سلام من میخواستم بیام شاتل به خاطر دانلود شبانه اول آسیاتک بودم می خواستم بدونم خوب هست یا نه ؟ یعنی سرعتش با صبح فرق می کنه یا نه ؟سرویس eco-512
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام من میخواستم بیام شاتل به خاطر دانلود شبانه اول آسیاتک بودم می خواستم بدونم خوب هست یا نه ؟ یعنی سرعتش با صبح فرق می کنه یا نه ؟سرویس eco-512
نرم افزار speedtest رو من دانلود کردم ولی اجرا نمی شه؟ می شه دوستان راهنمایی بکنند؟
آخرش من نفهمیدم،ترافیک ما اضافه میشه یا نه،من مودمم رو مهر ماه گرفتم.نه دوست عزیز،به اونایی که از قبل گرفته باشن هم 3گیگ رو میدن ولی به اونایی که از 88/10/14 خریده باشن 4گیگ هدیه میدن.
خدا بده شانس،حالا اگه من بودم زنگ میزد میگفت،ماه دیگه رو دوبل میدی که آدم شی...من امروز صبح ترافیکم تمام شد بعد بلافاصله به گوشیم زنگ زدند و گفتند شما یک ماه شارژ رایگان دارید و اگه میخواین از الان فعالش کنم. گفتن تا نیم ساعت دیگه فعال میشه![]()
سلام دوستان
شاتل 6 روزه تو اردبیل نمایندگی زده
من خودم از یه شرکت اینترنت می گیرم به اسم باور نت(نماینده ی داده گستر عصر نوین)
هزینه ی نصب نداره
قیمتاشم خوبه
128 نامحدود : 27000 تومن سرعت دانلود 14-15
128 با سه گیگ= 15500 تومن گیگ اضافه 3000 تومن سرعت دانلود 14-15
256(الان از این استفاده می کنم) با سه گیگ = 18500 تومن هر گیگ اضافه 3500 تومن سرعت دانلود 28-30
تو 3 سالی که از این شرکت سرویس گرفتم 1 بار هم قطعی نداشتم
حالا خواستم ببینم کیفیت شاتل بهتر از باور نت خودمون هست یانه؟
شاتل 15000 تومن هزینه ی نصب می گیره
واقعا صرف می کنه برم شاتل یا نه
سرعت دانلود آرت شاتل چنده؟
سرعت دانلود اکو )128) چنده؟
همش بستگی به منطقه مخابراتیتون و ترافیک تو اون منطقه داره
من الان art1 شاتل دارم- کرج
28700 ماهی
سرعت دانلودم هم 16 -17 هست
با این شرایط پیشنهاد میکنم همون سرویستو نگه داری و بیخود هزینه ی نصب ندی
آیا شاتل دسترسی به سایتهایی که https هستند را محدود کرده ؟؟؟؟؟
من با این سایتها مشکل دارم ..
لطفا کمک کنید ..
سلام به همگی .
دوستان من نمیدونم چیکار کردم که یه مدت هستش هر فایلی رو میخوام از RapidShare دانلود کنم این پیغام میاد :
مشکل چیه ؟
من سرويس اكو 256 6 ماهه 8 گيگ دارم ميخوام تغيير سرويس بدم .ميخواستم ببينم كدوم سرويس بهتره از هر لحاظي؟
ضمن اينكه در اين 6 ماه مجبور به خريد چندين گيگ اضافه تر شدم
يه سرويس تقريبا ماهي 5 گيگ كه سرعت خوبي هم داشته باشه معرفي كنين و اينكه چجوري ميشه تغيير سرويس داد
ممنون
خیلی باحالن واسه من اس ام اس زدن به مناسبت زمستان 2 گیگ رایگان میدیم حالا که رفتم دیدیم نوشته واسه اونایی که از ما مودم خریم 2 گیگ رایگان میدیم
خیلی باحالن مودماشون مونده رو دستشون نمیدونن چیکار کنن نیست خیلی ارزون میدن انتظار دارن ازشون بخرن واقعا که
هم اکنون 42 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 42 مهمان)