کسی سوال منو میتونه کامل جواب بده؟سلام دوست عزیز یکی از کاربرا پست شمارو نشونم داد میشه یکم این بحث دکمه wps باز کنین،البته بصورت عامیانه چون توضیحاتشو تو سایتای دیگه دیدم راستیتش مودم من همچین دکمه ای داره ولی کارشو نمیدونم چیه بصورت دقیق!
کسی سوال منو میتونه کامل جواب بده؟سلام دوست عزیز یکی از کاربرا پست شمارو نشونم داد میشه یکم این بحث دکمه wps باز کنین،البته بصورت عامیانه چون توضیحاتشو تو سایتای دیگه دیدم راستیتش مودم من همچین دکمه ای داره ولی کارشو نمیدونم چیه بصورت دقیق!
سلام دوستان من یه مشکلی دارم که به نظرم عجیبه و اون این هستش که قبلا مودم 2640u dlink داشتم و راحت با وایرلس گوشی 5800 نوکیا بهش وصل میشدم اما امروز یک 2730u dlink سری n رو گرفتم و اکنون وقتی با 5800 بهش وصل میشم به شدت سرعت اینترنت در گوشی کاهش پیدا کرده و دی لی بالایی داره در حالی که با samsung tab 2 خودم وصل میشم اصلا این مشکل برام پیش نمیاد آیا این مودم های جدید وایرلس های قدیمی رو ساپورت نمیکنن خواهشا من رو راهنمایی کنید یا اینکه تنظیمات باید تغییر کند در 5800؟؟؟
سلام.
اگر روی هر پریز فقط یک دستگاه کار کنه، باز هم اسپلیتر لازمه. من تو خونه دو تا گوشی دارم که هر کدام به یک پریز وصل هستند و مودم هم به پریز جداگانه سوم. آیا باید اسپلیتر تهیه کنم؟ چند تا؟
اگر لازمه چه مارکی خوبه؟
ممنون.
سلام
دوستان یه بار دیگه می پرسم امیدوارم به ج برسم.
من ویندوز سون رو نصب کردم مودمو tp link 8811 هستش که lan esh از کار افتاده با usb وصل میشم .مشکلی که دارم اینه که وقتی سیستم روشن می شه کنار ساعت 5 مین طول می کشه تا کانکشن بیاد!همش می چرخه یه دایره.به قولی هنگ می کنه!
بخ نظرتون قضیه چیه؟![]()
معمولا usb همین مشکل دیر کانکت شدنو داره ماله من 2 مین طول میکشید از لن استفاده کنید
ای بابا چرا اینجا تهی از کارشناس شده!
سلام
می خواستم ببینم snr روی پینگ و سرعت هم تاثیر داره؟
من لپ تاپم access point نداره قطعه ای هست که بتونم بهش اضافه کنم و اینترنت رو share کنم به صورت access point
مثلا این فقط دریافت کننده است یا میتونه share هم کنه؟
محتوای مخفی: درباره این قطعه
من لپ تاپم access point نداره قطعه ای هست که بتونم بهش اضافه کنم و اینترنت رو share کنم به صورت access point
مثلا این فقط قابلیت دریافت داره یا میتونه share هم کنه
- Product Features
Wireless N speed up to 150Mbps makes the TL-WN723N ideal for video streaming, online gaming and Internet calls Easy one-touch wireless security encryption with the Quick Security Setup button Standards: IEEE 802.11n, IEEE 802.11g, IEEE 802.11b Interface: USB2.0 Button: QSSPush Button Antenna Type: On-Board Wireless Speed:11n: Up to 150Mbps(dynamic) 11g: Up to 54Mbps(dynamic) 11b: Up to 11Mbps(dynamic) Frequency Range: 2.4-2.4835GHz Wireless Transmit Power: <20dBm(EIRP) Modulation Technology: DBPSK, DQPSK, CCK, OFDM, 16-QAM, 64-QAM Wireless Security: Support 64/128 bit WEP, WPA-PSK/WPA2-PSK, Wireless MAC Filtering Work Mode: Ad-Hoc, Infrastructure mode Support Operating System: Windows 7(32/64bits), Windows Vista(32/64bits), Windows XP(32/64bits), Windows 2000 Certifications: CE, FCC, RoHS
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)