تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1413 از 2199 اولاول ... 4139131313136314031409141014111412141314141415141614171423146315131913 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,121 به 14,130 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

پروفشنال امیر انصاری's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

جالبه که نذاشتن طرح قبلی رو تمدید کنید چون من تونستم تمدید کنم و ایراد نگرفتن.
    بله ایرادی نداره، ولی طرح من یه مشکلی خاصی داشت که نشد تمدید کنم. ولی طرح های دیگه تمدید میشه.

2. این کاربر از امیر انصاری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز majid_sd2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

من دیشب ساعت یک شب طرحم تموم شد! 20000 تومن هم شارژ کرده بودم! تا امروز بعد از ظهر منتظر وایسادم ولی طرحم تمدید نشد! بدیختی اینجاس توی صفحه کاربری هم نمیتونستم برم! زنگ زدم یکی از دوستان رفت برام یکی دومگ با 3 گیگ فعال کرد نزدیک 32 تومن هم پولش شد!

آخر فروم باز arashlolos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تو یه ویلا نیمه سنتی قلعه رودخان! امضام...

پيش فرض

آقا ما وایمکس گرفتیم.خدا پدر مبین نت رو بیامرزه
    مارو راحت کرد.خداییش بیسیم بودنش کلی ارزش داره.
    طرح یه ساله 20 گیگ 512 گرفتم.مودم رومیزی جدید
    الان با سه تا آنتن ساعت 3 شب با 50 داره دان میکنه.امروزم سرعت 80 بود.
    کسی سوالی داشت خصوصی بده ما دیگه رفتیم از این تاپیک.

منظور شما از ضعیف بودن سیگنال یعنی سیگنال خود مبین‌نت هست یا منظورتون قدرت این مودمها هست. چون اگه مورد دوم باشه که منطقاً بخاطر دو آنتن مستقل قابل تنظیم برای جهت عمودی و افقی وایمکس، مطمئناً قدرت دریافت بهتری رو داره. الان که جدیداً دیدم کارشناسهایی که به محل اعزام می‌شن هم از همین مودم بعنوان مودم تست استفاده می‌کنن و دریافت بهتری نسبت به مودمهای رایج داره.
    منظورم قدرت خود مودم ها.گفتم شاید به خاطر تحریم نتونستند مدل های قبلی رو وارد کنن اینو دادن.ولی ظاهرا اشتباه میکنم.نوشته ساخت کره(البته کابلش رو نوشته ساخت چین)و حملش خیلی راحته میزارمش تو کیف لپ تاپ!چی از این بهتر
    گمون نکنم چندان تفاوتی داشته باشه.
    چون مودم فقط یک گیرنده است و همه چیز بستگی به فرستنده داره.
    بعد هم نمایندگی مودم طرحدار نداره. شما یک سرویس که میخرید نمایندگی میاد مودم را براتون ست میکنه.
    مگه از کسی طرحش را بخرید؛ یعنی به نام طرف.
    البته مودم خیلی داغون باشه تاثیر گذار میتونه باشه.که خوشبختانه رومیزیا همشون کیفیتشون بالاست.
    مودم دو نوع داریم.یه نوع که طرح ویژست و قیمت مودم+طرح یک ساله با تخفیف حساب میشه.و یه نوع دیگه که اول مودمو میخری و بعد یه طرح مثلا یه ماهه فعالش میکنی.
    برای اثبات این ادعا مثلا یه نمایندگی میرید میگید طرح ویژه مثلا 512 و 20 گیگ یساله میخوام.ممکنه بگه نداریم تموم شده مودم های طرح دارمون.خوب مشخصه دیگه

مهممممممممممممممممممممممم ممممممممممممم
    همین امروز نصاب به من گفت یکی از دوستاش با وصل کردن آنتن تلویزیون به مودم و ..... تونسته سیگنال دریافت کنه و آنتن کافی رو بدست بیاره.چنتاشو نمیدونم فک کنم میگفت 4 تا.تو یه منطقه روستایی بدون آنتن.حالا میخوام پیگیری کنم دقیقا چی کار کرده.چون خونه ماهم آنتن نداره
    فقط کسی این کارو نکنه فعلا.چون مودم ممکنه بسوزه.تاکید میکنم تست نکنید مگه اینکه....
    بعدا اومدم میگم
    Last edited by arashlolos; 01-03-2013 at 03:45.

5. این کاربر از arashlolos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

قبلاً هم یادم هست که مودمهای USB ایرانسل که یه تقویت‌کننده دسته‌دار داشتن توی خونه دوستم وسط اتاق و بدون نزدیکی به پنجره یا بالاترین از سطح زمین خیلی خوب جواب می‌داد. پس مشخصه که ایرانسل توی انتخاب مودم بهتر از مبین‌نت هست. در مورد درخواست راهنما هم اتفاقاً هم می‌خواستم همین پیشنهاد رو بدم، منتهی نمی‌دونستم که حوصله نامه نوشتن دارین یا نه که دیدم خودتون قبلاً اقدام کردین. البته ایرانسل اگه راهنما هم داشته باشه که بعید هست با ایمیل بده چون اگه می‌خواست بده که قبلاً توی سایتش می‌ذاشت.
    درسته..هم مودم هاي USB ايرانسل بهتر از مبين نته, هم مودم جيبي ايرانسل...مودمي كه من دارم هم كه خيلي بهتره..روزي كه برا تست سيگنال اومده بود , به چشم خودم ديدم..طرف ميگفت بعضي از مودم هاي مبين نت, يجوري هستن كه مثلا اگر تو پوشش چندتا دكل باشي, دورترين دكل رو انتخاب ميكنه!!!!
    راستي يه قسمت تو سايت Gemtek پيدا كردم كه فكر كنم يه فايل راهنما برا مودم من داشته باشه..ولي متاسفانه Logon ID و Password ميخواد..و اينكه از 4 تا ايميلي كه تو سايت gemtek گذاشته بودن, 3 تاش اشتباه بود و ايميل هام برگشت خورد!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirfiri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    همین جا

پيش فرض

سلام
    یه مقایسه درست و حسابی از این دو تا شرکت از لحاظ پشتیبانی، قطع شدن و پوشش کشوری می دین؟
    سایتشون هم بدین ممنون می شم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام، دوستان یه سوال داشتم خواهشا هر کس تو این زمینه کاری کرده جواب بده چون خیلی لازمش دارم
    بنده از وایمکس مبین نت اینترنت داشتم و مودمش رو هم الان دارم. مودم ADSL من وایرلس نیست و فقط از طریق lan می تونم به لپ تاپ وصلش کنم. می خواستم بدونم روشی هست (هرچند سخت و پیچیده مهم نیست) که از مودم وایمکس مبین نت به عنوان router روتر وایرلس برای اینترنت adsl استفاده کنم؟ یعنی راهی باشه که بتونم از طریق مودم وایمکس اینترنت adsl که از مودم adsl میگرم به صورت وایرلس پخش کنم؟ خیلی خیلی ممنون میشم.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان سرعت 2مگ تو ساعت رایگان چنده؟
    سرعت 2مگ تو ساعت رایگان چنده؟ عزیزان یکی لطف کنه جواب بده

پروفشنال امیر انصاری's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

من 2 مگ 3 گیگ دارم. دیشب تست کردم. سرعت دانلود رایگانم با آی دی ام بد نبود حدود 180 تا 250. اما بستگی به سرور هم داره. اما نتایج اسپید تست با خارج کشور این ساعات زیاد جالب نبود.

11. این کاربر از امیر انصاری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

اشتراک قدیمی یه چیز قابل لمس یا ثابت مثل شماره تلفن نیست که قابل انتقال و حفظ باشه. یعنی تمام اشتراکها به شخصیت حقیقی یا حقوقی واگذار می‌شه و بعد از اتمام یا لغو اشتراک،‌ همه چیز از بین می‌ره و نهایت یه رکورد توی آرشیو مبین‌نت یا نمایندگی ازش می‌مونه.
    در مورد مودم قدیمی هم بعید هست نمایندگی‌ها بخوان مثل خرید و فروش ماشین برن سراغ خرید و فروش مودم دست دوم. یعنی اگه نمایندگی هم اینکار رو بکنه یه کار روتین و استاندارد نیست.
    پس اگه شما بخواهید اکانت فعال با مودم بخرین مجبورین به اینترنت و اشخاصی که اکانتشون رو می‌فروشن مراجعه کنید. بماند خودم شخصاً اینکار رو نمی‌کنم چون اکانت هنوز به نام نفر اول خواهد بود و هر لحظه می‌تونه اکانتش رو ببنده و شما هم دستتون به هیچ جا بند نیست چون اصولاً از اولش نمی‌بایستی اینکار رو می‌کردین و اکانت کس دیگه‌ای رو بخرین. تازه مشکلات احتمالی که نفر اول می‌تونسته داشته باشه هم به شما منتقل می‌شه و احتمال داره که شما رو مقصر بدونن و برعکس.
    بسته به شرایط تون بعضی وقت ها خیلی به صرفه تر هست که شما یه مودم با اکانتش رو از یه نفر دیگه بخرید

مشکلی هم پیش نمیاد و با داشتن کپی شناسنامه می تونید به نمایندگی مربوطه برید و مودم رو به اسم خودتون کنید

برای من که مشکلی نبود.

بسته به ترافیک منطقه و ... داره

مال من برای سرعت 2 مگ متوسط 120-170 هست (البته بصورت دوپینگی وگرنه معمولا از 16 تا 65 متغیر میشه)
    Last edited by arash59b; 01-03-2013 at 17:22.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mr.dengo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بچه ها من چند تا سوال داشتم ممکنه کسی کمکم کنه
    من واسه خونه ای توی مشهد میخوام وایمکس بگیرم امکان داره تا 6 ماه استفاده نکنم از سرویسم و میخوام وقتی که رفتم اونجا اینترنت 1 ماهه بگیرم و باقیه ماه ها هیچ سرویسی نگیرم ایا مثله adsl اشتراکم میپره یا نه؟!
    و ایا سرعت بالای 128 میدن یا باید کارت این جور چیزا نشونشون بدیم
    سرعت 128 چقدره سرعتش ؟
    و انتن دهیشون در کل چطوره ؟ خوبه یا نه؟
    در کل ایرانسل یا مبین نت؟
    Last edited by mr.dengo; 01-03-2013 at 19:00.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 45 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 45 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •