تنها در صورتی گیگ به دوره بعد منتقل میشه که شما گیگ اضافی خریده باشید در غیر این صورت بقیش از بین میره
تنها در صورتی گیگ به دوره بعد منتقل میشه که شما گیگ اضافی خریده باشید در غیر این صورت بقیش از بین میره
نه دوست عزیز ، حجم هدیه هم به دوره بعد منتقل میشه . من 630 مگ داشتم که دیروز که قرار دادم رو تمدید کردم به این دوره منتقل شد و حجم اضافی هم خریداری نکرده بودم .
کلا هر حجمی به غیر از حجم دوره حالا میخاد خریده باشین یا اینکه هدیه باشه یا بیخود از حساب شما کم شده باشه و برگشت خورده باشه همگی به دوره ی بعدی منتقل میشن چه 1 گیگ باشه چه 10 گیگ.
من دوره ی پیش به همین ترتیب 3 گیگ منتقل کردم
![]()
یعنی حجم دوره منتقل نمیشه ؟
من میخواستم یکی دو ماه 128 4گیگ بخرم که به ماه بعدش منتقل کنم !!! یعنی نمیشه ؟ باید حجم گیگی 5 تومن بگیریم ؟!!!
مکس نت 5 گیگش 18 تومنه !
منم پارس آنلاینی شدم D:
وقتی اومدن مودم نصب کنن سوال کردم که باید برایه ترافیک شبانه مودم خاموش وروشن کنم؟ایشون گفتن من نشنیدم همچین چیزیو نیازنیست خودش اتوماتیک رایگان حساب میکنه.درست میگه؟؟؟اگه نه به منم یاد بدید ترفندو :p
به قول دوستان گفتنی ترافیک سر جهازی منتقل نمیشه![]()
سلام
الان سرعت چجوریه؟
ارزش داره من یه 256 با حجم 8 گیگ بگیرم؟(بدون مدارک 256 میدن؟)
اگر نشد 256 بگیرم همین 128 رو با چه حجمی بگیرم خوبه؟
روزا احتمالا دانلود ندارم فقط زیاد صفحه باز می کنم و احتمالا بخوام آنلاین بازی کنم.
کلا 128 سرعتش با 256 فرقی داره؟ به تفکیک ، روزا سرعت هر کدوم چقدره؟ شب ها چقدره؟
یکی از اشناهامون شاتل 128 نامحدود گرفته...به نظرتون 128 محدود پارس آنلاین بهتره یا 128 نامحدود شاتل؟
سلام میثم جان
سرعت الان زیاد با قبل فرق نداره و بصورت معمول هست چز خاصی دیده نشده بگم خیلی خوب شده یا خیلی بد شده
شما سرویس 256 رو بگیری گزینه خوبیه به نظر من هم قیمتش مناسبه و هم سرعتش ، البته باید دقت داشته باشی که ماهی 8 گیگابایت ترافیک برای نیازتون کافی باشه چون من خودم 256 میگیرم 3 ماهه ماهی 2 گیگ رو هم میشه 3 ماهش 27 هزار تومان و کافیه برام چون دانلود روزانه که ندارم و شب ها هرچی باشه میگیرم
256 رو من گرفتم مدرک نخواستن البته گفتن اگر داشتی بیار که ما هم نبردیم و فعلا مشکلی نبوده
128 با 256 سرعت روزانش زیاد فرقی نداره چون قراره از ترافیک شما کم کنه پس سعی میشه در طول روز پهنای باند خوبی ارائه بشه ، قبلا ها من یادمه که با سرویس 128 حداکثر سرعت تو محدوده ما 145 کیلوبایت در ثانیه میشد موقع دانلود ولی تو منطقه یکی دیگه از دوستان تا 200 هم میرفت ولی 256 برای من تا 194 کیلوبایت در ثانیه سرعت دانلود میره بالا و در طول روز بالا پایین داره ولی در کل سرعت خوبه
من در مورد نامحدود های شاتل اطلاعی ندارم ولی میدونم نامحدودهای پارس انلاین سرعت های خیلی پایینی دارن حتی زیر سرعت واقعی که باید ارائه بدن، چند نفری گویا گرفته بودن تو همین فروم که از این بابت ناراحت بودن و یکیشون که خبر دارم مجدد برگشت روی همین سرویس های محدود
Last edited by Ship Storm; 27-12-2011 at 06:33.
برای مثال من پریروز تو دانلود شبانه 1500 مگابایت و دیروز نزدیک 1600 مگابایت و امروز تا الان که ساعت 7 بود دیسکانکت کردم 1750 مگابایت دریافت داشتم از ساعت 12:30 تا 7 صبح با سرویس 256
مرسی محمد جان
سرعت 128 و 256 در شب باهم تفاوت داره؟
من می خوام آنلاین بازی کنم فکر می کنم 2 گیگ کم باشه برام...8 گیگ کافیه برای یک ماه؟(دانلود روزانه ندارم فقط زیاد اینترنت میرم)
باید حضوری برم یا تلفنی هم میشه تقاضا کرد؟ اگر تلفنی تقاضا کنم میان خونه؟
با Asus 8901 G مشکل خاصی نداره که؟اگر مودم خوب میشناسید معرفی کنید (وایرلس)
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)