ترس نیست نباید بهشون رو دادبابا آرش این هیچی نیست!
من با این اسکیلای خرابم بهم حمله کرد ازش بردم!(نه تاکتیک دارم و نه داج و نه رزیستانس)
ازش نترس!
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
ترس نیست نباید بهشون رو دادبابا آرش این هیچی نیست!
من با این اسکیلای خرابم بهم حمله کرد ازش بردم!(نه تاکتیک دارم و نه داج و نه رزیستانس)
ازش نترس!
فردا بقیه رو میزنیممن فردا از پس اوت در میام...دندون رو جیگر بذار تا فردا با همه یه برنامه توپ میریزیم
این یارو را 2 روز قبل کتکش زده بودم بعدشم پس اوت سلاحش خوب نبود نتونسته بود زیاد بزنه الان تو اون 48 ساعت رفته یک سلاح خفن گرفته که می تونه خوب خیار را بزنه ولی حیف که شانس نیاورد و جونش نرسید بعدشم بازم پس اوت شدفکر کنم از پس اوت در بیاد حسابم را می رسه
![]()
Last edited by vitamin2002; 14-08-2009 at 01:09.
همه جا امن و امان هست آسوده بخوابید
سلام! ما توي ورلد نه هستيم!! البته يكي از دوستامون فكر كنم توي هشت هم باشه!! ولي بيشترمون ورلد نه هستيم!
===
آقايون جنگ با واسيمو رو متوقف كنيد!! اگه اونا حمله كردن اين دفعه مي دونم چي كارشون كنم!! باهاشون NAP شديم!
حاجی اگه NAP شدیم پس چرا تو پروفایل اونا هنوز دشمن هستیم؟
مشنگ گردنبند و کلاهش را خرید امشب ساعت 12 هم می تونه به یک شهر دیگه بره که کفشش را می خره بعد 26:20 می تونه در کوروش باشهیعنی فردا نصف شب کوروشه فقط فکر کنم شما زیاد دشمن تراشی کرده باشین حسابش را از مشنگ برسند چون مشنگ pure pure pure builder است
![]()
حتما یادشون رفته یک تلگرام بده بگو می خواهم بهتون آتاک بدماگه nap هستیم آتاک ندم
![]()
خدا کنه که دشمن بمونیم!
خیلی حال میده این بچه ها رو ادب کنیم![]()
اون بچه ها پدر و ماردم دارند مواظب باش![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)