حامد هستم میثم
والا من هر دو رو داشتم و اینطور بود سرعت :
128 شبانه حداکثر روی 145 میومد و در اغلب تایم شبانه روی 15 بود ولی 256 حداکثر روی 194 میاد و در اغلب ساعات تایم شبانه روی 30 هست
زمان تو سرعت خیلی مهمه
12:30 تا 1 و 6 تا 7 صبح روی حداکثر سرعت قرار میگیره (البته بین ساعات دانلود رایگان)
8 گیگ برات کافیه و زیاد هم میاری ولی 2 گیگ کمه
حظوری و هم تلفنی و اینترنتی میتونی بری واسه ثبت نام مشکلی نیست
مودم های وایرلس اکثریت خوب هستند ولی یک مودمی بگیر که اکثر شرکت ها باهاش سازگار باشن البته این حرفه که میگن این مودم با ما سازگاره و اون یکی نیست ولی به هرحال چه بهتر که مودمی باشه که محبوبیت بیشتری داشته باشه
من محصولات ASUS رو پیشنهاد میکنم چون خودم سال هاست دارم باهاش کار میکنم واقعا بی اذیت و بی دردسر هستند
تاپیک های زیر هم میتونه کمک کنه بهت :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )