تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1414 از 2199 اولاول ... 4149141314136414041410141114121413141414151416141714181424146415141914 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,131 به 14,140 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

پروفشنال امیر انصاری's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

بچه ها من چند تا سوال داشتم ممکنه کسی کمکم کنه
    من واسه خونه ای توی مشهد میخوام وایمکس بگیرم امکان داره تا 6 ماه استفاده نکنم از سرویسم و میخوام وقتی که رفتم اونجا اینترنت 1 ماهه بگیرم و باقیه ماه ها هیچ سرویسی نگیرم ایا مثله adsl اشتراکم میپره یا نه؟!
    و ایا سرعت بالای 128 میدن یا باید کارت این جور چیزا نشونشون بدیم
    سرعت 128 چقدره سرعتش ؟
    و انتن دهیشون در کل چطوره ؟ خوبه یا نه؟
    در کل ایرانسل یا مبین نت؟
    سؤال اولت رو دقیق نمیدونم. خودم شده تا 3 ماه استفاده نکنم. بهتره از پشتیبانی بپرسی.
    گرفتن سرعت های بالاتر هم کار سختی نیست. یه کارت دانشجویی کافیه.
    128 مبین نت در واقع 256 کیلوبیته و سرعت دانلودش حدود 32 کیلوبایته.
    در مورد آنتن دهی مشهد بهتره نقشه رو ببینی ولی شهرهای تحت پوشش مبین نت بیشتره.
    ایرانسل از لحاظ قیمت خیلی بهتره (قیمت مودم، تعرفه ی ماهانه و حجم اضافه). مبین نت تعرفه های بسیار کم حجمی داره و برای خرید حجم اضافه پول خون میگیره. اگر از کیفیت ایرانسل مطمئن بودم، حتماً ایرانسل رو بهت پیشنهاد میکردم.

2. این کاربر از امیر انصاری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

بسته به شرایط تون بعضی وقت ها خیلی به صرفه تر هست که شما یه مودم با اکانتش رو از یه نفر دیگه بخرید

مشکلی هم پیش نمیاد و با داشتن کپی شناسنامه می تونید به نمایندگی مربوطه برید و مودم رو به اسم خودتون کنید

برای من که مشکلی نبود.

بسته به ترافیک منطقه و ... داره

مال من برای سرعت 2 مگ متوسط 120-170 هست (البته بصورت دوپینگی وگرنه معمولا از 16 تا 65 متغیر میشه)

جدی اینکار رو کرده؟ قاعدتاً‌ نبایستی اینکار رو بکنه چون اگه سرعت بالاتر از 128 باشه، مجوز اون سرعت مال شخص خاصی هست و طبق تعریف نمی‌شه به کس دیگه‌ای داد. به احتمال نمایندگی زیرسبیلی توی بخش مشخصات صاحب، تغییرات می‌ده و اینجوری عملاً انگار که صاحبش عوض می‌شه. ولی اگه اینکار نشه که دردسر می‌تونه داشته باشه. بخصوص برای اونهایی که مستقیم از آگهی‌های اینترنتی استفاده می‌کنن و حتی همین مورد تغییر مشخصات که شما گفتین نمایندگی انجام می‌ده رو هم ندارن.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

درسته..هم مودم هاي USB ايرانسل بهتر از مبين نته, هم مودم جيبي ايرانسل...مودمي كه من دارم هم كه خيلي بهتره..روزي كه برا تست سيگنال اومده بود , به چشم خودم ديدم..طرف ميگفت بعضي از مودم هاي مبين نت, يجوري هستن كه مثلا اگر تو پوشش چندتا دكل باشي, دورترين دكل رو انتخاب ميكنه!!!!
    راستي يه قسمت تو سايت Gemtek پيدا كردم كه فكر كنم يه فايل راهنما برا مودم من داشته باشه..ولي متاسفانه Logon ID و Password ميخواد..و اينكه از 4 تا ايميلي كه تو سايت gemtek گذاشته بودن, 3 تاش اشتباه بود و ايميل هام برگشت خورد!!!

در مورد وضعیت ایرانسل دقیق نمی‌دونم، اما این پریدن به آنتن دورتر توی مبین‌نت طبق شنیده‌هام، سر پر شدن آنتن نزدیک هست که اجباراً می‌ره به جایی که خلوت باشه و امکان تماس بده، اما خوب بخاطر دوری سیگنالش ضعیف‌تر هست. این بخاطر مشکل عدم هماهنگی آنتن‌ها با تراکم مصرفی مناطق هست. یه جا خیلی شلوغ هست و جا کم می‌یارن و یه جا که خلوت هست، مشتریها کیف می‌کنن و سرعتشون هم خوب می‌شه. منظقاً بایستی ایرانسل هم اینطور باشه، مگه اینکه اونها از نظر آنتن و تعداد دکل‌ها وضعیت بهتری داشته باشن.

در مورد فایل راهنما راستش چیزی که بدست خودم نیومده. همین که به قول شما ایمیلهاش هم کار نمی‌کنه کار رو سختتر می‌کنه. مشکل از طرف شرکت ایرانی هم هست که عمداً می‌خواد کاری کنه که کاربرها از چیزی سردرنیارن و همیشه وابسته بمونن.

5. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

در مورد وضعیت ایرانسل دقیق نمی‌دونم، اما این پریدن به آنتن دورتر توی مبین‌نت طبق شنیده‌هام، سر پر شدن آنتن نزدیک هست که اجباراً می‌ره به جایی که خلوت باشه و امکان تماس بده، اما خوب بخاطر دوری سیگنالش ضعیف‌تر هست. این بخاطر مشکل عدم هماهنگی آنتن‌ها با تراکم مصرفی مناطق هست. یه جا خیلی شلوغ هست و جا کم می‌یارن و یه جا که خلوت هست، مشتریها کیف می‌کنن و سرعتشون هم خوب می‌شه. منظقاً بایستی ایرانسل هم اینطور باشه، مگه اینکه اونها از نظر آنتن و تعداد دکل‌ها وضعیت بهتری داشته باشن.

در مورد فایل راهنما راستش چیزی که بدست خودم نیومده. همین که به قول شما ایمیلهاش هم کار نمی‌کنه کار رو سختتر می‌کنه. مشکل از طرف شرکت ایرانی هم هست که عمداً می‌خواد کاری کنه که کاربرها از چیزی سردرنیارن و همیشه وابسته بمونن.
    من تو كش گوگل سرچ زدم و اين لينك ها رو پيدا كردم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تو لينك بالا, جدول وسط رديف شماره 12, تو ستون Description اگه نگاه كنيد, نوشته:
    KS QUICK GUIDE (HF)
    WIXFMM-130X239IR1 KADONG
    ظاهرا يه قيمتي براشون نوشته..ولي نميدونم قيمت فايل راهنما هست يا چيز ديگه..

سايت اصليش كه ميخوام برم اينه ولي رمز ميخواد :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و لينك دانلود فايل اكسلي كه البته تو كش گوگل هست هم اينه كه البته اينم رمز ميخواد:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by mostafadc; 02-03-2013 at 06:18.

7. این کاربر از mostafadc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ghadeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

باسمه تعالی
    سلام
    من طرح 2048 کیلوبیت 2 گیگ یک ماهه داشتم که دیروز یک ماهش تموم شد طبق گفته دوستان پول این طرح رو که قبلا 16800 تومان بود ریختم ولی هنوز طرحم تمدید نشده ، دوستان اگر کسی اطلاعی در این باره داره لطفا راهنمایی کنه. ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

دوست عزیز باید زنگ بزنی پشتیبانی بگی برات دوباره تمدید کنه.

10. این کاربر از mehdi700007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام، دوستان یه سوال داشتم خواهشا هر کس تو این زمینه کاری کرده جواب بده چون خیلی لازمش دارم
    بنده از وایمکس مبین نت اینترنت داشتم و مودمش رو هم الان دارم. مودم ADSL من وایرلس نیست و فقط از طریق lan می تونم به لپ تاپ وصلش کنم. می خواستم بدونم روشی هست (هرچند سخت و پیچیده مهم نیست) که از مودم وایمکس مبین نت به عنوان router روتر وایرلس برای اینترنت adsl استفاده کنم؟ یعنی راهی باشه که بتونم از طریق مودم وایمکس اینترنت adsl که از مودم adsl میگرم به صورت وایرلس پخش کنم؟ خیلی خیلی ممنون میشم.
    بله می شه. DHCP مودم وایمکس رو خاموش کن. ADSL رو با کابل شبکه به مودم وایمکس وصل کن. ضمنا اگه رنج IP هر دو مودم یکی هست مثلا 192.168.1.1 باید رنج مودم وایمکس رو عوض کنی، مثلا به 192.168.2.1.

12. 2 کاربر از MaysamMaysam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

بله می شه. DHCP مودم وایمکس رو خاموش کن. ADSL رو با کابل شبکه به مودم وایمکس وصل کن. ضمنا اگه رنج IP هر دو مودم یکی هست مثلا 192.168.1.1 باید رنج مودم وایمکس رو عوض کنی، مثلا به 192.168.2.1.
    ميثم جان شما ميدونيد چطوري ميتونم كاري كنم كه اگر كسي با پورت Lan مودم وايمكس خواست به اينترنت وصل بشه, نتونه بره؟ يا مثلا تا رمزي چيزي نزنه نتونه بره تو اينترنت؟
    مدل مودم من wixfmm-130

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

من تو كش گوگل سرچ زدم و اين لينك ها رو پيدا كردم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تو لينك بالا, جدول وسط رديف شماره 12, تو ستون Description اگه نگاه كنيد, نوشته:
    KS QUICK GUIDE (HF)
    WIXFMM-130X239IR1 KADONG
    ظاهرا يه قيمتي براشون نوشته..ولي نميدونم قيمت فايل راهنما هست يا چيز ديگه..

سايت اصليش كه ميخوام برم اينه ولي رمز ميخواد :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و لينك دانلود فايل اكسلي كه البته تو كش گوگل هست هم اينه كه البته اينم رمز ميخواد:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اطلاعات جالبی رو تونستین پیدا کنید و معلومه از نظر سرچ گوگلی حرفه‌ای هستین. لیست به نظر نشون می‌ده که اینها قیمت مواد چاپی همراه بسته‌بندی‌ها هست. اینجور که معلومه برای کم کردن هزینه‌های خرید، تمام لوازم رو جداگانه می‌فروشن که اگه سفارش‌دهنده‌ای نخواست که براش ارزونتر تموم بشه. مثل ماشاالله شرکتهای ایرانی که توی زدن از جنس و خساست از جیب مشتری خیلی حرفه‌ای هستن.

راستی حالا که هنوزم سر اون مشکل دنبال جواب هستین یه چیزی هم به نظرم رسید. نمی‌دونم مودم رو توی خونه مصرف می‌کنید و مثلاً می‌خواهین بچه‌ها به مودم دسترسی پیدا نکنن و یا توی جای عمومی مثل خوابگاه مصرف می‌کنید، اما شاید یه راه مطمئن و ساده‌تر از همه این باشه که مواقعی که نیستین، مودم رو از برق و کامپیوتر جدا کنید و توی یه کمد قفل‌دار بذارید و اینجوری خیالتون کاملاً راحت می‌شه. چون هنوزم این احتمال رو می‌دم که نتونید به این راحتی، دسترسی به کابل شبکه مودم رو محدود کنید.

15. 2 کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اطلاعات جالبی رو تونستین پیدا کنید و معلومه از نظر سرچ گوگلی حرفه‌ای هستین. لیست به نظر نشون می‌ده که اینها قیمت مواد چاپی همراه بسته‌بندی‌ها هست. اینجور که معلومه برای کم کردن هزینه‌های خرید، تمام لوازم رو جداگانه می‌فروشن که اگه سفارش‌دهنده‌ای نخواست که براش ارزونتر تموم بشه. مثل ماشاالله شرکتهای ایرانی که توی زدن از جنس و خساست از جیب مشتری خیلی حرفه‌ای هستن.

راستی حالا که هنوزم سر اون مشکل دنبال جواب هستین یه چیزی هم به نظرم رسید. نمی‌دونم مودم رو توی خونه مصرف می‌کنید و مثلاً می‌خواهین بچه‌ها به مودم دسترسی پیدا نکنن و یا توی جای عمومی مثل خوابگاه مصرف می‌کنید، اما شاید یه راه مطمئن و ساده‌تر از همه این باشه که مواقعی که نیستین، مودم رو از برق و کامپیوتر جدا کنید و توی یه کمد قفل‌دار بذارید و اینجوری خیالتون کاملاً راحت می‌شه. چون هنوزم این احتمال رو می‌دم که نتونید به این راحتی، دسترسی به کابل شبکه مودم رو محدود کنید.
    ممنون
    3 تا سوال داشتم:
    1) آيا براي مبين نت هم ميشه حالت ها Route و Bridge داشته باشيم(مثل ايرانسل)؟ يا اينكه فقط حالت Route داره؟
    2) براي اين مودمي كه من دارم, ميشه از مودم فقط به عنوان Router استفاده كرد؟ يعني اينكه مثلا از پورت Lan مودم ADSL بدون وايرلس, وصل كنيم به پورت Lan مودم وايمكس من, و بعدش اينترنت رو بصورت وايرلس هم داشته باشيم؟
    3) پورت تلفن اين مودمي كه من دارم, فقط به درد تلفن VOIP ميخوره؟ يا اينكه كاربردهاي ديگه هم ميتونه داشته باشه؟ مثلا به عنوان مودم ADSL مجزا, ازش استفاده كنيم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •