تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1414 از 2365 اولاول ... 4149141314136414041410141114121413141414151416141714181424146415141914 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,131 به 14,140 از 23645

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

باند اینفینیتی رو از کجا باید فهمید اورجیناله؟

حـــــرفـه ای pahama1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

Pioneer DEH-X9550SD
    Pioneer DEH-X8650BT
    کدوم بهتره برای خرید برای برادرم تا500 هزار تومان ویا کنوود7056 با کیفیت وصفحه نمایش بهتره داشته باشه بلوتوث برای مکالمه واگه قابلت پخش تصویری هم داشته باشه که خیلی بهتره؟
    ویا
    PIONEER DVH-865AV

سلام
    با اجازه حمید جان
    اگه تصویری مد نظرتونه که فقط 865 این امکان رو داره، اگه تنظیمات پیشرفته صدا براتون مهمه 7056 . 8650 و 9550 هم تفاوت چندانی باهم ندارند.اینطور که من دیدم مدل 9550sd بولوتوث نداره اما مدل معمولیش که sd نداره از بلوتوث پشتیبانی میکنه
    barca1899 wrote:
    با سلام خدمت اساتيد براي پژو پارس سال با هديونيت پايونير 9450 سيستمهاي زير رو در نظر گرفتم.اگه امكانش هست اساتيد بين اين دو سيستم براي انتخاب كمكم كنيد:

-باند 693 اینفینیتی : 325 تومان
    -آمپلي 846 کنوود - 285 تومان
    -سـاب ووفر کنوود 3013- 159 تومان
    مجموع 769 تومان

-باند 6902 پایونیر : 280 تومان
    -آمپلي a6604 پايونير 262 تومان
    -سـاب ووفر 310s4 پايونير 150 تومان
    مجموع 692 تومان

صداي مورد نظرم مي خوام كه علاوه بر وضوح مناسب بيس خوبي هم داشته باشه.براي سـاب ووفر مي خوام باكس با قيمت مناسب تهيه كنم؟ اساتيد جاي خاصي رو سراغ داريد؟ باكس گرد بهتره يا مكعب؟؟ آقا شرمنده سوالام زياد هستش چون زياد به موضوع اشراف ندارم.طاقچه عقب بايد عوض بشه براي نصب باند؟؟ و اگر بله از كجا ميتونم تهيه كنم كه خيلي تميز باشه و مانند نمونه فابريكش در بياد؟؟
    راستي من كرج هستم دوستان و اساتيد نصاب حرفه اي و منصف تو كرج سراغ داريد؟؟
    براي نصب سيستم بايد گارانتي ماشين رو بيخيال شد يا ماجرا چه شكلي هست؟؟
    آقا شرمنده سوالام زياد شد و شايد خيلي ابتدايي بازم شرمنده
    ممنون ميشم دوستان و اساتيد راهنمايي كنند.بارم ممنون

سلام مجدد پيرو پست بالا با تحقيقي كه كردم گفتم شايد به جواب درستي نرسم بنابراين تصميم گرفتم از انتخاب اسپيكر شروع كنم و بعدش به سراغ انتخاب آمپلي و سـاب ووفر برم..ميخوام صداي قوي داشته باشم ولي نه اينقدر كه ديگه بخواد شيشه ها بياد پايين و يا آزار دهنده باشه ميخوام اساتيد با توجه به قيمت و ماركهاي اسپيكرهاي زير تو انتخابم راهنمايي و كمكم كنيد:

Kenwood KFC-HQ718EX قيمت 244 تومان
    -پايونير 6902 قيمت 280 تومان
    -JBL GTO938 قيمت 195 تومان
    -Hertz ECX690 قيمت 204 تومان
    - باند 693 اینفینیتی : 325 تومان
    اسپیکر حدود 90 - 100 وات جزو اسپیکر های پر قدرت محسوب میشه، از همین مواردی که فرمودین هرتز ، اینفینیتی و جی بی ال های اصل بنظر من انتخاب های بهتری هستند هر چند که 718 هم حجم صدای زیادی اما بخاطر تیزی صدایی که داره مورد اقبال همه قرار نمی گیره. 6902 ، 80 واته و من صداشو نشنیدم اما با توجه به قیمتی که فرمودین بنظرم انتخاب بصرفه ای نیست. اینفینیتی 693 حدود 240 تومنه
    دوستان خواهشا به من هم يه راهنمايى بكنيد.. خير ببينيد
    مشخصات سيستم فعليم كه خريدم اينه:
    Cadence zrs 703i
    pioneer 2550
    apmili pioneer 700 watt 4channel
    الان وضعيت سيستمم طورى هست كه بيس خوبى داره ولى قدرت صداى خواننده و (تريبل) زياد نيستش. من الان ميخوام براى اينكه بار بيس زدن رو از دوش باندها بردارم و باند رو فقط مخصوص صداهاى غير از بيس بزارم يه ساب اضافه كنم. يه ساب كه كيفيت خوبى داشته باشه و بيس نرم و زيبايى داشته باشه و فقط گوب گوب نكنه حداكثر بودجه هم ٥٠٠-٦٠٠
    نظر كلى تون راجع به سيستم رو هم اكه بفرمايين منت گذاشتين
    يه دنيا ممنون
    والا کندس به شفافیت معروفه، پایونیر هم که ذاتا کمی تیزه، تعجب میکنم صدای شفاف ندارید. اگه تنظیمات سیستمتون مشکلی نداره یا تیوتیر های باندا مشکلی ندارن، فکر نمی کنم با اضافه کردن ساب به صدای شفاف تر برسید!! نظر من اینکه اول سیستم رو از نظر فیلتر های اعمال شده روی آمپ و EQ پخش و سلامت باندها چک بفرمائید. مدل دقیق آمپ رو بفرمائید تا با توجه به قدرت نومینالش دوستان ساب مناسب رو پیشنهاد کنند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام آقا حمید گل
    داداش این امپ دست دومش ولی سالم تا چه حد میارزه یکی از رفیقام داره بهم پیشنهاد داد
    نظرت درموردش چیه؟
    من آخرین بار (یک ماه پیش) حدود 900 تومن قیمت داشتم.
    باند اینفینیتی رو از کجا باید فهمید اورجیناله؟
    بهترین راه اینه که از نمایندگیش تهیه کنی.
    سلام به همگی دوستان یه سری سوال دارم ببخشید .
    این سیستم منه ::
    ماشین : ماکسیما
    هد : pioneer Avh-3150
    باند : 6982 kenwood
    آمپ : ADS 1800w
    ساب : pioneer 307 d2
    سوال اولم اینه سیستم دو ساله داره تمیز کار میکنه . یه روز دیدم یهو صدای یکی از باند ها قطع شد و کلا بجای صدا خر خر میکنه انگار سوخته . دلیلش چیه ؟ چقدر بزای تعمیرش خرج برمیداره ؟ ارزش داره یا کلا عوضش کنم ؟
    کلا چه سیستمی هست ؟ بیس ساب واقعا خوبه ولی سوالم اینه سابی در حد این قیمت ساب خودم هست که بهتر از این باشی ؟ ساب رو برای قدرت میخوام و کیفیت رو از باند ها . اهل کامپ هم نیستم چون خوده ماشین آکبند داره .
    سوال آخر اینکه توی جاده یهو کلا صدا قطع شد . با یه سکوت دیگه با موبایلم به آمم صدا دادم آمم سالمه ولی از ضبط صدا به آمم نمیره چیکار کنم؟ مشکل چیه ؟ یهو اینطوری شد . یهو ترمز زدم کلا صدای باتد و ساب قطع شد .
    پیش پیش از راهنماییتون ممنونم .
    موفق باشید
    Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
    اگه اشتباه نکنم آمپ ads یه برند چینیه و کیفیت و استاندارد لازم رو نداره، از شایع ترین مشکلات این آمپ ها ایجاد حریان کلیپ شده و فشار به درایوهاو در نهایت گرم شدن بیش از حد و سوختن سیم پیچ درایو هاست.
    من احتمال میدم مشکل باندهای شما هم همین باشه. اهل ولوم زیاد هستید؟
    برای تعمیر باید اسپیکر رو به تعمیر کار نشون بدید تا مشخص بشه مشکل دقیقا چیه و هزینه چقدر میشه.
    بنظرم سیستم متوسط و کار راه اندازی هست. خانواده 310 پایونر الان حدود 130 تا 200 تومن قیمت دارند. اگه از ساب راضی هستید تعویض نکنید. اگه راضی نیستید با حدود -300 میشه ساب باکس مناسب تهیه کنید.
    من پیشنهاد میکنم اول آمپتون رو با یه آمپ برند و استاندارد عوض کنید، چون اگه اشکال از آمپ باشه بعید نیست بعد از تعمیر اسپیکرها بازم این مشکل بوجود بیاد

سلام به همه
    دوستان یه امپلی مونو تو قیمت 400 /500 میخام برای یه جفت.pioneer 305c. امپ اکبند یا استوک برام مهم نیست
    اول کنود 9105 و بعد جی بی ال 1201
    Last edited by pahama1; 20-02-2014 at 10:55.

3. 4 کاربر از pahama1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای pahama1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه دوستان.میخوام یه سیستم جمع کنم برای ماشینم.یه چرخی هم تو مطالب اینجا زدمو یه مقدار با بهترین ها هم آشنا شدم.
    میخوام یه سیستمی باشه با کیفیت فوقالعاده،صدایی شفاف،پرحجم،رسا و پرقدرت.البته اول کیفیت بعد قدرت.مثلا به نسبت 60 به 40 یه همچین چیزی.حدوده 2.5 هم بودجمه.خودمم یه سری چیزاتو ذهنم هست نمیدونم خوبن یا نه یا با هم مچ میشه یا نه،ممنون میشم شما کمک کنین
    هد یونیت آلپاین 148،آلپاین 117،آلپاین x305
    کنوود 8019 و 9006
    پایونیر 9450،80prs
    باند :هرتز 690.3 اگه درست نوشه باشم . 693 اینفینیتی . CO609 آديو سيستم،dls 1073
    آمپ هم از گلیدن یا هرتز یا اینفینیتی
    ساب هم نمیدونم ببندم یا نه،اما اگه ببندم دوست ندارم ویبره بده و بیس خشک هم نداشته باشه اما خوش صدا و پرقدرت باشه
    دیگه اینکه آیا دو جفت باند یا دو جفت کامپوننت میتونه جای ساب رو پرکنه؟از نظر حجم صداش،قدرتش،...؟؟/
    نفرمودین ماشین چیه؟
    به هیچ وجه صدایی که از ساب تولید میشه رو نمشه از اسپیکر گرفت. بنظرم بهترین ستی که میتونید تهیه کنید از همین برند ادیوسیستم و گلیدن هست. پخش های آلپاین هم ارزش خودشو داره اما بدون شک کنود بصرفه تره
    ترکیبی از 7056 ، rs , mx , mc , co چه شود !!!

5. 3 کاربر از pahama1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hamed.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

نفرمودین ماشین چیه؟
    به هیچ وجه صدایی که از ساب تولید میشه رو نمشه از اسپیکر گرفت. بنظرم بهترین ستی که میتونید تهیه کنید از همین برند ادیوسیستم و گلیدن هست. پخش های آلپاین هم ارزش خودشو داره اما بدون شک کنود بصرفه تره
    ترکیبی از 7056 ، rs , mx , mc , co چه شود !!!
    ممنون.من بیشتر میخوام سیستم مچ باشه و خیلی خوب جواب بده،تا ببینم کدوم به صرفه تره.یعنی از این هد یونیتا،اولویت اول کیفیته کاره بعد ...
    چون میخوام یه سیستم ببندم و حداقل واسه چند سال حالشو ببرم،چون زیادم نمیتونم هزینه کنم،به غیر از این بار ،و هیی بخوام بگم اونی که میخواستم نشد و قطعاتو عوض کنم.
    ماشینم قصد تعویض دارم،یا 206 یا گل یا ریو

داره خودمونی میشه Snake5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

والا کندس به شفافیت معروفه، پایونیر هم که ذاتا کمی تیزه، تعجب میکنم صدای شفاف ندارید. اگه تنظیمات سیستمتون مشکلی نداره یا تیوتیر های باندا مشکلی ندارن، فکر نمی کنم با اضافه کردن ساب به صدای شفاف تر برسید!! نظر من اینکه اول سیستم رو از نظر فیلتر های اعمال شده روی آمپ و EQ پخش و سلامت باندها چک بفرمائید. مدل دقیق آمپ رو بفرمائید تا با توجه به قدرت نومینالش دوستان ساب مناسب رو پیشنهاد کنند.
    ممنون. من تنظیمات سیستم رو چک کردم صدا همونطور که فرمودید شفاف شد. قبلا روی بیس خالص گذاشته بودن. اما الان درستش کردم

آمپیلی پایونیر GM-A6604 760 watt 4 channel
    پخش پایونیر 2550 ( 4*50 وات)
    باند و کابل کشی cadence zrs 703i

البته اینو یادم رفت بگم زیاد اهل ولوم دادن نیستم و فقط همون بیس نرم رو از ساب میخوام

ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان خواهشا به من هم يه راهنمايى بكنيد.. خير ببينيد
    مشخصات سيستم فعليم كه خريدم اينه:
    Cadence zrs 703i
    pioneer 2550
    apmili pioneer 700 watt 4channel

الان وضعيت سيستمم طورى هست كه بيس خوبى داره ولى قدرت صداى خواننده و (تريبل) زياد نيستش. من الان ميخوام براى اينكه بار بيس زدن رو از دوش باندها بردارم و باند رو فقط مخصوص صداهاى غير از بيس بزارم يه ساب اضافه كنم. يه ساب كه كيفيت خوبى داشته باشه و بيس نرم و زيبايى داشته باشه و فقط گوب گوب نكنه حداكثر بودجه هم ٥٠٠-٦٠٠
    نظر كلى تون راجع به سيستم رو هم اكه بفرمايين منت گذاشتين
    يه دنيا ممنون

سلام
    کاش که بجایه zrs 703 میرفتی zrs 710 میگرفتی خیلی خیلی بهتر بودش...
    من خودم داشتمش واقعا خوب بود...
    این خفه بودنه صدا ماله تنظیماتت هست ... سعی کن باس رو دیگه بیشتر از +1 نبری بالا که به تیوترات هم فشار نیاد چون کدنس کلا تئ تیوتر ضعیفه یکم...
    با این هزینت من به نظرم یه سابه خوب بگیر بعدا یه امپه مونو بگیر اگر هم کلا میخوای همین هزینه رو بکنی یه امپه دیکه بگیر و یه ساب ...
    چون سابه 600 تومنی با امپت جور نمیشه....

9. این کاربر از rroohhaamm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه kindlinessangel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه دوستای گل به خصوص آقا حمید که شرمنده میکنه آدم رو همیشه
    بالاخره و بعد از کلی اذیت کردن آقا حمید تصمیم گرفته شد که چی خرید بشه
    پخش رو که قبلا گرفته بودم 8019
    پولمون که به SQX نمیرسه
    کامپوننت: 2 جفت RS165 البته اگه تو در جا نشد مدل Slim
    آمپ: ML75.4
    فکر کنم همین ها با نصب 1.700-800 در بیاد

فعلا برای ساب دست نگه میداریم تا عیال رو راضی کنیم بی خیال صندوق عقب ماشین بشه

فقط یک سوال دوستان اینجا کسی روی ریو کامپوننت بسته؟
    تیوتر ها جا داره ؟!
    کامپ زیر توری های روی دری و تاقچه می افته یا باید جدا بشن؟! ..... اگه کسی از دوستان نمونه داره ممنون میشم راهنمایی کنه و یا عکس بگذاره

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

PIONEER DVH-865AVآیا روی سیستم جواب می ده ومابین 7056 واین گیر کردیم؟

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

سلام
    کاش که بجایه zrs 703 میرفتی zrs 710 میگرفتی خیلی خیلی بهتر بودش...
    من خودم داشتمش واقعا خوب بود...
    این خفه بودنه صدا ماله تنظیماتت هست ... سعی کن باس رو دیگه بیشتر از +1 نبری بالا که به تیوترات هم فشار نیاد چون کدنس کلا تئ تیوتر ضعیفه یکم...
    با این هزینت من به نظرم یه سابه خوب بگیر بعدا یه امپه مونو بگیر اگر هم کلا میخوای همین هزینه رو بکنی یه امپه دیکه بگیر و یه ساب ...
    چون سابه 600 تومنی با امپت جور نمیشه....

سلام داداش

710 تقریبا 100 تومن بیشتر بود و من دیگه نمیخواستم تا اونقد خرج باند کنم. ولی از نظر قدرتی حق باشماست
    من کلا 500/550 گذاشتم برا ساب باکس . الان در حال حاضر یه آمپیلی gm-a6604 760 watt که 4 کاناله هست دارم و دیگه نمیتونم خرج آمپیلی بدم. خواستم اگه مدل سابی که بیس نرم بزنه و به این سیستم ما مچ باشه اگه چیزی مدنظر دارین ما رو بی نصیب نزارید

تشکرررررر

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

دوستان دست ما رو هم بگیرید

قصد خرید یک سـاب باکس ( یا سـاب ووفر ) رو دارم. مشخصات سیستم فعلیم هم این هست:

Cadence Zrs 703i
    pioneer 2550
    Ampilfier gm-a6604 pioneer 760 watt 4 channel
    کابل ها هم کدنز هستن

ماشین پارس هستش

از سـاب ووفر هم بیس نرم ( و نه کوبش) و کمی هم ویبره میخواستم.

بودجه هم تا 550/600 هستش

چند مدل هم به من معرفی شده نظرتون رو در موردشون میخواستم:
    cadence xbp 121
    cadence xwb 12s
    fxb 12v1
    ud 124hfi

موضوع دیگه اینکه از جایی پرسیدم که برای داشتن بیس نرم، باکس استوانه ای پیشنهاد میشه. این موضوع درسته؟

و در نهایت اگه لطف کنید میخواستم فرق سـاب ووفر 2 اهم و 4 اهم رو بفرمایید و اینکه این اعداد بین سـاب ووفر و آمپیلی حتما باید مچ باشن؟
    اینم یادم رفت بگم زیاد اهل ولوم دادن نیستم ( نهایت تا 50-60 درصد)و بیشتر همونطور که گفتم یه بیس نرم از این سـاب ووفر میخوام
    تشکر فراوان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 23 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 23 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •