![]()
تو آمریکای تازه پینگ خوب و بدون دیسی می خوای ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کل اقیانوس رو جاده آسفالت بکشن ممکنه،،، ولی تو سرور آمریکا باشی و پینگ خوب بخوای غیر ممکنه
اگه پینگت زیر 400 برو خدا رو شکر کن
پ.ن: من برم یه لیوان اسید سولفوریک بخورم
![]()
تو آمریکای تازه پینگ خوب و بدون دیسی می خوای ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کل اقیانوس رو جاده آسفالت بکشن ممکنه،،، ولی تو سرور آمریکا باشی و پینگ خوب بخوای غیر ممکنه
اگه پینگت زیر 400 برو خدا رو شکر کن
پ.ن: من برم یه لیوان اسید سولفوریک بخورم
دوستان از کجا سرویس کاهش پینگ بگیرم خوبه ؟
اکانت تست داشته باشه + قیمت خوب
این داستان لگ و تایم اوت و پینگ بالا و پکت لاست مثل این میمونه که شما یه شیلنگ توی دستتونه و دارید باغچه آب میدید یک نفر واستاده سر شیر هی شیر رو کم میکنه هی میبنده هی باز میکنه بعد شما یقه دوستتون که کنارتون واستاده رو میگیرد که جعفر چیکار کنم فشار آب زیاد شه جعفر کمکم کن زار زار میزنید زیر گریه ولی بر نمیگردید چهارتا فحش بدید به اونی که سر شیر واستاده.
یعنی کامنت های وای خدا کمک و وای پینگم رفته بالا وای خدا لعنتشون کنه رو میبینم![]()
میارم
rofl clown9
من موندم این doublelift و krepo ای که با C9 بازی کردن چه طور به C9 رای میدن مقابل NWS ، حالا Fnatic یک حماسه ای آفرید اما C9 اصلا در حد و اندازه وایستادن جولوی تیم ای مثل Najin White Sheild (یکی از قدیمی ترین تیم های کره) نیست
C9 کلا با تقلید از کره ای ها معروفه بدیهیه که کپی نمی تونه جولوی اصل حرفی برای گفتن داشته باشه
دوباره دی سی ها شروع شده اینبار شکل دیگه ... وسط بازی دی سی می شه و دیگه به هیچ وجه وصل نمی شه...
مخابرات که اینجوریه
متاسفانه برای من هم همین طوره
حالبه توی اکانت می تونی لاگین کنی اما توی بازی قطع شده نمی شه بری ....
دی سی میشه و به هیچ طریقی نمیشه دوباره کانکت شد از چیز پی ان و کر/یو و امثالهم هم استفاده کردم نشد
مخابرات
من 2 تا ویندوز دارم
اینترنت هم دو تا دارم
دی سی که می شه پی سی رو ریست می کنم
مودمم ریست می کنم
با اون یکی ویندوز و اون یکی نتم وصل میشم ریکانکت می شه
![]()
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)