موارد فوق کاملا تایید میشه.
موارد فوق کاملا تایید میشه.
بهزاد عزیز درباره نوع سنسور اشتباه کرد اما در مورد رزولوشن کاملا درست گفت ، بعد توی اون اندازه سنسور خیلی اهمیتی نداره CCD باشه یا CMOS
دوستمون تاکید کردن که مشکل باتری نباشه و اینحرفا
دقیقا یادم نیست ولی حسگر ccd نسبت به cmos هفت هشت برابر بیشتر مصرف میکنه
احتمالا جمله بندی من اشتباهه که ملت رو به شک و شبهه انداخته
باتشکر از توضیحاتتون
فکر کنم یه اینکه اضافه بکنم درست میشه نه؟
هم حسگر cmos داره هم اینکه رزولوشن پایین تر باعث میشه نویز کم باشه
اره هفت برابر مصرف داره عين خوره![]()
دوستان كسي قيمت نداره منو كمك كنه؟
18-85 که نداریم حتما منظورت 85-15 هستش!
15-85 حدود 1900
17-70 سیگما حدود 1700
17-85 دست دوش رو توی سایت پارس کنون دیدم 900 میده اما با 18-55 همچین فرقی هم نداره!!!
به نظر من برای خرید به ترتیب زیر اولویت بندی کنید
15-85
17-70
17-85
منم یه راهنمایی کنید فردا می خوام بخرم خودم Canon IXUS 230 HS رو دیدم.
من چیزی از عکاسی نمی دونم .لطفا بگین فرقش با Canon PowerShot A2400 IS تو چیه آخه مشخصاتشون تقریبا یکی بود تازه این یکی 16مگاپیکسلم بود !(البته گفتین مگاپیکسل زیاد مهم نیست ولی نمی دونم چرا) یه فرق دیگشونم فیلمبرداریشون بود که یکی HD و یکی full HD بود (کیفیتش خیلی فرق داره با اون یکی ؟)
می خوام بهترین مدل رو بگیرم با همین بودجه ای که دارم لطفا نظرتونو بگین چیز دیگه ای هم مدنظرتونه خوشحال می شم معرفی کنین
راستی اینترنتی می خوام بگیرم تو سایت parscanon قیمت 230 HS رو زده 470! به نظرتون معتبره یا از همون دی جی کالا بخرم
داداشم خيلي ممنونتم
حالا سري ال تو همين رنجا چه قيمتي مي خوره؟
بعد 18-105 يا 18-135 بهتره يا همون 15-85؟ قيمتشون چجوريه؟
الان اين 15-85 ـــــه خيلي وايد ميشه ديگه نه؟
يه سوال ديگه. اطلاعاتي درباره كان ورتر(convertor) ماكرو و وايد داريد؟ مي ارزه بگيرم؟ چون ارزون قيمتن. كيفيتشون چطوره؟
ببخشيدا انقد سوال كردم![]()
دوست خوبم A2400 بهتر از IXUS 230 از لحاظ کیفیت عکس هستش
یکی حسگر (ccd)و دیگری لنز واید تر(f2.8) و در نتیجه عکسهای بهتر در نور کم هست اما صفحه نمایش بی کیفیت تر از IXUS 230 رو داره.همچنین زوم کمتر از IXUS 230 و مصرف باتری بیشتر
در کل save money کرده و میتونید A2400 رو بخرید
خواهش میکنم
داشتی از 18-55 حرف میزدی دیگه قرار نشد یهو بری رو سری L
شما بگو کدوم لنز من بگم مثلا 70-200 سری L الان 8 تومنه ناقابل!!!
ببین اصلا هر کنون داری فکر کنم یدونه 85-15 داره با این قیمت هیچ لنزی قابل مقایسه باهاش نیست
18-105 که مال نیکونهبالاخره دوربینت کنونه یا نیکون؟
خیلی واید یعنی چی؟نه اولترا واید نیست اگه این اولترا واید باشه پس لنز 8 میلی متر چیه!!!
منظورت رو نفهمیدم؟ تله کانورتور؟ اکستنشن تیوب؟
همچین ارزون نیست تله کانورتور که بالای 1 تومنن اکستنشن ساده حداقل 100 تومنه اکستنشن با قابلیت حفظ اگزیف و کنترل دیاف هم حدود 400 تومن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)