بابا ننشون همون چینیان؟اون بچه ها پدر و ماردم دارند مواظب باش![]()
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
بابا ننشون همون چینیان؟اون بچه ها پدر و ماردم دارند مواظب باش![]()
جاتون خالی دیشب ساعت 5 ص پی س ورلد 4-5 نفر آنلاین بودن![]()
من ساعت 5:30 بیدار بودم داشتم به مشنگ و ویتامین کار می دادم بکنندخیارم که در خواب بود و رویاهای بد بد می دید
===========
الان شما اونجا اصلا کسی دارید که باهاشون ally باشید به جز club
به خاطر اين كه اون به من ميل زد كه من به اعضام ميگم به شما حمله نكنن شما چطور؟! منم گفتم ما هم حمله رو متوقف مي كنيم و از اين به بعد ما NAP هستيم!! منتها اون هنوز ميل منو باز نكرده!!! به همين خاطر هنوز از ليست بر نداشته!!
چانگ آني ها رو تا اونجايي كه من ميشناسم اونقدر بي چاره و بدبخت نيستن(مثل واسيمو) كه به خودمون حمله نكنن و به كارگرا حمله كنن!! تا الان يه اتك ازشون گزارش نشده!!!
اتفاقا زماني كه توي كورش بوديم توي شهر هاي دور و بر فقط با همين كلاب دشمن بوديم!! جالبه بدوني هميني كه من آوردم رو ممد هر شب مي گفت برين پاس اوتش كنين!!(پاس اوت ميشد يا نه ديگه بحثش جداست!!)
اون زمان با Prototype متحد بوديم كه الان صد در صد دست چانگ آنه!!
الان ما توي اتحاد WAR هستيم(نمي دونم مخفف چيه!!) يعني با شهر هاي:
HardTime
Sea City
The Club
NEW England
متحديم!! من شهر بهتري اين دورو بر كه بشه روشون به عنوان شهر حساب كرد نمي بينم!!(به جز چانگ آن و متحداش!!!)
در ضمن الان ما فقط و فقط با چانگ آن دشمن هستيم!! لطفا با حمله به شهر هاي ديگه دشمن تراشي نكنين!!!
در پايان اضافه كنم هيچ تضميني وجود نداره اين شهرهايي الان باهاشون متحدين ربطي به چانگ آن نداشته باشند!!(يا مستقيما توسط چانگ آن اداره بشن، يا فوندرشون طرفدارشون باشه، يا حتي چانگآن داخلشون جاسوس داشته باشه!!) فعلا تا زماني كه مطمئنيم مشكلي برامون ايجاد نمي كنن توي ليست متحدين ميزارمشون!!
Last edited by مطلق السلطنه; 14-08-2009 at 14:19.
Ulixes تو شهره مواظب باشید
ببینم الان اگه حتی در کوروش جاسوس باشه مگه چی می شه ؟؟
الان دیگه در town hall پولایی که همراه یک نفر است دیگه قابل رویت نیست پس فکر نکنم مشکلی داشته باشهفقط باید فاندر بودن را به کسی که از خودت نیست ندی
You seem to have strayed a bit too far East. Please collect your bearings and more along. Chooseing to duel in Cyrus The Great may no longer be in your best interests.
اینو بهش تلگرام بزن![]()
تلگرامم بنویس : ( سرفصلش ) lost ?![]()
بسته به شهرش داره و اعضاش!! ايني كه گفتي در مورد شهر ما كه توي فروم فارسي حرف ميزنيم و جاسو نمي فهمه ما داريم چي مي گين صدق مي كنه!! توي شهر هاي ديگه كه سياست ها (احيانا مخفي!!) توي فروم بحث ميشه جاسوس چيز مهمي هست!!(مثلا اگه شهر قصد پاس اوت كردن يه نفر رو داشته باشه اون جاسوس اونو خبر مي كنه و ميگه كه سريع بره بخوابه!!)الان دیگه در town hall پولایی که همراه یک نفر است دیگه قابل رویت نیست پس فکر نکنم مشکلی داشته باشهفقط باید فاندر بودن را به کسی که از خودت نیست ندی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)