تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 1414 از 1547 اولاول ... 414914131413641404141014111412141314141415141614171418142414641514 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,131 به 14,140 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

پروفشنال ariobarzan2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سوالی که هست اینه که با بیشتر شدن مشتری که بخاطر داستان کرونا و اینترنتی شدن مدارس و کارها اتفاق افتاده، اینا درامد بیشتری قطعا دارن.

چرا قیمت ها رو افزایش میدن ؟ کاسبی اینا که مثل قیمت ماست نیست که بگن خب غذای دام گرون شده و توی این مسیر تولید بگیر تا بخواد برسه دست مصرف کننده قیمت افزوده شده.

اینا که پهای باند رو به همون قیمت سابق دارن خریداری میکنن ( احتمالن )، پس ایا فقط "چون همه کاسبی ها تو کشور دارن گرون میکنن ما هم گرون کنیم" دلیل شون هست ؟
    حرف خود وزیر هم دقيقاً همینه تو یکی از مصاحبه هاش گفت که چون isp ها درآمدشون زیاد شده حق گرون کردن سرویساشون رو ندارن

2. این کاربر از ariobarzan2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

همون سرعت و همون حجم قیمت 50 درصد رفته روش... کیفیتم قربونش برم.

برگردوندن حالت قبل تمدید میکنم نه جمع آوری... کوتاه نیاید.. ایرانسل و همراه ازینا گنده تر بودند

4. این کاربر از FXPRO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

در ضمن وزیر بارها گفته در سه سال گذشته هیج افزایش هزینه ای در اینترنت فروخته شده به شرکت ها از زیرساخت اعمال نشده

6. این کاربر از FXPRO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه David4None's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    localhost

پيش فرض

دیگه آب قطعه نمیدونن چیکارر کنن

دیگه زیادم شخمی بازی دربیارن چیزی زیاده شرکته
    مخابراتم گزینه بدی نیست اگه محدوده تون نتش پایداره 16مگ و 80ت میده 183گیگ ماهانه (برای کسایی مثل من 8مگ شاتل دارن انتخاب قابل تأملیه)

8. این کاربر از David4None بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه TRACKER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

من فقط به خاطر پینگ شاتل اومده بودم (چون آسیاتک داشتم پینگ خوبی نمیداد حتی با سرویس گیم - حالا بماند که فعالسازی سرویس گیم توی خود سامانه همیشه برام دردسر داشت و باید زنگ میزدم پشتیبانی و آسیاتک هم روی حالت fastpath فقط روی 1 مگابیت میبست)
    الان که اینجوری شده تا تموم شدن سرویسم کمی مونده..... تموم شد میرم آسیاتک

آخر فروم باز ruzbeh1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

عجب زرنگی هستش شاتل ،دیده همه واسه قیمت به سایت 195 شکایت کردند، گرفته سرویسای نقره ای و از سایت حذف کرده و سرویسای برنزی کم حجم و قرار داده که بگه آره من سرویس 16 مگو دارم می دم ماهی 80 تومن و همون قیمت مصوب،عجب زرنگایی هستند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

عجب زرنگی هستش شاتل ،دیده همه واسه قیمت به سایت 195 شکایت کردند، گرفته سرویسای نقره ای و از سایت حذف کرده و سرویسای برنزی کم حجم و قرار داده که بگه آره من سرویس 16 مگو دارم می دم ماهی 80 تومن و همون قیمت مصوب،عجب زرنگایی هستند
    کار بسیار خوبی میکنند , توی زومیت خبرشو کار کردند که رگلاتوری به همه شرکت ها اجازه افزایش قیمت ها رو داده , کاربرای شاتل حقشونه

خودشنو زرنگ میدونند , اره ما شکایت میکنیم , شاتل میگه ببخشید , اینجا ایرانه , حتی نمی خوان واسه یه ماهم شده این شرکتو تحریم کنند , بعد انتظار دارن این شرکت بهشون احترام بزاره

خوب مگه فقط این شرکته اخه !!!! برید از یجا دیگه سرویس بگیرید , همشون جشنواره دارن , از قیمت های قبلی شاتل هم ارزونتر میافته , وقتی شاتل ادم شد برگردید , فقط یه راه دارید , اگه این شرکت کاربرا ریزش کردن ادم میشه

البته منم ازش شکایت کردم , ولی نه واسه قیمت ها , جمع اوری بیش از 24 ساعت طول کشید واسه اون

آخر فروم باز ruzbeh1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

کار بسیار خوبی میکنند , توی زومیت خبرشو کار کردند که رگلاتوری به همه شرکت ها اجازه افزایش قیمت ها رو داده , کاربرای شاتل حقشونه

خودشنو زرنگ میدونند , اره ما شکایت میکنیم , شاتل میگه ببخشید , اینجا ایرانه , حتی نمی خوان واسه یه ماهم شده این شرکتو تحریم کنند , بعد انتظار دارن این شرکت بهشون احترام بزاره

خوب مگه فقط این شرکته اخه !!!! برید از یجا دیگه سرویس بگیرید , همشون جشنواره دارن , از قیمت های قبلی شاتل هم ارزونتر میافته , وقتی شاتل ادم شد برگردید , فقط یه راه دارید , اگه این شرکت کاربرا ریزش کردن ادم میشه

البته منم ازش شکایت کردم , ولی نه واسه قیمت ها , جمع اوری بیش از 24 ساعت طول کشید واسه اون
    منم بعد از پایان دورم چند روز دیگه جمع آوری می زنم ، جالب اینجاس زومیت داره از کار شاتل حمایت می کنه ، یعتی شاتل با افزایش 30 درصدی قیمت کار قانونی انجام داده ، تلفن محل کارمم از شاتل دیروز درخواست جمع آوری دادیم،اونم باید واسه جمع آوری امروز شکایت بزنم،شاتل گفت 7 روز کاری زمان می بره

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

منم بعد از پایان دورم چند روز دیگه جمع آوری می زنم ، جالب اینجاس زومیت داره از کار شاتل حمایت می کنه ، یعتی شاتل با افزایش 30 درصدی قیمت کار قانونی انجام داده ، تلفن محل کارمم از شاتل دیروز درخواست جمع آوری دادیم،اونم باید واسه جمع آوری امروز شکایت بزنم،شاتل گفت 7 روز کاری زمان می بره
    چطوری حساب کردید که 30 درصد شده؟ 50درصد افزایش دادن

برای تخلیه وقتی درخواست بدیم همون روز اینترنت رو قطع میکنن و بعد چند روز تخلیه میکنن؟ یا تا زمانی که تخلیه انجام نشد اینترنت وصل هست؟
    اگه حالت اوله دقیقا روز آخر اشتراک درخواست تخلیه بدم

پروفشنال alottadamage's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2020

پيش فرض

این جریانش چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •