همین الان ساعت 9 و نیم صبح
اینترنت 16 مگ . سرعت دانلود از سرور خارجی بدون وی..ان = 1/92 کیلو بایت
یه چیزی نزدیک به 2 مگ . عالیه !!! اما حیف که می دونم چند ساعت دیگه زرتی میاد پایین تا 600 کیلو هم میاد !!![]()
همین الان ساعت 9 و نیم صبح
اینترنت 16 مگ . سرعت دانلود از سرور خارجی بدون وی..ان = 1/92 کیلو بایت
یه چیزی نزدیک به 2 مگ . عالیه !!! اما حیف که می دونم چند ساعت دیگه زرتی میاد پایین تا 600 کیلو هم میاد !!![]()
Last edited by hmz2016; 02-09-2016 at 08:33.
تو پنل من هم نبود هر چی گشتم?
فقط برای مشترکین جدید که اولین باره میان های وب قابل رویت
نه خیر . برای همه قابل رویت هست. ( من سه ساله های وب دارم استفاده می کنم . دو سال 8 مگ داشتم . امسال 6 ماه از هشت مگم مونده بود که یک هفته قبل اون رو کنسل کردم و 16 مگ گرفتم )
این برمی گرده به نابلدی اون کسایی که سایت های وب رو طراحی کردن . دقیقا مثل قضیه پشتیبانی اینترنتیش هست.
باید ده بار صفحه رو رفرش کنی یا از سایت بری برون و بیای ( بعضی وقتا البته ) تا اون قسمت پشتییبانی اینترنتی اون پایین صفحه پیدا بشه . قضیه این بسته های ویژه هم همینه .
شاید برای خیلی ها نیاد ولی درست میشه
بسته تند باد برای تمدید در مراکز خاص عرضه میشه
++++
مشترکین جدید همه مراکز
بفرما جواب پشتیبان
![]()
ها پس ببخشید من اشتباه منظورتونو فهمیدم . احتمالا چون پیامای صفحه قبل رو کامل نخوندم .
فکر کردم بسته 16 مگ جدید و کلا طرح جدید فشفشه ها و بسته های های وب تو پنل کاربری رو می گید .
بازم ببخشید !!
عجیبه واسه من اینه فقط
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ;
واسه منم فقط اینه
فرستاده شده از H60-L04ِ من با Tapatalk
روی توضیحات تکمیلی کلیک کنید تو صفحه جدید سر برگ بسته های ویژه رو انتخاب کنید اونجا به یه شکل دیگه هست
های وب عملا قیمتو که کم نکرده بکه زیاد هم کرده با برداشتن 3 ساعت رایگان حداقل 60 گیگ رو برداشته یعنی حذف 3 ساعت که شبانه رایگان بود
جاش اومده 20 گیگ به فشفشش اضافه کرده با همون قیمت قبل نمیدونم ملتو چی فرض کرده
Last edited by bhdanathema; 03-09-2016 at 00:28.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)