها طرح تقلبی شه !!! بالا
کسی تجربه خودش نداره بگه چطوری تشخیص بدیم اصل و قلابی از هم ؟ دسته هارو
این فیلتر نیست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by m jax; 14-05-2010 at 21:01.
اگه به دسته ی اصل دقت کرده باشید!!!
پلاستیک دکمه دسته های تقلبی سفت یا با کمی لق زدگی همراه هست!!!
در صمن از هولوگرام زیر باطری هم راحت فابل تشخیصه!! کافیه با دسته ی اصلی کنسول مقایسه کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)