سلام
خواهش میکنم. بنده مخلص همه شما سروران خودم هم هستم.
اتفاقا پخشهای آلپاین جزو بهترین پخشها بودند ولی متاسفانه دیگه از اون پخشها خبری نیست.من اگر مدلهائی که شما فرمودی رو عرض نمیکنم به خاطر عدم تولید و نبودن مدلها به صورت آکبند هست وگرنه 9887 و 117E جزو پچشهای مطرح این برند هستند.دیتیل بسیار بالائی که 9887 میده تو کمتر پخشی میشه شنید مگر کلاریونهای سری HX.فقط به خاطر آک نبودن ولا غیر
کن وود و پایونیرصداش خیلی گرم هست. ولی آلپاین به سری میزنه. دیتیل و شفافیت آلپاین زبانزد هست ولی خیلیها اینهمه یخی و سردی رو دوست ندارن.من داشتم دوستانی رو که 9887 داشتن و خیلی اوایل احساس رضایت از جنس صداشون میکردن ولی به خاطر اینکه فرکانسهای Low رو ضعیف داشتن رفتن و با RS II تعویض کردند.در کل صدا سلیقه ای هست.
خواهش میکنم.ببین احسان جان نه اینکه نشه چرا میشه ولی خب اون توقعی که از CO داریم رو کامل پوشش نمیده.ببین 1073 رو با 80 وات بستن با 100 وات هم بستن .با 150 هم بستن.150 وات کجا و 100 وات کجا.
همیشه گفتم اگر پولتون نمیرسه عجله نکنید،صبر کنید پولتون کامل شد برید مثلا آمپ مورد نظر یا اسپیکر مورد نظرتون رو تهیه کنید.
شما میری جنسیس میخری بعد رینگ و لاستیکی که مناسبش نیست رو میندازی زیرش.راه میره سواری میده ولی نمیتونی از کلیه قابلیتهاش و زیبائیهاش بهره مند بشی.
در مورد کامپوننت پخشتون خروجی لازم رو داره ولی باید یه آمپ جداگانه تهیه کنید.البته اگر ML75.4 رو بریج ببندی.
میتونی یه 9604 بگیری به جای 8604.البته باز هم بریج ML با 200 وات خروجی نمیشه.
قربان شرمنده میفرمائید.بنده انجام وظیفه میکنم.از اینهمه اظهار لطف شما و همگی عزیزان کمال تشکر رو دارم.
نتورک بستن یه موضوع پیچیده ای هست.من به طور کلی خدمتتون عرض میکنم
زمانی که ما چیدمان اسپیکرها رو از حالت استاندارد به نتورک تغییر میدیم،در واقع برای هر اسپیکر یه رنج فرکانس که توانائی اجرای آن را دارا میباشد تعریف میکنیم.
به عنوان مثلا پخش پایونیر P99 رو با چهار جفت خروجی در نظر بگیرید.
یک جفت خروجی با نام HI
یک جفت خروجی بانام MID
یک جفت خروجی با انم Low
یک جفت خروجی با نام Sub Woofer
برای شروع یه پروژه نتورک ما نیاز به اسپیکرهای مخصوص و آمپلیفایرهای جداگانه داريم.
برای تیوتیرها یک آمپلیفایر.برای میدرنجها یک آمپلیفایر برای ووفرها یک آمپلیفایر و برای ساب ووفر نیز یک آمپلیفایر نیاز هست
دیگه من بیشتر توضیح نمیدم چون طولانی میشه.
پروسسور هم یه DSP هست که کار آنالیز صدا رو بر عهده داره و اغلب از طریق کامپیوتر تنظیم میشه.
لذا در نهایت کیفیت صدا با یه پخش معمولی که به صورت استاندارد نصب شده کاملا متفاوت هست.
اغلب خودروهای لوکس که دارای تعداد بالائی اسپیکر هستند از این گزینه بهره مند گردیده اند
من یشنهادم رو با توجه به نوع خودروی آینده که احتمالا هاچ هست عرض میکنم
پخش: 8019 قیمت 640
کامپوننت جلو: گلیدن SQX 165 قیمت 735 تومن
آمپلیفایر: گلیدن RS100C4 قیمت 1.030.000 تومن
اسپیکر عقب:نیاز ندارید
ساب ووفر:گلیدن RS 10 قیمت 320 تومن
باکس:حدود 60 تومن
اکسسوری: حدود 200 تومن.
کیفیت صدا:تضمین شده.
سلام گلم. دشمنت شرمنده باشه.
RS165 که شرکت تموم کرده ولی مدل SLIM هم نه تنها کمتر از اون نیست حتی بهتر هم هست. فقط 20 وات ضعیفتره که نمیتونه به عنوان مشکل حاد در نظر گرفته بشه.
در موردنصب بله میرن زیر همون گریلهای فابریک ماشین نگران نباش.اتفاقا اگر عقب رو معمولی ببندی ممکنه به اون میله زیر سینی گیر کنه و باعث اختلال در حرکت در گردد.
بارها در مورد این پخش بحث شده که اورجینال نیست.
شما 7056 رو بگیرو مطمئن باش راضی خواهید شد.
دوست عزیز اگر بیس نرم دوست دارید بهترین گزینه RS 12 هست. 400 تومن هم قیمت داره.اگر کمتر میخواید هزینه نمائید MX 12 اونم 257 تومن هست.
در مورد باکس هم یه باکس سیلد 32-40 لیتری کاملا صدای مورد نظرتون رو تامیم میکنه.
در مورد کوئل 2 و 4 اهمی هم بارها عرض کردم.فقط برای مچ شدن با آمپلیفایر هست. چون زمانی که دو کوئل میشه یا باید کوئلها موازی یا باید سری بسته بشن و بعد به آمپ متصل بشن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]