دوستان به نظرتون چند درصد امکان داره سال 92 به بعد خدمت بشه 24 ماه؟
دوستان به نظرتون چند درصد امکان داره سال 92 به بعد خدمت بشه 24 ماه؟
والا به این دلیل کاملا غیر منطقیه کاهش موالید ذکور کاری ندارم ولی به نظرم اگه بشه 24 ماه دیگه فرقی بین کسی که امریه گرفته با کسی که توی یگان هست از نظر مدت خدمت فرقی نمیکنه اون وقت همه به هر شکلی شده ( پارتی , پول ,...) تمام تلاششونو میکنن امریه بشن که فکر نمیکنم چندان خوشایند نظام وظیفه و ارگان ها ی نظامی باشه
Last edited by ami2new; 17-02-2013 at 19:57. دليل: غلط املایی
ا90% 24 ماه میشه. دنبال کارت پایان خدمت رفته بودن سازمان وظیفه عمومی بحث سر 24ماه شدن خدمت در سال 92 بود.
البته به نظر من اگر 24 ماه بشه صد در صد مدت امریه 27 ماه میشه.
سلام اره میشه... به نوبت مشخص میکنن برید استخر گروهاناتونو..اما نرو... کثیفه.. بهش نمیرسن..
خب پس با این حساب احتمالا آموزشی هم 3 ماه میشه؟
چون چند بار شنیدم که مسئولان مختلف مرکز آموزش میگفتن که مسئولین نظام وظیفه همینطوری هر سال دارن تعداد دروس رو زیاد میکنن(ولایت فقیه و دفاع مقدس و ....)
و دیگه با توجه به مرخصی هایی که میدیم، زمان آموزش 2 ماهه کافی نیست
ببین دوست عزیز یه نکته ای هست که توجه نمیشه بهش
کلا آموزش نظامی و کل خدمت سربازی و تمام این داستانا برای یه چیز هست ، نیروی کار رایگان
ببین دولت میتونه بیاد خدمت سربازی رو لغو کنه ، خیلی کشورا ندارن و اتفاقی نیفتاده براشون و تو دفاع از خاکشون هم بحثی پیش نیومده
ولی اگه لغو کنه خیلی از جاهای نظامی لنگ کار میشن ، پرسنل کادر نظامی بر خلاف خیلی جاهای دیگه افرادی هستن که از نظر سطح علمی و تخصص تو درجه های 2 و 3 جامعه قرار میگیرن ، یه دوستی داشتم تو دانشگاه افسری ، میگفت از این دانشجو جدیدا خیلی هاشون فرق چپ و راستشون رو هم نمیتونن تشخیص بدن اینایی که قراره افسر بشن حالا تو حساب بکن اونی که میخواد گروهبان بشه !
خیلی از پست ها و مشاغل اداری رو پرسنل وظیفه هستن که میگردونن ، نمونه اش خود من ، 90% کار شعبه مون با من بود با اینکه 3 تا کادر دیگه هم داشتیم ، واقعا نمیتونستن کار کنن
یارو شغل نظامی رو به عنوان آخرین تیرش انتخاب کرده ( نه همشون ولی درصد بالایی شون اینطوری ان )
خب ، حالا فرض کنیم دولت بیاد خدمت وظیفه رو لغو کنه ، اصلا نمی صرفه براش
اینایی که گفتم رو ربط میخوام بدم به مدت آموزش نظامی ، این مدت آموزش نظامی اصلا مهم نیست ، استفاده اصلی اینا کار نظامی نیست از پرسنل وظیفه ، کارهایی هست که نمیخوان بدن به کادری ها برای اینکه تو هزینه صرفه جویی بشه ، پس حالا حالا ها همین 2 ماه هم براشون زیاده و دوست دارن زودتر وظیفه ها رو بفرستن تو کار نه اینکه بیشتر درگیر آموزششون کنن
بله فرمانده گردان ما گفت از سال آینده احتمالا آموزش 3 ماه بشه...
سلام
امروز به یه نتیجه ی جالبی رسیدم ، اینکه همیشه تو این تاپیک من باید سوالهام رو دوبار بپرسم تا به جواب برسم .
Last edited by Mr.Mazmamfi; 18-02-2013 at 12:50. دليل: گویا جوابی داده شده !!!!
خوب منم فردا باید برم 01. دوستان هرکی نکته ای تذکری چیزی داره بگه که دیگه داریم رفتنی میشیم
فقط من آخر نفهمیدم چیا با خودم ببرم. یکی میگه هیچی نبر یکی میگه همه چیز ببر. خلاصه اگه یکی بگه چه چیزایی مهمتره ممنون میشم
ایشالله یه زودی و به خوشی تموم میشه !خوب منم فردا باید برم 01. دوستان هرکی نکته ای تذکری چیزی داره بگه که دیگه داریم رفتنی میشیم
فقط من آخر نفهمیدم چیا با خودم ببرم. یکی میگه هیچی نبر یکی میگه همه چیز ببر. خلاصه اگه یکی بگه چه چیزایی مهمتره ممنون میشم
یه سری وسایل خیلی خیلی ضروریت رو ببر ولی احتمال 90 درصد همون روز چند روز مرخصی میدن بر میگردید !
هم اکنون 24 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 24 مهمان)