تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1416 از 1783 اولاول ... 416916131613661406141214131414141514161417141814191420142614661516 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,151 به 14,160 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

اگه نباشه جاش خالی می مونه gigaht's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان یک چیزی رو دوباره بگو.در جواب شکایتم به 195 از صبانت 195 اومده جواب صبانت رو برام گذاشته که در پایان این جوابیه صبانت اومده مشخصات سرویسم و مقدار حجم دانلودی از ابتدای دوره و سه ماه اخیر را ذکر کرده و جالبیش اینجاست که عینا دروغ گفته و حجمهای مصرفی را چند ده برابر ریز مصرفم عنوان کرده.من مجددا از ریز مصرفم عکس گرفتم و تقاضای تجدید نظر کردم که خنده داریش اینجاست در جوابم باز به نقل از صبانت بهم گفته شده که شماره تلفن شما درست است و ما شماره تلفن اشتباه ننوشتیماصلا کی گفت شمارمو اشتباه نوشتید.گفتم حجمهای مصرفی را چند ده برابر نوشتید.دوباره درخواست تجدید نظر دادم و گفتم منظور من حجم مصرفی ام است که دروغ نوشتید.الان 14 روز گذشته و هنوز هیچ جوابی 195 یا صبانت به من ندادند
    دوست خوب من ,
    ضمن اینکه همدردیم و کاملا حق باتوست من ازتو و سایر دوستانی که سعی دارند به صبانت یا این بظاهر نماینده شون در اینجا "ثابت کنن" که کم مصرف کردن
    و ترو خشک باهم سوختن و اینگونه استدلال ها , خواهش میکنم ببینید طرف صحبت تون چقدر براش مهمه و اصلا باین مقوله توجهی داره یا نه.
    متوجه منظورم که هستی ؟ گرامی , کم مصرف و پر مصرف رو اینها پیرهن عثمان کردن که طرح شونو پیش ببرن. والا تا صبح قیامت هم شما بگی من بیگناه بودم
    اثری نداره در کل قضیه . واقعا فکر میکنی سخت بود براشون فقط "پرمصرفهارو " یکجوری تنبیه کنن یا محدود ؟؟

کسی که خوابه میشه بیدارش کرد , کسی که خودش رو بخواب زده , نه .

با این جوابهایی که به ایشان میدید فقط بهش اعتبار می بخشید و خودتونو خسته . شما هم تا چند روزی که گفتن دوستان
    صبر کنید اگر کوتاه اومدن که خوب اگرهم نه که با کیف پولتون بهشون رای منفی بدبد .
    مرسی

2. 6 کاربر از gigaht بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Eliminal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بابا شماها چه حوصله ای دارین ، تصمیم گرفتن فقط یک ثانیه زمان میبره ، تخلیه ، گرفتن سرویس از یک شرکت دیگه و تمام ، صبانت به ... و ما هم به سلامت !!

4. 5 کاربر از Eliminal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه gigaht's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

فربون آدم چیز فهم

6. 2 کاربر از gigaht بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

همون اول ب همه بچه ها گفتم تخلیه بهترین راههاین شرکت مثل قبل نمیشه.هر جوری باشه تو دانلود شبانه دبه در میاره.خودتونو راحت کنین.

8. 3 کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ghnjfg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

بن بشه ؟!! این چه حرفیه آخه !

بوی استبداد از این حرف میاد که من اصلا نمیپسندم.

اخه این کاربر معلوم نیست کیه مثلا میخواد طرف حق رو بگیره و میگه تو این مدت کسایی که پهنای باند رو اشغال میکردن باعث میشد بقیه مشترکین نتونن از سرویس شبانه استفاده کنن در حالی که حتی اونایی که درست مصرف میکردن هم محدود شدن
    و باید برای دانلود رایگان شبانه گیگ بخرن و بخوان برای شبانه پول بدن که دیگه اسمش رایگان نیست صبانت هم این اشتباهش رو فهمیده باز قراره یکم سرعت شبانه رو بیارن بالا شایدم بهتر شه البته همه بیشتر شکایت کنن

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

اخه این کاربر معلوم نیست کیه مثلا میخواد طرف حق رو بگیره و میگه تو این مدت کسایی که پهنای باند رو اشغال میکردن باعث میشد بقیه مشترکین نتونن از سرویس شبانه استفاده کنن در حالی که حتی اونایی که درست مصرف میکردن هم محدود شدن
    و باید برای دانلود رایگان شبانه گیگ بخرن و بخوان برای شبانه پول بدن که دیگه اسمش رایگان نیست صبانت هم این اشتباهش رو فهمیده باز قراره یکم سرعت شبانه رو بیارن بالا شایدم بهتر شه البته همه بیشتر شکایت کنن
    داداش در کل اونی که 500 گیگ هم تو ماه گرفته حقش بوده.درسته اینترنتش 5 گیگ بوده ولی این امکان رو صبانت فراهم کرده بود و استفاده کردن.ولی در مورد 500 گیگ واقعا زیاده که عموما فیلم و سریالهایی هستن که تا 3-4 سال دیگه شاید نگاشونم نکنه.

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

و باید برای دانلود رایگان شبانه گیگ بخرن و بخوان برای شبانه پول بدن که دیگه رایگان نیست صبانت هم این اشتباهش رو فهمیده باز قراره یکم سرعت شبانه رو بیارن بالا شایدم بهتر شه البته همه بیشتر شکایت کنن
    ایجاد محدودیت در شبانه رایگان بخاطر سود بیشتره
    یدفعه فکر نکنید بخاطر این شبانه رو محدود کردن که بقیه کاربرا نمیتونن استفاده کنن نخیر اینا همش بهانه است و بخاطر اینکه دلیلی داشته باشن برا تنظیم مقررات البته تنظیم مقررات هم میگه الزامی به ارائه شبانه رایگان توسط شرکت ها نیست

12. 4 کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یکی مثل من شانس اورد یک ماه داشت با ده گیگ خرید و چهل گیگ شبانه تخلیه کردم اونیکه یکساله خریده چه گناهی کرده ؟
    قرارداد متناقض دارای ابهام
    بند عدم تعهد باید حذف بشه
    195 باید فشار برای تغییر قرارداد اعمال کنه اما طرف صبا رو میگیره

14. این کاربر از sleeplessness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

مشترکین ما می ‎توانند همیشه به صبانت اعتماد کنند
    ما همیشه برای بهبود کیفیت خدمات خود کوشیده‎ایم.
    خدمات ما در سراسر کشور همواره رو به افزایش بوده است.
    ما مشترکین خود را ارج نهاده به عنوان سرمایه اصلی به آنان نگاه می کنیم.

گزاره هایی در پایین صفحشه ی اول سایت صبانت که هر بار می خونم به تناقض می رسم!

16. 4 کاربر از sallysolly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

داداش اینا از دنیا عقبن فک میکنن صبانت داره 12 میداد تو ساعات رایگان خیلی کار شاخی میکرد نا باو اینا برای خیلی کشورا عادیه اونم نامحدود و سرعت خیلی بالاتر و قیمت کمتر.
    اگر گوگل فیبر تو ایران هم بود من حاضر بودم حتی ۱۴۰ دلار براش بدم نه ۷۰ دلار هزینه راه اندازی و کابل کشی رو هم حاضر بودم ۶۰۰ دلار بدم نه ۳۰۰ دلار و از این ........ ها سرویس نگیرم که یک ریالش هم حیفه من بیشتر دلم میاد ۳۰۰۰ ملیارد رو بریزه تو جوب تا یک ریال به اینا بدم کلا گلابی هستن پشتیبانی اصفهان رو من هردفه زنگ زدم گفت تهران یه بار بهش گفتم این تهرانیا چقدر کار میکنن شما هم ....

18. 2 کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •