22 رووووووززززززز ؟؟؟![]()
22 رووووووززززززز ؟؟؟![]()
الان1هفته
از درخواست تخلیم گذشته تازه زنگ زدن بهم میگن چرا می خوای تخلیه کنی گفتم سرویساتون مناسب نیست به نسبت شرکت های دیگه
در مورد سرویس های جشنواره گفت گفتم خوب نیست
حالا اومد امتیاز بده گفت سرویس 1 ساله رایگان با 5 گیگ بهت میدیم ترافیک رو خودت جدا بخر
یعنی 12 ماهه 100 گیگ هم خودم بخرم 98 تومن در مجموع + 5 گیگ هم که رو خود سرویس هست گفتم نه تخلیه می کنم تازه الان بهم گفت 20 25 روز دیگه !!!
یعنی با این یه هفته ای که گذشت جمع کنی میشه تقریبا 1 ماه با حرف خودشون البته من همون هفته پیش 195 شکایت کردم ببینم میشه زودتر تخلیه شه یا نه خلاصه به التماس کردن افتادن و گرو گرفتن خطمو نمیگذارن من برم
دلیل اینکه می خوام برم هم جشنواره عصرانه آسیا تکه
100 گیگ 18 ماهه +256 گیگ 4 تا 8 عصر .....98 تومن
خوب معلومه اسیا تکو میگیرم
سرویس-ها و تعرفه-های جشنواره صد دانه یاقوت افتضاحه و به هر طریق ممکن میخوان مشترکین رو نگه دارن چون خیلیا بخاطر سرویسهای جشنواره لبخند پاییزی شاتل و عصرانه آسیاتکی، تخلیه کردن و یا در لیست هستن
به نظرم شما برو با نماینده فروش آسیاتک در شهرتون صحبت کن و ببین امکانش هست که سرویس رو قبل از اینکه مخابرات تخلیه کنه بخری یا نه![]()
من منتظر طرحهای فجر مخابرات هستم! اگه خوب نبود تخلیه میکنم و از شاتل سرویس میگیرم!!![]()
مگه قراره دهه فجر جشنواره بزاره ؟؟
باز دیشب سرعت دانلود جشنواره صد دانه یاقوت رو پایین کشیدن.![]()
درود
به گفته خودشون مدت جشنواره صد دانه یاقوت تا اول بهمن هستش! و قراره ترافیک داخلی و خارجی به صورت مجزا محاسبه بشه!! برای همین باید طرحی برای فجر در نظر گرفته باشن! حالا ما که چند ساله رو مخابراتیم این یکماه رو هم صبر میکنیم ببینیم چه خبر میشه!!![]()
۳۰دی آخرین فرصت اپراتورها برای تفکیک ترافیک داخلی و خارجی اینترنت:
کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات در جدیدترین مصوبه خود، تمامی اپراتورهای ارائه دهنده خدمات اینترنت را موظف کرد تا ۳۰ دی ماه جاری امکان تفکیک ترافیک داخلی با بین المللی اینترنت را فراهم کنند.به گزارش خبرگزاری مهر، کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات در جلسه شماره ۲۴۸ خود، با توجه به آمادگیهای ایجاد شده، در راستای تحقق الزامات مصوب شبکه ملی اطلاعات، موضوع تفکیک ترافیک اینترنت در داخل از خارج کشور را بررسی و الزامات آن را تصویب کرد. شبکه ملی اطلاعات امکان استفاده از سایتهای داخلی که ترافیک آنها در داخل کشور مبادله می شود را با قیمت کمتر از قیمت اینترنت بین الملل برای کاربران فراهم می کند. این مصوبه بنابر پیشنهاد سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در خصوص تسری موضوع تفکیک ترافیک در داخل از خارج، پیرو مصوبه شماره ۲۳۷ کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات به تصویب رسید و تفکیک ترافیک داخل و بین الملل اینترنت، با هدف اعمال سرعت و تعرفه متفاوت، برای همه اپراتورها الزامی شد. برمبنای این مصوبه تمامی اپراتورهای ارائه دهنده خدمات دسترسی، اعم از دارندگان پروانه حوزه ثابت و یا همراه موظفند تا ۳۰ دی ماه جاری امکان تفکیک ترافیک اینترنت داخل از بین الملل را به نحوی برای همه کاربران ایجاد کنند که امکان اعمال تعرفه و سرعت متفاوت فراهم شود. منظور از ترافیک داخل، هر ترافیک با میزبانی داخلی است. برای تحقق این امر سازمان فناوری اطلاعات ایران و شرکت مخابرات ایران با همکاری شرکت ارتباطات زیرساخت باید شرایطی را فراهم آورند که ترافیک داخل شرکت مخابرات ایران به صورت مجزا از ترافیک بین الملل، در دسترس سایر اپراتورها باشد.
مهر
Last edited by alinice321; 12-01-2017 at 00:48.
یه سوال دارم آیا سرویسی بالاتر از جشنواره صد دانه یاقوت 1M up to8M وجود داره؟ مثلا 2M up to8M وجود داره؟
آره ! دقیقا همین مثالی که زدی، بالاترین و گرون قیمت-ترین سرویس جشنواره-ست (89000 تومن)![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)