من مرکز صابری هستم . فقط میتونم بگم واجعستمن شنیده بودم مخابرات پینگش خوبه برای بازی آنلاین واسه همین رفتم سراغش .. بعد 2-3 ماه پینگ افتضاح شد و تو 1 ماه اخیر انقدر تایم اوت میده ( رو 8888 که آیپی گوگل هست گویا ، 30-40 درصد تایم اوت میده ) که سایت به سختی باز میکنه حتی گوگل و این قبیل سایت ها .. چند روزی هم هست که کلا با سرور های خارجی به سختی کانکت میشه و فقط سایتای مثل تبیان و ورزش 3 که سرور داخلی دارن رو به خوبی باز میکنه . سرعت دانلود روی میهن دانلود و ... که سرور داخلی هستن 300-350 کیلوبایت ثابت بوده تو این 8-9 ماه انا با سرور های مستقیم خارجی ( مثل فایلگیر ) اصلا حساب کتاب نداره و معمولا بین 30-150 هست . هاستینگ های عمومی مثل آپلود باز هم نزدیک 10-30 کیلوبایت . ماشالا انقدر نوسان پینگ تایم داره که هر دقیقه ممکنه سرعتش عوض شه . این شرایطی که گفتم در تایم های عادی هست نه شبانه ..
سرویس بنده هم 2 مگ هست ..
اگه سرویس خوب رو این مرکز واسه بازی آنلاین سراغ داری بگو![]()

من شنیده بودم مخابرات پینگش خوبه برای بازی آنلاین واسه همین رفتم سراغش .. بعد 2-3 ماه پینگ افتضاح شد و تو 1 ماه اخیر انقدر تایم اوت میده ( رو 8888 که آیپی گوگل هست گویا ، 30-40 درصد تایم اوت میده ) که سایت به سختی باز میکنه حتی گوگل و این قبیل سایت ها .. چند روزی هم هست که کلا با سرور های خارجی به سختی کانکت میشه و فقط سایتای مثل تبیان و ورزش 3 که سرور داخلی دارن رو به خوبی باز میکنه . سرعت دانلود روی میهن دانلود و ... که سرور داخلی هستن 300-350 کیلوبایت ثابت بوده تو این 8-9 ماه انا با سرور های مستقیم خارجی ( مثل فایلگیر ) اصلا حساب کتاب نداره و معمولا بین 30-150 هست . هاستینگ های عمومی مثل آپلود باز هم نزدیک 10-30 کیلوبایت . ماشالا انقدر نوسان پینگ تایم داره که هر دقیقه ممکنه سرعتش عوض شه . این شرایطی که گفتم در تایم های عادی هست نه شبانه ..
جواب بصورت نقل قول

من که چن شبه تا 4 صبح بیدار می مونم ازشبانه استفاده کنم حتی سرعت باز کردن وب سایت ها هم واسم افتضاح بود یک سایت گوگل وچهار تا سایت ایرانی خارجی رو نصفشو که باز نکرد نصف دیگشم به زور لود شد