پهنای باند ندارین چرا نت به کاربرا میدین ؟! خیلی دلتونم بخواد بخاطر شبانه نت گرفته بودیم.
نمن که هرجورشده کلا میزنم میرم از این خراب شده با وجود آدمایی مث شما.
پهنای باند ندارین چرا نت به کاربرا میدین ؟! خیلی دلتونم بخواد بخاطر شبانه نت گرفته بودیم.
نمن که هرجورشده کلا میزنم میرم از این خراب شده با وجود آدمایی مث شما.
داداش عزیز بازم میگم هر وقت خواستی شمارمو بهت میدم برو تو شرکتتون ریز مصرفمو نگاه کن.در سه ماهه اخیر یعنی از 11 خرداد تا 11 شهریور میانگین شبی 850 مگابایت دانلود داشتم.اما به خاطر قانون کلاهبردارانه ای که گذاشتید گرچه چندان به شبانه رایگان احتیاجی ندارم اما پورتم را درخواست تخلیه میدهم.در ضمن دروغ هم نگویید که در شرکتهای دیگر خبری نیست.بنده خودم خط دومم آسیاتک 10 مگابیت و در ساعات رایگان اگر خواسته باشم بدون محدودیت 5 تا 6 گیگ میتوانم دانلود کنم.از کجا با چنین قطعیتی میگم.چون 3 نفر دانلودر حرفه ای که شبی 6 گیگ رو در خیلی شبها دارن میگیرن با خودم به آسیاتک آوردم.گرچه اون شرکتم وضع درستی نداره اما سگش به صبانت شرف داره.از روز اولم عین حقیقت رو بهم گفتن درباره سرعت شبانه و تا الان هم یکبار سرعت شبانم کم نشده.شما اینجا با یک عده کر و کور طرف نیستید که اسم شرکتهای دیگر رو هی میاورید.اکثر کاربرای این تاپیک حرفه ای و زیر و بم همه شرکتهای دیگه رو میدونند.در هر صورت در صورت خواستتون در پ.خ شمارمو میدم برید ریز مصرفمو نگاه کنید تا بدونید اونایی هم که منصفانه مصرف کردن در برابر حقه بازی و زورگویی ساکت نمیشینن.
![]()
از کاربران محترم این تاپیک تقاظا میکنم با کاربر AZ-Sabanet وارد بحث نشن . هدف این کاربر دقیقا برهم زدن نظم تاپیک و در پایان بسته شدنش هست.
هم این قانون محدودیتی که صبانت گذاشته کار خوبی نیست و هم سو استفاده کردن کار خوبی نیست
منصفانش این که مثلا سرویس های بالا حداقل سرعت 200 تا 300 رو بده
به نظر منم اگه تاپیک بسته میشه از بحث خارج بشه پس بهتره کاربرAZ-Sabanetهرچی زودتر بن شه
بله در حال حاضر فقط فن آوا و مخابرات شبانه رو به خوبی ارائه میدن و اگر کاربرا برن طرف این شرکتا واقعا حقشونه چون دارن خدمات رو به خوبی ارائه میدن
یکی میگه مخابرات شبانه نداره , یکی میگه داره . از 2020 پرسیدم میگه بله داریم تو تاپیک مخابرات دوستان میگن
نداره و از حجم اصلی کم میکنه ... ادم گیج میشه . گمانم همون پارس انتخاب کم ریسک تریه .
شما میگی درست نیست کسی برای 5 گیگ پول بده بعد در ساعت رایگان در ماه 390 گیگ دانلود کنه که یک عده مفتخورن عقده دارن دسته بیل مفت پیدا کنن میکنن تو خودشون همه اینا قبول اما برادر من. منی که دانلودم در ماه 17 گیگ است اونم سریال که از دو هفته مونده به کریسمس سریال ها قطع میشه تا دو هفته بعدش این 1 ماه یک ماه هم بین پایان سریال های پاییز و شروع سریال های تابستان فاصله است یعنی در سال 10 ماه سریال ماهی 17 گیگ که میشه 170 گیگ. یعنی دانلود سالیانه من از ماهیانه این موجودات کمتره من برای چی محدود شدم؟؟ مثل اینکه شما رو بازداشت کنن تو خیابون بگن یک نفری یک جایی یکی دیگه رو کشته حالا شما رو میخواهیم اعدام کنیم!!! چه ربطی داره!!!! درسته خیلیا دانلود شبانه دارن اما همه که ماهی چند صد گیگی نیستن شما هدفتون تنبیه به قول خودتون مفتخورا بوده؟؟ مقدار دانلود هر کس مشخصه محدودشون میکردید یا هر جور دیگه برخورد میشد مگه چند نفر بودن اینا؟ 10 درصد؟ 20 در صد؟ 40؟ 50؟ اصلا بگو 60درصد یوزر ها ماهی 390 گیگ میگرفتن شما بگی من باور میکنم گناه 40 درصد بقیه چی بود؟؟ شمایی که دم از انصاف و منطق میزنید من زنگ میزنم پشتیبانی میگه یک عده سوءاستفاده کردن ما هم مجبور شدیم سیاست کلی شرکت رو عوض کنیم یعنی رک داره میگه یکی دیگه دانلود کرد تورو محدود کردیم!!! یا میفرمایید شرکت های دیگر اینترنت بیخودی دارند و تضمین ندارند ببینم اینترنت شبی 15 کیلو بایت اینترنت باخوده؟؟؟ خودتونو مسخره کردید یا مارو؟؟
بن بشه ؟!! این چه حرفیه آخه !
بوی استبداد از این حرف میاد که من اصلا نمیپسندم.
دوستان یک چیزی رو دوباره بگم.در جواب شکایتم به 195 از صبانت 195 اومده جواب صبانت رو برام گذاشته که در پایان این جوابیه صبانت اومده مشخصات سرویسم و مقدار حجم دانلودی از ابتدای دوره و سه ماه اخیر را ذکر کرده و جالبیش اینجاست که عینا دروغ گفته و حجمهای مصرفی را چند ده برابر ریز مصرفم عنوان کرده.من مجددا از ریز مصرفم عکس گرفتم و تقاضای تجدید نظر کردم که خنده داریش اینجاست در جوابم باز به نقل از صبانت بهم گفته شده که شماره تلفن شما درست است و ما شماره تلفن اشتباه ننوشتیماصلا کی گفت شمارمو اشتباه نوشتید.گفتم حجمهای مصرفی را چند ده برابر نوشتید.دوباره درخواست تجدید نظر دادم و گفتم منظور من حجم مصرفی ام است که دروغ نوشتید.الان 14 روز گذشته و هنوز هیچ جوابی 195 یا صبانت به من ندادند
![]()
Last edited by david-ebi; 22-09-2014 at 02:19.
انصافا راست میگی
اوایل که سرویس 12 مگ گرفته بودم خطم روی 4 مگ بسته شده بود
شکایت نوشتم که چرا روی 4 بستید و حتی زنگ میزنم درستش نمیکنید
جواب اومده برام شما 12 مگ ندارید 128 هست سرویست
پاسخ 195 : شکایت شما پس از بررسی کارشناسان (؟) مردود اعلام شده است
زنگ زدم 195 زنه گفت آقا چی میگید شما 128 گرفتی 12 مگ میخوای ؟
دوباره شکایت کردم یوزر و پسورمو نوشتم و ته شکایت نوشتم آقای کارشناس اول یوزر و پسورد رو چک کن بعد مردود کن
اینم جوابی که اومد
اين مشترك چند بار اقدام به تكرار اين موضوع كه سرويس 12 مگ دارد در حالي كه صحت نداشته و سرويس فعال اين مشترك برنز 128 كيلوبيت سه ماهه جمعا 5 گيگابايت ميباشد و چند بار نيز به ايشان اعلام گرديد كه سرويس خريداري شده ايشان 128 ميباشدجواب 195 : مردود !!!!
این 195 حتی به خودش زحمت نداد یوزرمو چک کنه
با کلی تماس با تهران و گیر دادن بهشون برام بستن رو 12 مگ
ولی خواستم بگم ISP ها 195 رو پشم هم حساب نمیکنن خودتونو خسته نکنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)