جواد جان پس این معنی رانژه و اینجور کلمات چیه؟ می گن مخابرات یا ISP قطع می کنه(البته من از خود مخابرات سرویس نگرفتم از شاتل گرفتم)
جواد جان پس این معنی رانژه و اینجور کلمات چیه؟ می گن مخابرات یا ISP قطع می کنه(البته من از خود مخابرات سرویس نگرفتم از شاتل گرفتم)
نه دیگه شما تا زمانی که اقدام به جمع آوری خط نکنید خطتون رانژه شرکتی هست که ازش سرویس میگیرید نیازی به پرداخت پول برای رانژه نیست . فقط هزینه سرویس ماهیانه و شارژ حجم باید بدید .
باز هم میگم فقط در صورتی که بخواید شرکتتون رو عوض کنید باید دوباره اینکار رو انجام بدید .
سلام دوستان با مودمم 2 مشکل دارم
یکی اینکه سرعتش رو توی. گوشی زده 72 مگ
یکی دیگه اینکه روی حالت ppoe تنظیمه و اتوماتیک پی سی و لپ تاپ هایی ک بهش وصلن ب اینترنت کانکت میشن ولی نمی خوام اینجوری باشه و هر بار ک خواستم وصل شه
ممنون میشم کمک کنید
Sent from my SK17i using Tapatalk 2
سلام
مگه اینو شما نگفتید؟یعنی الآن ADSLندارید؟ دارید، ولی افت سرعت دارید؛ درسته؟مشکل من : به خوبی اینترنتم کار میکنه (سرعتشم تا 40میره) اما یه دفعه افت شدید سرعت اینترنت میشه
رفتم پشتیبانی مخابرات که گفتن چون فاصله دوره مخابرات نمیتونه به خط ما ای دل اس ال ارائه بده و باید جمع اوری کنم ولی جمع اوری نکردم و هنوز باهاش کار میکنم
مخابرات را سوال پیچ کنید تا معلوم بشه مشکل چیه؟
چرا ای دی اس دارم اما افت ناگهانی سرعت دارم
چی شد عزیزان؟!
ip دستی ست کردید ببینید تاثیر داره ؟
سلام.چطوری روش نصب چ ی ز شکن به خود مودم اکانت کرد؟
مودم هم از نوعی هست که بشه روش چیز شکن کانکت کرد
مدل مودم دی لینک
سلام
شما از لحظه ای که چراغ ADSL ثابت میشه حساب کن ببین چقدر طول میکشه.
واسه یو اس بی درایور نصب کردین دیگه نه ؟ ... یه سیستم ریستور بکنید به قبل از زمان نصب درایور و دوباره درایورو نصب کنید ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)