تست 4G همراه اول تبریز که تو تاپیک خودش گذاشتم.
گفتم بازدید اینجا بیشتره .. لینکشو بذارم ببینید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست 4G همراه اول تبریز که تو تاپیک خودش گذاشتم.
گفتم بازدید اینجا بیشتره .. لینکشو بذارم ببینید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام اقا رضا از شهرستان های استان اصفهان چه خبر؟
به ویژه جنوب استان اصفهان
4g در کدام شهرستان های استان اصفهان فعال می شود؟
آره فک کردم دو مگابیت هست.منو ببخشید
سلام آقا رضااون دکلی رو که قبلا همینجا بذاتون نوشتم و قول پیگیری دادین تا روشن کنن؛از پنجشنبه 21خرداد روشن کردن؛سرعت خوب بود ولی توی محل کار من فقط سه خط آنتن بود ولی باز هم خوب بود ولی از دیروز 25خرداد به یکباره سیگنال در حد صفر شده و اصلا هیچ خط انتنی نداره فقط بالای گوشی مینویسه Hو کلاا نتن میره و میاد ؛در بهترین حالت یه خط آنتن میاد .جایی که پنجشنبه آنتن فول بود الان شده یک تا دوخط .سکتور آنتن دکل رو هم دیدم هیچ زاویه ای تغییر نکرده . علت چیه؟؟تازه بسته فعال کرده بودم به فنا رفت همه چی .در ادامه برای یادآوری درخواست قبلی که برای این انتن داشته بودم ازتون رو هم میزارم؛خواهشا پیگیری بفرمایید .
.
.در شهرستان اردکان یزد از یه قبل در حال نصب تجهیزات 3Gهستند از شرکت ایرانسل؛یه دکل ایرانسل نزدیک مجتمع گندله سازی اردکان (محل کار بنده )(جاده اردکان نایین ؛کیلومتر 29) هست که اون رو هم تجهیزات 3Gنصب کردند در روز دوشنبه 14 اردیبهشت؛ولی فقط همون شب روشن بود و بعدش خاموش شد و الان فقط 2Gهست؛دوتا مشکل هست :یکی اینکه این دکل قبل سه تا سکتور انتن داشت ولی الان دوتا سکتور داره؛و یکی دیگه اینه که این دکل که باید این مجتمع بزرگ( بیش از سه هزار نفر پرسنل ) را پوشش بده ؛نحوه نصب سکتور انتن در حالت جدید؛جوری هست که کمترین پوشش به سمت مجتمع هست. و در همان شب که 3Gروشن شد؛در نزدیکترین نقطه به دکل در داخل مجتمع حداکثر سه خط آنتن وجود داشت و در خیلی از نقاط مجتمع اصلا پوشش وجود نداشت؛از تیم نصب کننده هم درخواست چرخش سکتور یا افزایش سکتور را داشتیم که گفنگتند مجاز نیستند و باید از طریق ایرانسل پیگیری کنید .الان هم وست به دامان شما شدیم .الان سه ساله من تو این مجتمع کار می کنم در تمامی روزهای هفته از ساعت 8 صبح تا شش بعد از ظهر چیزی به نام اینرنت وجود نداره و تماس هم حتی با بدترین وضع صورت می گیره .حال با دو سکتور شدن انتن و زاویه نامناسب آن باید فاتحه 3Gرو بخونیم .در ضمن میشه بفرمایید چرا 3Gاین دکل رو روشن نمی کنند .لطفا جواب بدید؛حداقل هزار نفر منتظر هستند اینجا؛مشخصات این دکل که الان تجهیزات تری جی هم نصب کردن ولی فقط 2gروشنه را با برنامه net work signal info گرفتم براتون میفرستم.؛ استان یزد ؛شهرستان اردکان ؛کیلومتر 25 جاده اردکان نائین؛دکل نزدیک مجتمع گندله سازی با LAC :20445و sell id :17835
دوستان کسی اطلاعی نداره؟
وضعیت اصفهان چه طور است؟
افتضاح.سرعت خیلی کنه.
نهایت سرعت 3g ما
![]()
ممکنه مشکل از سرورتون باشه از سافت 98 یه تست بزارید
من که اصلا نتوستم سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو باز کنم
Last edited by ak313; 16-06-2015 at 23:06.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)