تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1417 از 1783 اولاول ... 417917131713671407141314141415141614171418141914201421142714671517 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,161 به 14,170 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

اگر گوگل فیبر تو ایران هم بود من حاضر بودم حتی ۱۴۰ دلار براش بدم نه ۷۰ دلار هزینه راه اندازی و کابل کشی رو هم حاضر بودم ۶۰۰ دلار بدم نه ۳۰۰ دلار و از این ........ ها سرویس نگیرم که یک ریالش هم حیفه من بیشتر دلم میاد ۳۰۰۰ ملیارد رو بریزه تو جوب تا یک ریال به اینا بدم کلا گلابی هستن پشتیبانی اصفهان رو من هردفه زنگ زدم گفت تهران یه بار بهش گفتم این تهرانیا چقدر کار میکنن شما هم ....
    چه میشه کرد..............

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

یاد یه لحظه افتادم که شاید تعریف کردنش برای شما هم جالب باشه
    یکی از فامیلامون بعد از ۱۰ سال اومد ایران و تو جمع که بودیم یهو گفت اینترنت ما قطعه از وقتی اومدیم چرا؟ یعد من گفتم اینترنت داریم رو سیمکارت ها ولی مفتش گرونه گفت ۴ جی که خیلی خوبه سریعه بعد یهو دید اینایی که سر درمیارن یه جوری نگاش میکنن گفت نکنه اینترنت ۴ جی ندارین طرف باورش نمیشد که تو ایران اینترنت ۴ جی و ۳ جی نداریم و کف کرده بود کلی شکه شد مگه میشه اینترنت ۴ جی نباشه تو ایران که کشور به این بزرگیه حالا باید بیاد و ببینه ما چجوری داریم جون میکنیم که شبانه رایگانمون برگرده توهیناشون هم که جای خود داره

3. 4 کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

یعنی شرکت صبانت دنبال مشتری جدید نیست که این کارو با مشتری های قبلیش کرده !؟
    اولین کاری که اگه یه نفر بخواد سرویس اینترنت پرسرعت بخره می کنه اینکه بره از مشتری های قبلی اون شرکته تحقیق کنه.

5. 2 کاربر از sallysolly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز poorya_2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    شهرکرد

پيش فرض

حالا چرا راضیم به خاطر این >

> سرعت شبانه که محدود نشده ، سرویس طلایی محدود 1MB خریدم سرعت شبانه 400kb/s هست راحت 2 الی 3 گیگ دانلود میکنم ، فقط 2 بار از حجمم کم کرد ، 1 باز تغییر وضعیت داده بودم ، 1 بار هم خودش علی الحساب کم کرد

> پینگ هم که عالیه >> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا چرا ناراضیم >

> پورت UDP اختلال داره ، وسط بازی زرتی قطع میشه دوباره وصل میشه ، اصن میره رو اعصاب

> به نظرم تعرفه ها یکم گرونه !
    دلم میخواد به خاطر حمایت از اون کسانی که در حقشون ظلم شده منم پورت رو تخلیه کنم

از یه طرف هم میترسم از این که الان جوگیر بشم بعد برم یه ISP داغون تر از این

فعلا های وب و فن اوا رو در نظر دارم

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

یعنی شرکت صبانت دنبال مشتری جدید نیست که این کارو با مشتری های قبلیش کرده !؟
    اولین کاری که اگه یه نفر بخواد سرویس اینترنت پرسرعت بخره می کنه اینکه بره از مشتری های قبلی اون شرکته تحقیق کنه.
    واسشون فرقی نداره اگر شما که شبا دانلود داری تخلیه کردید کسایی میرن ثبت نام میکنن که بی اطلاع هستند و معمولا چنین افرادی از شبانه رایگان استفاده نمیکنن پس در هر صورت به نفع خود شرکته خیلی ها هم که از شبانه رایگان استفاده نمیکنن اصلا به فکر تخلیه هم نیستن اینا دنبال چنین کاربرایی هستن تا بیشتر سود کنن
    Last edited by farshad0123; 22-09-2014 at 03:17.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

من دیگه دانلودام تموم شد
    55 گیگ دانلود کردم 40 گیگش بازی بود
    و محدود نشدم
    از فردا شب هم سیستم رو خاموش میکنم
    من موندم اونا که 400 گیگ دانلود میکردن واقعا چی دانلود کردن

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

من دیگه دانلودام تموم شد
    55 گیگ دانلود کردم 40 گیگش بازی بود
    و محدود نشدم
    از فردا شب هم سیستم رو خاموش میکنم
    من موندم اونا که 400 گیگ دانلود میکردن واقعا چی دانلود کردن
    بعضی ها واقعا خیلی زیاده روی میکنن همینجور الکی میزارن رو دانلود من الان اینترنتم سرعت شبانش 700کیلوبایته دلیل نمیشه که چون سرعتم بالاست هر شب بزنم 10گیگ باهاش دانلود کنم الان من شبی 500مگ تا فوقش 1.5گیگ دانلود میکنم بعضی از شبا هم هیچ دانلودی ندارم بهتره آدم یکم بزاره برا روز مبادا که وقتی احتیاج داشت کارش لنگ نمونه
    باور کنید کشورای دیگه که اینترنتشون نامحدوده کمتر از ما مصرف میکنن همین دانلود شبانه کاربرا رو حریص میکنه به دانلود اگر اینترنت نامحدود باشه دیگه همه هر چی احتیاج داشته باشن دانلود میکنن نه اینکه بزور فایل بزارن رو دانلود و شبی 20گیگ دانلود کنن بگو یه نفر دانلودر حرفه ای باشه باز بعد از چند روز که دانلود کرد خسته میشه حالا بگو یه هارد 500هم پر بشه
    Last edited by farshad0123; 22-09-2014 at 03:49.

11. این کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه RealFlow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    3ds Max

پيش فرض

حقش نبود داشت حق دیگران را زیر پا میزاشت ( صبانت نباید به سوریس های 12 مگابیت شبانه با سرعت روزانش میداد )
    خودتان امدید نوشتید دانلود شبانه 8 مگ 700 کیلو بایت!! بعد 12 مگشم میشه 1مگ خب خودتان درست مدیریت نکردید!
    اگر الانم 12 مگ شبانه اش 3.. تا 4 گیگ بشه خوبه ...اینجو که معلومه شما مدتی درست مدیریت نکردید شبانه رو حالام سرعتای همه رو کردید دایل آپ این ضعف خودتان رو نشان میده!
    باورکنید آبرویتا رو بردید همه بهتان میخندن الان با ای 15 کیلویی تان....حتی تو آپارت و یوتیوب هم خبرش رسیده! فرومهای فاسی رو که نگو!!!!!!!!!!

13. 2 کاربر از RealFlow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بعضی ها واقعا خیلی زیاده روی میکنن همینجور الکی میزارن رو دانلود من الان اینترنتم سرعت شبانش 700کیلوبایته دلیل نمیشه که چون سرعتم بالاست هر شب بزنم 10گیگ باهاش دانلود کنم الان من شبی 500مگ تا فوقش 1.5گیگ دانلود میکنم بعضی از شبا هم هیچ دانلودی ندارم بهتره آدم یکم بزاره برا روز مبادا که وقتی احتیاج داشت کارش لنگ نمونه
    باور کنید کشورای دیگه که اینترنتشون نامحدوده کمتر از ما مصرف میکنن همین دانلود شبانه کاربرا رو حریص میکنه به دانلود اگر اینترنت نامحدود باشه دیگه همه هر چی احتیاج داشته باشن دانلود میکنن نه اینکه بزور فایل بزارن رو دانلود و شبی 20گیگ دانلود کنن بگو یه نفر دانلودر حرفه ای باشه باز بعد از چند روز که دانلود کرد خسته میشه حالا بگو یه هارد 500هم پر بشه
    این یکی چرتو پرتی بیش نبود کل پهنای باند کشور ایران به اندازه ی ۲ تا دانشگاه سوئد هست بعد اونا دانلود نمیکنن ؟ اره اونا فیلم سینمایی و بازی کامپیوتری و .... دانلود نمیکنن ولی چت ویدئویی میکنن وکلی کار دیگه فایل هاشون روی دراپ باکسشونه که هم دانلود داره هم اپلود شما چیزی از اینترنت نمیدونی که این حرف رو میزنی هیچی نمیدونی همون فامیلمون که الان انگلیسه هفته ای حداقل یک بار با این جا داره تماس ویدئویی میگیره ما چون هردفه از نا محدود یکی از فامیلا استفاده میکنیم متوجه نیستیم اونا تو نت برنامه های تلویزیونی که از دست دادن رو نگاه میکنن با کیفیت اچ دی ما نمیکنیم میگیم به درک تو ایران بعضی ها زیادی میگیرن مثل شما شما کارایی های اینترنت رو نمیدونی که این حرف رو میزنی خیلی استفاده داره اینترنت خیلی بیشتر از اونی که تو فکرشو بکنی حتی ششنرم افزار هایی که داری رو برو ببین چقدر اپدیت شده هیچی چون کرک شده هست نمیتونی اپدیت کنی و این که به فرض هم اصلی بود اپدیتش رو میگیرفتی نه نمیگرفتی چون حجم اینترنتت کمه ته میکشه فقط حرف نزنید قبلش برید بخونید ببینید فقط نکید خارجیا چیکار میکنن و حرف الکی بزنید دیگه اینقدر این چرندیت رو گفتن مردم که هرکی از هرجا میرسه یه چیزی میگه این قدر عقب مونده هستیم که دیگه اصلا نمیدونیم تو بقیه کشور ها چه خبره

15. 4 کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •