دوست عزیز از کدوم isp گرفتی؟ چه طرحی؟ منم خسته شدم میخوام تخلیه کنم. هم بابت دانلود شبانه که محدودش کردن هم بابت اینکه بدون اینکه استفاد زیادی داشته باشم هر روز دارم یک گیگ شارژ می کنم!
دوست عزیز از کدوم isp گرفتی؟ چه طرحی؟ منم خسته شدم میخوام تخلیه کنم. هم بابت دانلود شبانه که محدودش کردن هم بابت اینکه بدون اینکه استفاد زیادی داشته باشم هر روز دارم یک گیگ شارژ می کنم!
دوستان کسی از شرایط دقیق این کمپین اطلاع داره چون استان به استان فرق داره
![]()
به جای کاهش سرعت دانلود شبانه رایگان همه-ی مشترکانمیبایست سیاست مصرف منصفانه رو اعمال میکردن ...
Last edited by leo.unique; 17-09-2016 at 19:30.
واقعا دزدی محض هست اینجوری میخوان نت رو ارزون کنن با کم کردن سرعت و کم فروشی
دقیقا همین وضعیتو من توی اصفهان با مخابرات دارم.به 195 هم شکایت کردم و نتیجه ای نداد.گفتن مصرف کردی.در حالی که هیچ مصرفی ندارم عملا دزدی میکنن...
تو شمال به نظرین بهترین isp شاتله.دوساله ازش سرویس دارم و راضیم.هم سرعتش خوبه.هم شبانه رایگان....
اما مشکل اینه که اصفهان فقط میتونم از مخابرات بگیرم و چاره دیگه ای ندارم....وگرنه هیچوقت مخابرات نمیگرفتم.
Sent from my LG-K500 using Tapatalk
درود
دوستان این تعرفه های جدیدی که مخابرات قرار داده بنظرتون چطوره؟ سرعت دانلود شبانه رو بازم کم میکنن؟
![]()
اون تعرفه-ها که تصویرشو قرار دادین مربوط به استان لرستان میشه اگه اشتباه نکنم ...
تعرفه-های کمپین صد دانه یاقوت استان مازندران رو از لینک زیر میتونی دریافت کنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by leo.unique; 27-11-2016 at 18:10.
درود
تشکر، حالا سرعت شبانش خوبه؟ یا مثل قبل پایینه؟
مشترکانی که این سرویسها رو خریدن بهتر میتونن به سوال شما پاسخ بدن ! اما من احتمال میدم سرعت شبانه خیلی پایین باشه
ضمنا پشتیبانی گفت که تمام سرویسهای کمپین صد دانه یاقوت استان مازندران 24 گیگ ترافیک سالیانه دارنو اگه مشترک حجم بیشتری احتیاج داشت میتونه بسته ترافیکی جشنواره بخره که قیمتش نسبت به قیمت مصوب پایین-تره مثلا
![]()
Last edited by leo.unique; 29-11-2016 at 13:00.
سلام دوستان میخواستم بپرسم ک چرا وارد سامانه نمیتونم بشم؟...آیا ادرسش تغییر کرده اگه میشه کسی ادرس سامانه رو داره بفرسته...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)