یه سوال دیگه. خیلی ها از داغ شدن زیادیش شکایت دارن. دلیل خاصی داره؟ بعضی ها هم میگن خریدنش شانسیه .یعنی ممکنه خوب در بیاد. ممکنه نه!؟
درسته؟
یه سوال دیگه. خیلی ها از داغ شدن زیادیش شکایت دارن. دلیل خاصی داره؟ بعضی ها هم میگن خریدنش شانسیه .یعنی ممکنه خوب در بیاد. ممکنه نه!؟
درسته؟
توی سری های اول بله اینطوری بود ، از فالکون به بعد کمتر شد و توی جاسپر کلا تموم شد رفت پی کارش .
360هر بازی که برای pc میاد، برخلاف کنسول دارای تنظیمات گرافیکیه که این تنظیمات باید متناسب با قدرت سیستم تنظیم بشند. اینکه کارت 8800GTS ممکنه تو یه بازی کم بیاره، مهم ترین دلیلش متناسب نبودن تنظیمات گرافیکیه بازی با قدرت این کارته. دلیل بعدی هم می تونه مشکلات نرم افزاری خود بازی باشه یا بهینه نبودن بازی با pc .چطوری عمل میکنه؟؟؟
یعنی مگه سیستم سخت افزاریش مال چند سال پیش نیست پس چطوریاس با یه بازی 2010 مثلا تو کامپیوتر با کارت8800gts512 کم میاره اما 360 نه!!!
پس وقتی یه بازی برای کنسول و pc عرضه میشه، باید بدونید که تنظیمات گرافیکی اون بازی در کنسول دقیقا چیه و بعد اون تنظیمات رو دقیقا در نسخه ی pc اعمال کنید و بعد نتیجه گیری کنید که فلان کارت کم میاره یا نه.
DX مال ویندوزنه نه 360 .
360 خیلی خفن تر از DX عمل میکنه
DX یک سری توابع و کلاس های اضافی هستند برای هماهنگ کردن سخت افزار کامپیوتر ها با سیستم عامل ویندوز .
توی کنسول های بازی از این خبر ها نیست ، در ضمن گرافیک بازی ها به DX ربطی نداره بلکه توانایی استفاده از امکانات سخت افزار رو DX فراهم میکنه .
تعاریف و ادعاهای شما در مورد DirectX اشتباه هستند. کاربرد DX گسترده تر از این حرف هاست.
بهتره برای کسب اطلاعات صحیح به صفحه ی DirectX در Wikipedia رجوع کنید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Microsoft DirectX is a collection of application programming interfaces (APIs) for handling tasks related to multimedia, especially game programming and video, on Microsoft platforms.
از component های مختلف DX در کنسول های XBOX و XBOX360 استفاده میشه :Direct3D (the 3D graphics API within DirectX) is widely used in the development of video games for Microsoft Windows, Microsoft Xbox, and Microsoft Xbox 360
نسخه های 9.0c به بالا به طور رسمی در vista و se7en در دسترس هستند.Direct3D 9Ex, Direct3D 10 and Direct3D 11 are only officially available for Windows Vista and Windows 7
DirectX 9.0c
Windows XP SP2, Windows Server 2003 SP1, Windows Server 2003 R2 and Xbox 360
DX وظایف گوناگونی رو بر عهده داره : از گرافیک بگیر تا سخت افزار و acceleration و sound و غیره.
The components of DirectX are :
* DirectDraw: for drawing 2D Graphics (raster graphics). Now deprecated (in favor of Direct2D), though still in use by a number of games and as a video renderer in media applications.
* Direct3D (D3D): for drawing 3D graphics.
* DXGI: for enumerating adapters and monitors and managing swap chains for Direct3D 10 and up.
* Direct2D for 2D Graphics
* DirectWrite for Fonts
* DirectCompute for GPU Computing
* DirectInput: for interfacing with input devices including keyboards, mice, joysticks, or other game controllers. Deprecated after version 8 in favor of XInput for Xbox 360 controllers or standard WM INPUT window message processing for keyboard and mouse input.
* DirectPlay: for communication over a local-area or wide-area network. Deprecated after version 8.
* DirectSound: for the playback and recording of waveform sounds.
o DirectSound3D (DS3D): for the playback of 3D sounds.
* DirectMusic: for playback of soundtracks authored in DirectMusic Producer.
* DirectX Media: comprising DirectAnimation for 2D/3D[21] web animation, DirectShow for multimedia playback and streaming media, DirectX Transform for web interactivity, and Direct3D Retained Mode for higher level 3D graphics. DirectShow contains DirectX plugins for audio signal processing and DirectX Video Acceleration for accelerated video playback.
* DirectX Diagnostics (DxDiag): a tool for diagnosing and generating reports on components related to DirectX, such as audio, video, and input drivers.
* DirectX Media Objects: support for streaming objects such as encoders, decoders, and effects.
* DirectSetup: for the installation of DirectX components, and the detection of the current DirectX version.
Last edited by Yi Yi; 14-05-2010 at 01:16.
خیلی ممنون ، ولی بنده قصد نداشتم دل و روده DX رو توی این پست بریزم بیرون ! قبلا یک بار این کار رو کردم
اتفاقا به همین لینک از ویکی هم کاربران رو مرجوع کردم
DX به طور کلی مجموعه ای از لایبرری های مختلف هستند برای استفاده بهتر و بهینه تر از سخت افزار فقط و فقط در سیستم عامل ویندوز ، سایر دوستان در همین اندازه بدونند کافیه .
فقط برای یاد آوری همون پست قبلی رو نقل قول میکنم :
بنده حرفی از گرافیک خالی نزدمDX یک سری توابع و کلاس های اضافی هستند برای هماهنگ کردن سخت افزار کامپیوتر ها با سیستم عامل ویندوز .وجود DX در سیستم عامل ویندوز یعنی یک ضعف بزرگ برای این سیستم عامل که به یک 3rd Party application نیاز داره تا بتونه بهترین استفاده رو از سخت افزار بکنه !
و البته در کنسول 360 هم فقط از API های DX استفاده میشه نه از خودش ، چونکه داشبورد 360 از هسته لینوکس استفاده میکنه که توسط شرکت AKQA تهیه ، طراحی و نوشته شده . و طبیعی هست که مایکروسافت از لایبرری های آماده ای که داره برای محصولات خودش استفاده کنه . ولی در کل DX در 360 نقش مهمی نداره .
البته بهتره که بحث رو زیاد کش ندیم ، چون نه ربطی داره و طبق تجربه سر انجام زیاد خوبی هم نداره . به هر حال از توجهتون سپاسگزارم .
Last edited by sonixax; 14-05-2010 at 01:53.
1-دوستان من با مقایسه ای که تو یوتوب کردم بازی ها تو کامپیوتر با کیفیت تر از کنسول هاست. صحت داره همچین چیزی؟
2- مدل های مختلف DVD-Rom در کنسول ایکس باکس چیه و باید موقع خریدن کنسول با برد جاسپر دقت کنیم که چه مارکی باشه و در این صورت تفاوت مدل ها در سرعت فریم ها نقش داره؟
دوستان سوالی را در تاپیکهای قبلی مطرح کردم در مورد اینکه چطور هنگام خرید متوجه بشیم برنامه LT1.1 روی کنسول نصب است که دوستان پاسخ دادند باید به فروشنده اطمینان کنی حال سوال من این است بعد از خرید در منزل چطور متوجه بشیم این نرم افزار روی کنسول نصب است لطفا روش تشخیص را توضیح دهید با تشکر![]()
[QUOTE=kamranvah;4943951]1-دوستان من با مقایسه ای که تو یوتوب کردم بازی ها تو کامپیوتر با کیفیت تر از کنسول هاست. صحت داره همچین چیزی؟
نظر من با توجه به 10 سال بازی کردن با pc و کنسول کنسول رو 100% ترجیه می دم !!!
واقعا چیه چیز دیگست
ازنظر گرافیک و ریتم بازی توپه کنسول x360![]()
بچه ها من فردا دیگه اشالا میخوام بخرم یه elite فقط این نکته هارو بهم بگین
روش تشخیص مین جاسپر: یه هده میگفتن با تاریخ رو جعبه مبشه حالا اگه یه کنسول دیگرو گزاشته بودن تو یه جعبه با تاریخ جدید از کجا بفهمم
روش تشخیص درایور liton
سوم اینکه الان این پال و اینطور چیز میزها چیه من چی بگیرم که از همه بهتر باشه
چهارم اگه دوستان نکته دیگه ای میدونن هم بگن
خود DX یعنی چی؟! خود DX مجموعه ای از API های گوناگونه. که در XBOX 360 یک یا چند تا از این API ها به طور رسمی و یا به طور تغییر داده شده استفاده می شند. وقتی می گید از خود DX استفاده نمی کنه، ولی از چند تا API های DX استفاده می کنه، جملتون تناقض داره. خود DX یک شی یا نرم افزار دارای وظیفه نیست. بلکه فقط یک اصطلاحه که به مجموعه ای از API های مختلف با وظایف گوناگون گفته میشه.و البته در کنسول 360 هم فقط از API های DX استفاده میشه نه از خودش ، چونکه داشبورد 360 از هسته لینوکس استفاده میکنه که توسط شرکت AKQA تهیه ، طراحی و نوشته شده . و طبیعی هست که مایکروسافت از لایبرری های آماده ای که داره برای محصولات خودش استفاده کنه . ولی در کل DX در 360 نقش مهمی نداره .
در ضمن در ویکیپدیا نوشته که شرکت AKQA ، طراحی User Interface رو برعهده داشته نه طراحی kernel و هسته، و سواد کم من می گه که kernel و user interface دو چیز متفاوت هستند.
این اشتباهه که وظایف directx رو محدود به رابطهی سخت افزار و سیستم عامل ویندوز بکنیم. از component های مختلف directx هم میشه فهمید که گستره ی وظابف خیلی بیشتر از سخت افزاره و عمدتا مربوط میشه به multimedia و این بازی ها هستند که بیشتر از هر چیز دیگه در پلتفرم های microsoft از directx استفاده می کنند.DX یک سری توابع و کلاس های اضافی هستند برای هماهنگ کردن سخت افزار کامپیوتر ها با سیستم عامل ویندوز .
من هم قصد ندارم بحث رو کش بدم. ولی باید نقاط ابهام برطرف بشند.
شما باید کنسول رو باز کنید که درد سر های خودش رو داره!!!
بهترین راه اینه که به فروشنده بگید حتما LT 1.1 رو نصب کنه روی کنسول..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)