حرف خود وزیر هم دقيقاً همینه تو یکی از مصاحبه هاش گفت که چون isp ها درآمدشون زیاد شده حق گرون کردن سرویساشون رو ندارن
حرف خود وزیر هم دقيقاً همینه تو یکی از مصاحبه هاش گفت که چون isp ها درآمدشون زیاد شده حق گرون کردن سرویساشون رو ندارن
همون سرعت و همون حجم قیمت 50 درصد رفته روش... کیفیتم قربونش برم.
برگردوندن حالت قبل تمدید میکنم نه جمع آوری... کوتاه نیاید.. ایرانسل و همراه ازینا گنده تر بودند
در ضمن وزیر بارها گفته در سه سال گذشته هیج افزایش هزینه ای در اینترنت فروخته شده به شرکت ها از زیرساخت اعمال نشده
دیگه آب قطعه نمیدونن چیکارر کنن
دیگه زیادم شخمی بازی دربیارن چیزی زیاده شرکته
مخابراتم گزینه بدی نیست اگه محدوده تون نتش پایداره 16مگ و 80ت میده 183گیگ ماهانه (برای کسایی مثل من 8مگ شاتل دارن انتخاب قابل تأملیه)![]()
من فقط به خاطر پینگ شاتل اومده بودم (چون آسیاتک داشتم پینگ خوبی نمیداد حتی با سرویس گیم - حالا بماند که فعالسازی سرویس گیم توی خود سامانه همیشه برام دردسر داشت و باید زنگ میزدم پشتیبانی و آسیاتک هم روی حالت fastpath فقط روی 1 مگابیت میبست)
الان که اینجوری شده تا تموم شدن سرویسم کمی مونده..... تموم شد میرم آسیاتک
عجب زرنگی هستش شاتل ،دیده همه واسه قیمت به سایت 195 شکایت کردند، گرفته سرویسای نقره ای و از سایت حذف کرده و سرویسای برنزی کم حجم و قرار داده که بگه آره من سرویس 16 مگو دارم می دم ماهی 80 تومن و همون قیمت مصوب،عجب زرنگایی هستند![]()
کار بسیار خوبی میکنند , توی زومیت خبرشو کار کردند که رگلاتوری به همه شرکت ها اجازه افزایش قیمت ها رو داده , کاربرای شاتل حقشونه
خودشنو زرنگ میدونند , اره ما شکایت میکنیم , شاتل میگه ببخشید , اینجا ایرانه , حتی نمی خوان واسه یه ماهم شده این شرکتو تحریم کنند , بعد انتظار دارن این شرکت بهشون احترام بزاره
خوب مگه فقط این شرکته اخه !!!! برید از یجا دیگه سرویس بگیرید , همشون جشنواره دارن , از قیمت های قبلی شاتل هم ارزونتر میافته , وقتی شاتل ادم شد برگردید , فقط یه راه دارید , اگه این شرکت کاربرا ریزش کردن ادم میشه
البته منم ازش شکایت کردم , ولی نه واسه قیمت ها , جمع اوری بیش از 24 ساعت طول کشید واسه اون
منم بعد از پایان دورم چند روز دیگه جمع آوری می زنم ، جالب اینجاس زومیت داره از کار شاتل حمایت می کنه ، یعتی شاتل با افزایش 30 درصدی قیمت کار قانونی انجام داده ، تلفن محل کارمم از شاتل دیروز درخواست جمع آوری دادیم،اونم باید واسه جمع آوری امروز شکایت بزنم،شاتل گفت 7 روز کاری زمان می بره![]()
چطوری حساب کردید که 30 درصد شده؟ 50درصد افزایش دادن
برای تخلیه وقتی درخواست بدیم همون روز اینترنت رو قطع میکنن و بعد چند روز تخلیه میکنن؟ یا تا زمانی که تخلیه انجام نشد اینترنت وصل هست؟
اگه حالت اوله دقیقا روز آخر اشتراک درخواست تخلیه بدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)