مگه دی سی میشه؟؟!![]()
من هم از دو تا isp سرویس میگیرم ولی به نظر میاد کمه!
باور کنین یا نه یه شب داشتم رنک میرفتم نتم رو آسیاتک بود که یهو نت قطع شد فرتی پریدم پیش مودما سیم لن رو کندم زدم ک-ون اونیکی مودم،بعد 10 مین بازی نت دومم(های وب) هم قطع شد!!!
منو میگی؟قیافه اینا:![]()
خب وقتی مودمو تغییر دادی باید به فکر اینده می بودی مودم قبلیت رو ریست می کردی که وقتی دی سی شدی سیم رو دوباره عوض کنی
عجب بازی ای بود Fnatic Vs OMG
بدون شک قشنگ ترین مسابقه S4 WCS تا به امروز بود و بعید بدونم تا آخر مسابقات همچین مسابقه ای ببینیم
فقط 1 هیت به Nexus مونده بود برای بردن Fnatic اما بازی کاملا برگشت....
چقدر مشکل دارید شماها . همشم زار میزنید . چه نتای داغونی . همش لگ یا دی سی.
مخابرات دارم نه پینگ بالا دارم نه دی سی میشم.
اسکین جدبد دراون
ashe هم بالاخره فهمید چطور ترتیب rengar رو بده
از وقتی که rengar نرف شد دیگه خراب شد
بعد از نرف مرد خانواده شد دیگه به درد شکار نمیخوره. سفیده ماله ashe هستش
![]()
Last edited by saliteh; 27-09-2014 at 12:39.
Fnatic Rekkles Petakill
Fnatic امروز واقعا قشنگ بازی می کنه من امیدوارم کار به TieBreaker بکشه و Fnatic بره بالا یا مستقیم بره بالا
Last edited by s-arash; 28-09-2014 at 12:00.
من حسودیم میشه شماها نت نامحدود دارین میرین بازیا رو نگاه میکنینبد میان تعریفم میکنین
منم نت نامحدود ، پینگ خوب میخواااااااام![]()
WoW
Alliance چه کرد
واقعا حماسه رو آفرید
Najin White Sheild رو رسما تحقیر کرد ، اصلا کره نابود شد رفت :d
Shook اول بازی Gank های عالی ای انجام داد ، و dragon steal اشم که عالی بود، mid game رو کاملا safe بازی کردن و با وجود این که امکان dive بود اما از اون خودداری کردن یه جورایی با وجود این که 11-0 بودن و تمام objective ها رو در اختیار داشتن اما باز هم می ترسیدن، اما بعد از گرفتن دومین Baron کلا زدن NWS رو نابود کردن رفت ، همه پلیر ها واقعا عالی بودن
همه Dragon و Baron ها رو Alliance گرفت ، تمام کیل ها هم Alliance گرفت و NWS هیچ Kill ای نگرفت ، کلا Europe در مقابل کره انقلابی کار کرد چه برد Fnatic و چه له کردن NWS توسط ALL
من بعید بدونم Clown9 شانسی داشته باشه ، اگر کار به TieBreaker هم بکشه این Alliance ای که من امروز دیدم Clown9 رو نابود می کنه می ره
یه 1v1 بین shook و amazing باید گذاشت best leesin world
Last edited by s-arash; 28-09-2014 at 11:59.
بعید میدونی کسی east باشه؟من خودم 300 تا ادلیستم پره پره همه هم ایرانی تازه اگه جا بود بیشترم add list داشتم
اخ اخ استاد alone son چقدر بزرگوارین شما ، نه بابا ما ها همیشه شاگردتونیم ،استاد کی وقت دارین با هم duo بریم؟ می خوام بیام plat ، البته میدونم الان آخرای season هستو سر شما تو riot شلوغه![]()
Last edited by pancha73; 27-09-2014 at 21:07.
هم اکنون 21 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 21 مهمان)