تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1416 از 1746 اولاول ... 416916131613661406141214131414141514161417141814191420142614661516 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,151 به 14,160 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

اگه نباشه جاش خالی می مونه msgcpp's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Freljord

پيش فرض

دو ماهه پینگم بالای 300 و پایین نمیاد، کسی راه حلی سراغ نداره
    سرعتم 10 مگه ولی پینگم افتضاحه

اگه نباشه جاش خالی می مونه s-arash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

یعنی خاک عالم بر سر Alliance

فاجعه ترین بازی این گروه که هیچ ، این دوره رو داشت
    اشتباه پر از اشتباه ، می تونستن خیلی راحت به دور بعد صعود کنن اما الان باید بشینن که Clown9 از NWS ببازه کارشون بکشه به Tiebreaker با Clown9 بازی کنن

یعنی اونجا که Froggen زیر Ult اه Kayle بود بعد Zhonya زد من جای Froggen بودم همونجا مانیتور رو گاز می گرفتم ، توی SoloQ هم اینجوری بازی نمی کنن که اینا بازی کردن ، نه به بازی دیروزشون که NWS رو نابود کردن نه به امروز که به تیم برزیلی ای که اصلا برد نداشت باختن....
    Last edited by s-arash; 28-09-2014 at 13:37.

3. 2 کاربر از s-arash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال GL & HF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    سردترین شهر ایران

پيش فرض

یعنی خاک عالم بر سر Alliance

فاجعه ترین بازی این گروه که هیچ ، این دوره رو داشت
    اشتباه پر از اشتباه ، می تونستن خیلی راحت به دور بعد صعود کنن اما الان باید بشینن که Clown9 از NWS ببازه کارشون بکشه به Tiebreaker با Clown9 بازی کنن

یعنی اونجا که Froggen زیر Ult اه Kayle بود بعد Zhonya زد من جای Froggen بودن همونجا مانیتور رو گاز می گرفتم ، توی SoloQ هم اینجوری بازی نمی کنن که اینا بازی کردن ، نه به بازی دیروزشون که NWS رو نابود کردن نه به امروز که به تیم برزیلی ای که اصلا برد نداشت باختن....
    واقعا میشه از سوتی هایی که دادن یه تروله جانانه ساخت فقط حیف که تو تیمشون Trundle نبود

پروفشنال GL & HF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    سردترین شهر ایران

پيش فرض

دوستان نگران نباشید من یک پارتیم کلفته با وزیر رفیقم واسش مشکلو پست کردم و جواب گرفتم امیدوارم به زودی مشکلمون حل شه (باشد که همگی با هم رستگار بشیم)

6. این کاربر از GL & HF بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

Fnatic با باخت مقابل Samsung Blue رسما حذف شد و تنها تیمی از اروپا که امید به صعودش هست Alliance هست در حالی که Clown9 از NWS ببازه و در Tirbreaker بیاد Alliance از Clown9 ببره

در کل از گروه C در حال حاضر Samsung Blue به طور قطع صعود می کنه به عنوان تیم اول و برنده مسابقه LMQ vs OMG به عنوان تیم دوم صعود می کنه
    در گروه D هم Najin White Sheild به طور قطع صعود می کنه
    Last edited by s-arash; 28-09-2014 at 14:19.

8. 2 کاربر از s-arash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

10. این کاربر از pharm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه alone_son's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    AshEnvAle

پيش فرض

اخ اخ استاد alone son چقدر بزرگوارین شما ، نه بابا ما ها همیشه شاگردتونیم ،استاد کی وقت دارین با هم duo بریم؟ می خوام بیام plat ، البته میدونم الان آخرای season هستو سر شما تو riot شلوغه
    اختیار داریم شما که از شاگرد های قدیمی هستید و دیگه باید کلاه استادی بزارید سرشون
    درمورد duo هم خیلی دیر گفتید و من فعلا در کره جنوبی مستقر هستم و وقت بازی کردن ندارم حتی اگه توجه کنید این چند وقته نتونستم بیام اینجا دوستان را به راه راست هدایت کنم
    اما یه خبر خوش دارم همان طور که میدونید به خاطر کم کاری دوستان امسال نتونستیم تیمی از ایران راهی مسابقات کنیم ولی دیشب در جلسه هیئت مدیره تصویب شد که برای سال بعد
    لیدر تیم ایران اقای GOD OF RENGAR باشند و اعضای تیمشون هم در آیندی نه چندان دور اعلام میکنیم
    و همچنین rito قراره قانون NBNP از سال دیگه اجرا کنه که توی این قانون هر تمیمی یه چمپ معرفی میکنه که تیم مقابل نه میتونه pick کنه نه بن کنه این برای تیم ما خیلی خوبه میتونیم رنگار را معرفی کنیم و قهرمان بشیم
    راستی یه مطلبی را جا گذاشته بودم که الان دوستان آوردند و میخواهم اضافه کنم اینه که برای تیم ایران دو تا اسم انتخاب شده که یکیشون((Rengar Iran Dream IMBA)) و یکی دیگشون:((Rengar Iran Dream Empty Years))
    البته من خودم موافق نیستم چون بخوایم سر واژه برای تیم انتخاب کنیم کلمه های جالبی به دست نمیاد
    ولی اگه این تیم بتونه قهرمان سال دیگه بشه سال بعدش اشالله اگه rito بطلبه دسته جمعی برای تشویق تیم عزیز کشورمون راهی مسابقات میشیم که هزینه سفر هم خود rito متقبل مشه
    فعلا عرضی ندارم همتونا به خدای مننان مسپارم تا زمانی دیگر خدانگهداری برنز های عزیز
    AloneSoN
    کره جنوبی سئول

12. 3 کاربر از alone_son بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

یک توضیحاتی بدم:

- 3 تیم کره ای (از OGN) در این مسابقات شرکت کردن و هر 3 تیم به عنوان تیم اول گروه صعود کردن. Samsung White به عنوان تیم اول گروه A با 6 بدون باخت صعود کرد ، Samsung Blue به عنوان تیم اول گروه C با 1 باخت به Fnatic و 5 برد صعود کرد ، Najin White Sheild به عنوان تیم اول گروه D با 2 باخت یکی به Cloud 9 و یکی به Alliance و 5 برد صعود کرد ، دلیل 7 بازی شدن NWS مسابقه TieBreaker بین NWS و C9 برای مشخص کردن جایگاه اول دومی در گروه بود

- 3 تیم چینی (از LPL) در این مسابقات شرکت کردند که هر 3 موفق شدند به دور بعد صعود کنند ،Edward Gaming به عنوان تیم دوم گروه A صعود کرد، Star Horn Royal Club به عنوان تیم اول گروه B صعود کرد و OMG به عنوان تیم دوم گروه C صعود کرد

- 3 تیم از آمریکا شمالی (NA LCS) در این مسابقات بودند (البته واقعا LMQ تیم از بیه چینیه اما خوب توی NA بازی می کنه) که 2 تیم به عنوان تیم دوم گروهشون صعود کردند ، Team Solo Mid در گروه B و Cloud9 در گروه D و LMQ که در گروه C بازی می کرد مقام 3 گروه شد و حذف شد

- 3 تیم از اروپا (EU LCS) در این مسابقات بودند که با افتخار 3 تاشون حذف شدند ، SK Gaming در مقام 3 گروه B ، تیم Fnatic در مقام 4 گروه C و Alliance هم در مقام 3 گروه D

- 2 تیم از آسیای جنوب شرقی (GPL) در این مسابقات بودند که هر دو حذف شدند ، AHQ Esports Club به عنوان تیم 3 گروه A و Taipei Assasins به عنوان تیم 4 گروه B

- 2 تیم از Wildcard به این مسابقات راه یافنه بودن و هر دو حذف شدند ، تیم Dark Passage تیمی از ترکیه که از مسابقات Gamescom به این دوره راه یافته بود و تنها تیمی بود که در این دوره تمام 6 بازی خودش رو باخت و هیچ بردی کسب نکرد و به عنوان تیم 4 گروه A با این مسابقات خداحافظی کرد، تیم بعدی هم KaBum! e-Sports از برزیل بود که از مسابقات PAX به این دوره رسیده بود و با یک برد مقابل Alliance و 5 باخت به عنوان تیم 4 گروه D کارش رو به پایان رسوند

در دور بعدی که از 3 اکتبر شروع می شه از 8 تیم ، 2 تیم آمریکایی و 6 تیم دیگه آسیایی هستند ، 3 کره ای و 3 چینی

SSW vs TSM تقابل تیم اول کره با تیم اول آمریکا شمالی
    SSB vs C9 تقابل تیم دوم کره با تیم دوم آمریکا شمالی
    SHRYC vs EDG تقابل تیم اول و دوم چین
    NWS vs OMG تقابل تیم سوم کره با تیم سوم چین

14. 6 کاربر از s-arash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pharm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

دوستان جایی نیست این مسابقات رو دانلود کنیم؟؟ :(
    راستی یه سوال من blitz میرم بنظرتون 3 تا quint رو چی بردارم ؟ من نظرم quint of armor ولی سایت moba زده گلد در 10 ثانیه نظرتون چیه؟
    بعد یه چیز دیگه بازیکنای gold خیلی خیلی با silver فرق دارن ادم حال میکنه

پروفشنال Georges St-Pierre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

دوستان جایی نیست این مسابقات رو دانلود کنیم؟؟ :(
    آخرین پست های منو چک کن دادم مستقیم کنن لینک بازی هارو میتونی دانلودشوون کنی تا پاک نشده ( البته Highlights ه )
    ×××
    Fnatic Vs OMG عجب بازی شد ؛ آخر بازی کل تیم
    Fnatic داشتن گریه میکردن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •