تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1415 از 2199 اولاول ... 4159151315136514051411141214131414141514161417141814191425146515151915 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,141 به 14,150 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ميثم جان شما ميدونيد چطوري ميتونم كاري كنم كه اگر كسي با پورت Lan مودم وايمكس خواست به اينترنت وصل بشه, نتونه بره؟ يا مثلا تا رمزي چيزي نزنه نتونه بره تو اينترنت؟
    مدل مودم من wixfmm-130
    سلام. بسته به اینکه چه مودمی استفاده میکنی میشه یه کارهایی کرد. مدل مودم شمارو تا حالا چک نکردم ببینم مک فیلتر داره یا نه ولی قبل از اینکه اینکارو بکنم دو تا تا راه ساده میگم که شاید به درد شما بخوره.

1. DHCP مودم رو خاموش کن و رنج آی پی عوض کن و خودت با آی پی دستی به مودم وصل شو. اینجوری وقی یه نفر دیگه بخواد از مودمت استفاده کنه آی پی نمیگیره.
    2. اگه مودمت بتونه تگ پس کنه رو پورتش، میتونی یه وی لن ست کنی و تو کارت شبکه لپ تاپ هم همون رو تنظیم کنی.
    Last edited by MaysamMaysam; 03-03-2013 at 09:30.

2. 2 کاربر از MaysamMaysam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنون
    3 تا سوال داشتم:
    1) آيا براي مبين نت هم ميشه حالت ها Route و Bridge داشته باشيم(مثل ايرانسل)؟ يا اينكه فقط حالت Route داره؟
    2) براي اين مودمي كه من دارم, ميشه از مودم فقط به عنوان Router استفاده كرد؟ يعني اينكه مثلا از پورت Lan مودم ADSL بدون وايرلس, وصل كنيم به پورت Lan مودم وايمكس من, و بعدش اينترنت رو بصورت وايرلس هم داشته باشيم؟
    3) پورت تلفن اين مودمي كه من دارم, فقط به درد تلفن VOIP ميخوره؟ يا اينكه كاربردهاي ديگه هم ميتونه داشته باشه؟ مثلا به عنوان مودم ADSL مجزا, ازش استفاده كنيم؟
    1. هر دو حالت رو داره. فقط در حالت بریج 1 یوزر بیشتر نمی تونه وصل بشه.
    2. یله امکانش هست. دو پست قبلی من رو چک کنید.
    3. فقط کاربرد VOIP داره.

4. 2 کاربر از MaysamMaysam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بله می شه. DHCP مودم وایمکس رو خاموش کن. ADSL رو با کابل شبکه به مودم وایمکس وصل کن. ضمنا اگه رنج IP هر دو مودم یکی هست مثلا 192.168.1.1 باید رنج مودم وایمکس رو عوض کنی، مثلا به 192.168.2.1.
    سلام
    ببخشید؛ من متوجه نشدم. کابل شبکه را به کجای مودم وایمکس وصل کنند؟
    مودم وایمکس ورودی نداره.
    شما خودتون تا حالا این کار را کرده اید؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام. بسته به اینکه چه مودمی استفاده میکنی میشه یه کارهایی کرد. مدل مودم شمارو تا حالا چک نکردم ببینم مک فیلتر داره یا نه ولی قبل از اینکه اینکارو بکنم دو تا تا راه ساده میگم که شاید به درد شما بخوره.

1. DHCP مودم رو خاموش کن و رنج آی پی عوض کن و خودت با آی پی دستی به مودم وصل شو. اینجوری وقی یه نفر دیگه بخواد از مودمت استفاده کنه آی پی نمیگیره.
    2. اگه مودمت بتونه تگ پس کنه رو پورتش، میتونی یه وی لن ست کنی و تو کارت شبکه لپ تاپ هم همون رو تنظیم کنی.
    ممنون
    مك في‌‌‌‌لتر براي وايرلس كه داره, فكر كنم تو قسمت DHCP Server هم داره ظاهرا..البته نميخوام مك آدرس خاصي رو Allow يا Deny كنم..فقط ميخوام كلا از طرق Lan هركس بدون اجازه من وصل ميشه, نتونه از اينترنت استفاده كنه
    عكس هاي قسمت DHCP Sever رو ميزارم..البته وقتي Disable كردم, Apply نكردم..چون ترسيدم يه وقت با وايرلسم هم نتونم به مودم وصل بشم و مجبور بشم مودم رو ريست كنم(تو اين قسمت زياد وارد نيستم..لطفا شما بيشتر راهنماييم كنيد كه دقيقا چيكار كنم)

وقتي Enable هست:

وقتي Disbale هست:

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

آقاي ميثم راستي قسمت NAT Mode هم ديدم..گفتم شايد اين قسمت هم مهم باشه..چون اينجا هم ميشه رنج آيپي داد
    عكسش رو ميزارم

براي Operation Mode دو تا گزينه داره يكيش NAT كه الان فعاله. دوميش هم Bridge

براي
    WAN IP type هم دو تا گزينه داره, الان DHCP فعاله كه كه قسمت رنج هاي زيرش همونطور كه تو تصوير مشخصه غير فعاله. گزينه دومش هم Static هست كه اگر فعالش كنم, رنج هاي زير همشون فعال ميشه و ميشه دستي بهشون رنج داد

زير MTU در قسمت WAN Setting هم چون تو عكس جا نشد ميگم. سه تا قسمت هست
    First DNS Server و Second DNS Server و Third DNS Server كه هر كدوم سه تا گزينه عين هم داره داره: None و From ISP و User Define
    كه البته همشون الان From ISP هستن

لطفا بگيد دقيقا چه كارهايي بايد انجام بدم..هم تو تنظيمات DHCP Server و هم تو تنظيمات NAT Mode
    اگر از تنظيمات ديگه هم خواستيد بگيد تا عكس بزارم.
    با تشكر

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بچه ها من چند تا سوال داشتم ممکنه کسی کمکم کنه
    من واسه خونه ای توی مشهد میخوام وایمکس بگیرم امکان داره تا 6 ماه استفاده نکنم از سرویسم و میخوام وقتی که رفتم اونجا اینترنت 1 ماهه بگیرم و باقیه ماه ها هیچ سرویسی نگیرم ایا مثله adsl اشتراکم میپره یا نه؟!
    و ایا سرعت بالای 128 میدن یا باید کارت این جور چیزا نشونشون بدیم
    سرعت 128 چقدره سرعتش ؟
    و انتن دهیشون در کل چطوره ؟ خوبه یا نه؟
    در کل ایرانسل یا مبین نت؟
    1 نه اشتراک غیر فعال نمیشه
    3 مدرک هم میخواد هم نه(بستگی به جایی که از میگیری داره)+بدون مدرک هم میشه ماه اول سرویس 128 میگیری بعد از توی سایت برای ماه اینده تغییر میدی به هر سرعتی خواستی(ایرانسل این روش جواب نمیده)
    3 سرعت هاش واقعی شدن چند وقته قبلا نصف سرعتی که میگرفتید بیشتر بود.
    4 توی سایتش مناطق پوشش هست.
    5 جفتشون اشغال هستن به ترتیب قیمت و پوشش اول مبین نت بعد ایرانسل.

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

بله می شه. DHCP مودم وایمکس رو خاموش کن. ADSL رو با کابل شبکه به مودم وایمکس وصل کن. ضمنا اگه رنج IP هر دو مودم یکی هست مثلا 192.168.1.1 باید رنج مودم وایمکس رو عوض کنی، مثلا به 192.168.2.1.
    دوست عزیز امکانش هست توضیح بدید که کجا می تونم رنج مودم وایمکس رو عوض کنم؟ چون جاهای مختلفی توش رنج ip هست منم مبتدی هستم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزیز امکانش هست توضیح بدید که کجا می تونم رنج مودم وایمکس رو عوض کنم؟ چون جاهای مختلفی توش رنج ip هست منم مبتدی هستم
    مدل مودم شما چی هست؟

11. این کاربر از MaysamMaysam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    ببخشید؛ من متوجه نشدم. کابل شبکه را به کجای مودم وایمکس وصل کنند؟
    مودم وایمکس ورودی نداره.
    شما خودتون تا حالا این کار را کرده اید؟
    سلام
    بله تست شده با مودم BM635 و BM632w.
    منظور پورت LAN هست.
    Last edited by MaysamMaysam; 04-03-2013 at 09:52.

13. 2 کاربر از MaysamMaysam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنون
    مك في‌‌‌‌لتر براي وايرلس كه داره, فكر كنم تو قسمت DHCP Server هم داره ظاهرا..البته نميخوام مك آدرس خاصي رو Allow يا Deny كنم..فقط ميخوام كلا از طرق Lan هركس بدون اجازه من وصل ميشه, نتونه از اينترنت استفاده كنه
    عكس هاي قسمت DHCP Sever رو ميزارم..البته وقتي Disable كردم, Apply نكردم..چون ترسيدم يه وقت با وايرلسم هم نتونم به مودم وصل بشم و مجبور بشم مودم رو ريست كنم(تو اين قسمت زياد وارد نيستم..لطفا شما بيشتر راهنماييم كنيد كه دقيقا چيكار كنم)

وقتي Enable هست:

وقتي Disbale هست:

دوست عزیز قسمت NAT رو تغییر نده. فقط در همون قسمت DHCP اگر غیر فعالش کنی دیگه به صورت خودکار آی پی نمیگیری از مودم و می تونی با آی پی دستی وصل بشی. باید آی پی کامپیوترت رو به صورت زیر تنظیم کنی:
    ip: 192.168.1.2
    subnet mask: 255.255.255.0
    default gateway: 192.168.1.1
    dns server: 192.168.1.1

حالا اگه بخوای کار رو سخت تر بکنی میتونی تو قسمت NAT Mode ، lan ip address رو تغییر بدی و نسبت به اون IP, default gateway و DNS Server رو تو کامپیوترت تغییر بدی.
    Last edited by MaysamMaysam; 04-03-2013 at 09:40.

15. 2 کاربر از MaysamMaysam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •