درود
دوست عزیز اگه درست متوجه شده باشم برنامه connectify هم میتونه کا شما رو راه بندازه بدونه هیچ سخت افزاری...
درود
دوست عزیز اگه درست متوجه شده باشم برنامه connectify هم میتونه کا شما رو راه بندازه بدونه هیچ سخت افزاری...
اره داداش فعلا از همین connectify استفاده میکنم اما برای access point مینویسه ap not supported
سلام به همه بروبکس.
این اولین پست و اولین سوال من تو ای فرم هستش که امیدوارم بی جواب نباشه
من از دوستم یه مودم TP-LINK TD-W8151N میخوام بخرم , فکر کنم 6 ماه که خریده , 3سال هم گارانتی داره , خودش میگه 77 تومن خریدم.
میشه قیمت نو این مودم رو بگید.
من این مودم رو ازش چند بخرم؟
سری N خوبه یا سری G ؟؟؟؟ (از لحاظ برد وایفای)
سلام دوستان بي زحمت راهنمايي كنيدميخواستم يه مودم اي دي اس ال وايرلس بگیرم شما از مدلهای زیر کدام را پیشنهاد میکنید
prolink h 5004
cnet car - 974
tp-link 8961
کیفیت ساخت پرولینک و سی نت چطوره
من پيشنهادم گزينهي آخر هست.
تجهيزات تي پي لينك به خوبي در ايران جواب داده و تنظيماتش به راحتي صورت ميگيره و مشكلي هم نداره.
سعي كنيد از برندهايي استفاده كنيد كه امتحان پس داده باشند.
شاد باشيد![]()
قيمتش الان حدود 90 تومن هست و در بازار به فروش ميرسه.
از لحاظ كارايي مودم خوبي هست.
65 بگيري ازش خوبه.
مطمئناً سري N خوبه به اين علت براي فايل شيرينگ و انتقال فايل در شبكه ميتوني با سرعت 150 مگابيت بر ثانيه ديتا منتقل كنيد.
براي افزايش برد هم ميتونيد تنظيمات لازمه رو در مودم انجام بديد و اين بستگي به شما داره.
شاد باشيد![]()
همه كارتهاي شبكه وايرلس چنين قابليتي ندارند كه به صورت اكسس پوينت كار كنند.
شما بايستي در مورد خريد كارت شبكه وايرلس دقت كنيد.
معمولاً در صورتي كه كارت شبكه وايرلس چنين قابليتي داشته باشه نرم افزاري به همراهش ارائه ميشه و كارتون رو راحت ميتونيد انجام بديد.
شاد باشيد![]()
مهمترين چيز روي پينگ و سرعت و قطعي ارتباط همين SNR هست.
هر چه SNR بالاتري داشته باشيم كيفيت خط بهتر و پينگ بهتر و سرعت بهتري داريد.
معمولاً بايستي براي داشتن خط مناسب SNR بالاتر از 12 باشه.
شاد باشيد![]()
براي هر وسيله ارتباط كه به خط تلفن وصل ميشه بايستي يك اسپليتر تهيه بشه.
شما با استفاده از يه رابط تك به دو و يك عدد اسپليتر ميتونيد دو گوشي رو به يه پريز وصل كنيد.
شاد باشيد![]()
نبايستي چنين مشكل روي گوشي وجود داشته باشه.
شما يه بار پروفايل وايرلس رو روي گوشي خودتون حذف كنيد و دوباره تنظيمات رو انجام بديد.
شاد باشيد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)