اره.
تعویض کردم، جواب نداد.
اره.
تعویض کردم، جواب نداد.
اسپلیتر که قبلا چک کردم.
سیم تلفن رو هم کلا از کافوی مخابرات سر کوچه یکسره اوردم به مودم ولی کماکان مشکل پا برجاست.![]()
برای منم دو سه روزی هست که این مشکل بوجود اومده . در اعداد نشون داده شده توسط مودم به نتیجه رسیدم که نویز خطم بسیار بالا رفته در حالیکه قبلا مشکلی نبود . من دوتا اسپلیتر دارم که یکی به تلفن خونه وصله و یکی هم به مودمم . جای دو اسپیلتر رو با هم عوض کردم و با کمال تعجب دیدم نویز خط از مقدار قبلی هم پایین تر اومده و همه چیز از ظهر تا الان حل شده !!!
به این نتیجه رسیدم که قسمت نویز گیر مربوط به ADSL در اسپیلتر ایراد پیدا کرده و با تعویض کردن اسپیلتر ها مشکل حل شد . ( قسمت نویز گیز ADSL با تعویض و بکار گرفتن در تلفن خونه ، عملا مورد استفاده قرار نمیگیره بلکه قسمت phone استفاده میشه ) .
حالا شما ، اولا برای هر پریز تلفنی که مورد استفاده قرار میگیره حتما باید یه اسپلیتر ببندی . یعنی یه اسپلیتر برای مودم تو اتاق خودت و یه اسپلیتر برای تلفن خونگی و و و ...
ثانیا مثه من اسپلیتر اتاقت رو با اسپلیتر تلفن خونه عوض کن . اگر هم تعویض کردی و جواب نداد تنها راهت اینه که به ISP زنگ بزنی و بگی که Down Stream خطت رو بالاتر ببرن ، مثلا اگه 2M هست روی 4M ببندن .
ایشالا که مشکلت حل میشه ،
اره مشکل همگانی هستش
با تشکر از سعید عزیز منم گفته های ایشونو تائید میکنم چون من دو سال پیش این مشکلو داشتم و با همین روش حل شد البته اگه نتیجه نگرفتی اسپلیتراتو یه جای دیگه مثلا" خونه دوستات چک کن که در صورت خراب بودن اسپلیترسالم بخری
Last edited by علی مقدس; 15-12-2012 at 20:07.
یکی دو روز پیش ویندوزم که xp بود پرید.حالا 7 نصب کردم.ولی نمی تونم adsl رو راه بندازم.مودمم tp link 8811 است.مشکل اینه که نمی تونم با وارد کردن 192.168.1.1 وارد صفحه کانفیگ مودم بشم.با فشار دادن سوزن به ته مودم هم مودم ریست نمیشه که از نو کانفیگش کنم.
می خوام رو حالت PPPOE تنظیمش کنم که به یه دستگاه دیگه هم اینترنت برسونم.
مودم من ZYXEL هستش که توی نظر سنجیتون نیست!
Down Stream کجا مشخص میشه چند هست؟
روی خود مودم؟
اسپلیتر رو جای دیگه هم چک کردم، مشکلی نداشت.
در ضمن این رو هم بگم که وقتی خط رو یکسره از دم در میزنم به مودم باز هم این مشکل رو دارم. (توجه کنید که اصلا تلفنی وجود نداره.)
سلام من تو این کار تخصصی ندارم و فقط تجربیات خودمو میگم ممکنه مودمت مشکل داشته باشه و تعویض با یک دوست و امتحان کردن شاید نتیجه بده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)