تست امروز صبح
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من فقط امشب 6 گیگ دانلود کردم چون هاردم جای ذخیره نداشت
چه جالب !! یه گیم باحال پیدا کرده بودم نگو برای Xbox هست اون 6 گیگ هم مال اونه که وقتی دیدم به درد pc نمیخوره اون 6 گیگ رو هم حذف کردم![]()
Last edited by fanoostalaei; 07-09-2013 at 13:34.
و البته پینگ خوب
سلام، اینم از دانلود دیشب من که نمی دونم چرا باز از ساعت 3 تا 4 سرعت من متناوبا صفر و 444 میشد!
ولی خب خدا رو شکر، مشکل جدی ای نبود
![]()
اینم از پینگ امروز که بالاخره پینگم یه 5-10 میلی ثانیه اومد پایین و زیر 200 شد
C:\Documents and Settings\VAHID GADRDAN>ping google.com
Pinging google.com [173.194.70.102] with 32 bytes of data:
Reply from 173.194.70.102: bytes=32 time=199ms TTL=44
Reply from 173.194.70.102: bytes=32 time=198ms TTL=44
Reply from 173.194.70.102: bytes=32 time=198ms TTL=44
Reply from 173.194.70.102: bytes=32 time=199ms TTL=44
Ping statistics for 173.194.70.102:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 198ms, Maximum = 199ms, Average = 198ms
C:\Documents and Settings\VAHID GADRDAN>ping login.p2.worldtanks.eu
Pinging login.p2.worldtanks.eu [67.215.65.132] with 32 bytes of data:
Reply from 67.215.65.132: bytes=32 time=198ms TTL=51
Reply from 67.215.65.132: bytes=32 time=199ms TTL=51
Reply from 67.215.65.132: bytes=32 time=199ms TTL=51
Reply from 67.215.65.132: bytes=32 time=198ms TTL=51
Ping statistics for 67.215.65.132:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 198ms, Maximum = 199ms, Average = 198ms
سلام دوستان
من یک مشکل پیدا کردم چند وقتی هست که اذیتم میکنه و پشتیبانی همارا سیستم جواب درستی به من نداده تا حالا
مشکل اینه که بعد ساعت 1.5 تا 2 شب اینترنت بنده قطع میشه بدون دلیل.(یعنی برای دانلود شبانه که میذارم دانلودی نمیشه).البته در این وضعیت چراغ dslو اینترنت مودم روشنه.مودم آی پی اینترنت گرفته و همه چیز حاکی از اتصال به اینترنته ولی دریغ از یک کیلو بایت دانلود یا باز کزردن یک صفحه.برای اینکه وضعیت درست بشه باید مودم رو ریست کنم.پشتیبانی هم میگه که شما متصلین و مشکلی نداره.شکم به کامپیوتر بود که با موبایل و تبلت تست کردم اونها هم به نت نتصل نمیشدند.(حتی صفحات سایتها هم باز نمیشد و ارورnot found server می دهند).در ضمن روزها سرعت نت خوبه ولی شبها با ریست مودم سرعت دانلود حداکثر 50 کیلو بایت هست.در اینکه مشکل از کامپیوتر نیست مطمئنم.(چون دستگاههای دیگه هم وصل نمیشوند).حالا چند سوال
1-ایراد به نظرتون مربوط به چی هست.
2-از کجا بدونم خطم مال مخابراته یا خود همارا؟
3-جطور خطم رو انتقال بدم به مخابرات؟
مودمم zyxel [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آپدیت شده به آخرین فریمور
اینترنتم همارا یکی از شهرهای اطراف تبریز با این مشخصات
توربو ماهانه، 2 گیگابایت
وضعیت نویز خط به صورت زیر
SNR margin Upstream : 8 db Line Attenuation Upstream : 14 db سیستم عاملهای تست شده
SNR margin Downstream : 39 db Line Attenuation Downstream : 19 db
ویندوز 7 -64بیت
گوشی با اندروید 4.1.1 و اندروید 4.1.2 و اندروید 2.3.5(سه گو شی مختلف)
آیپاد 3g با ios 4.2.1
تبلت با اندروید 4.0.4
وحید جان ببین تفاوت شبکه کردن با هاب رو با روتر!!!![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم ایراد از مودمتون هست یا شبها ساعت 1-2 نویز خطتون زیاد میشه که باعث قطع ارتباط میشه
تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگر اسم ISP رو همارا بزنه مال همارا سیستم هست ولی اگر بزنه اینفورمیشن تکنالجی مال مخابرات
باید جمع اوری کنید و تقاضای سرویس جدید رو بدید ولی حتما بگید که مخابرات باشه
در مورد قطع و وصلیتون اگر مودم بی تقصیر باشه(که باید تست کنید) ایراد به خط تلفن برمیگرده![]()
1- ایراد اینطور که از شواهد پیداست از مودمتونه. مودمتون رو دوباره از اول کانفیگ کنید و ریستارت کنید و اینترنت پروتوکل ویندوز رو هم روی اتوماتیک بذارین. البته نسبت سیگنال به نویزتون هم برای آپ استریم زیر 12 که ایراد از این هم می تونه باشه و باید شبم تست کنید ببنید اون موقع چقدره.
2- برید به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و ببینید جلوی آی اس پی تون چی نوشته؟ اگه اینفورمیشن تکنولوژی کمپانی (آی تی سی) بود که مخابراته و گرنه اگه همارا سیستم بود، هماراست.
3- برای انتقال به مخابرات اول باید حضوری برید دفتر مرکزی و درخواست جمع آوری سرویس(از 3 ساعت تا 48 ساعت) بدید و بعدش که جمع کردن، اشتراک مخابرات بگیرید و هزینه رانژه رو هم بدید که حداکثر یک یا دو روزه وصل می کنن.
یه مورد یادم رفت اونم اینکه اگه همارا باشید که شبانه بیشتر از 100 نمیده که اون 100 رو هم باید با چند لینک همزمان بگیرید پس کمی سرعت شما در شب نمی تونه مشکل باشه. مشکل شما اینه که باید مودم خاموش روشن بشه تا اینترنت دوباره وصل شه!
بازم اساتید بهتر راهنمایی می کنن.
آقا اصلا شکی درش نیست، البته یه علت این ماجرا هم اینه که روترهای ما گیگابیت لن نیستن و گرنه باید سرعت 60-70 رو بدن ولی از جایی که نیستن الان شبکه من با سرعت فوق العاده 10-12 مگابایت بر ثانیه کار می کنه.
یه زمانی دو تا سیستم داشتم که رو هر کدوم یه دونه کارت شبکه اضافی پی سی آی(اون موقع 7-8 تومن بود) بسته بودم و مستقیم با کابل کراس به هم وصل می کردم و سرعت 70 رو می گرفتم که اولین بار از دیدنش شاخ درآورده بودم که چرا وقتی این وسط یه دونه روتر یا مودم میاد و مستقیم به هم وصل نمیشن، سرعت 10 میشه؟
سه ماه پیش ارزونترین مودم های گیگابیت لن دار مال تی پی لینک بود که بالای 250 تومن قیمت داشتن.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)