[QUOTE=BPNIROU;8923270]اینکه من می فهمم یا نه می زارم به عهده خواننده های این دو تاپست اخیر . ادامه هم نمی دم چون دوست ندارم این پستها حذف بشه . چون حداقل برای اونهایی که دنبال واقعیات هستن مفیده .
بافتن کار خودت![]()
[QUOTE=BPNIROU;8923270]اینکه من می فهمم یا نه می زارم به عهده خواننده های این دو تاپست اخیر . ادامه هم نمی دم چون دوست ندارم این پستها حذف بشه . چون حداقل برای اونهایی که دنبال واقعیات هستن مفیده .
بافتن کار خودت![]()
من اینجا باید یه عذر خواهی بکنم از جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چون الان دیدم با شکایت هایی که شد مصوبه شهریور ماه به این صورت در ماه قبل اصلاح شده
مصوبات کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات
1395/08/ 23 مصوبه شماره 2 جلسه شماره 246
کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات در جلسه شماره 246 مورخ 23
1395
درخواست اصلاح مصوبه شماره 6 جلسه شماره 237 در خصوص مبناي محاسبه تعرفه تلفن ثابت را بررسی و بندهاي 4 و 5 مصوبه مذکور را به شرح زیر اصلاح و /03/ مورخ 22
تصویب کرد:
- بند 4) محاسبه کارکرد مشترکین براي مکالمات تلفن ثابت داخل استانی بر اساس دقیقه انجام و محاسبه خواهد شد.
- بند 5) محاسبه کارکرد مشترکین براي مکالمات تلفن ثابت به ثابت بین استانی و ثابت به تلفن همراه بر اساس زمانهاي نیم
دقیقهاي محاسبه میشود
پ.ن : البته حرفی از حذف بند 6 که موضوع بحث ما بود نزدهباید منتظر بود برای قبض های آینده
Last edited by dvb55; 21-01-2017 at 13:40.
مخابرات بعد 20 روز از درخواست تخلیه خطمو تخلیه کرد الان 10 روز آسیا تک طرح عصرانه گرفتم با سرعت عالی
اما نکته جالب اینجاست بعد 1 ماه از مخابرات زنگ میزنن دست بخواه هستن که چطوری تخلیه کردی ما که اجازه ندادیم
خدا بخیر کنه
درود
جشنواره صددانه یاقوت رو تغییر دادن!! نمیدونم ساعت شبانش چنده! اگه از یک شروع بشه شاید بگیرم ولی 2 خیلی دیره!!
![]()
از دوستانی که سرویس جشنواره صد دانه یاقوت دارن آیا سرعت دانلود شبانه 1M up to8M با 2M up to8M فرقی میکنه؟
درود
شما الان طرح صد دانه یاقوت دارید؟ سرعت رو چنده؟ سرور داخلی و خارجی فرق نمیکنه؟ تو 4 ساعت چقدر میگیری؟
سرعت در روز به 600 میرسه. سرور داخلی و خارجی رو نمیدونم ولی بعضی لینک ها رو با سرعت پایین در روز میشه دانلود کرد. تو 4 ساعت شب نوسان داره من که بیشتر از 4.9 گیگ نتونستم بگیرم. چون من ار 1 مگ تا 8 مگ سرعت گرفتم می خواستم بدونم با 2 مک تا 8 مگ فرقی میکنه یا نه همشون همین جوریه؟
والا الان که تعرفه های صددانه یاقوت تغییر کرده و تمام سرعت تا 16 مگ میره! عکس بالا که قرار دادمو ببین!
شما این اطلاعات رو از کجا گرفتین؟
تو سایت مخابرات تعرفه جدید زده!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)