1111 پست تو تاپیک من![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
1111 پست تو تاپیک من![]()
در واقعا 1/9 پستهای تو اون تاپیک مال منه![]()
نزدیکترین فرد به من 650 تا پست داره![]()
آره دیگه . بشینی پز سرویست رو بدی به بیقه مرذم ایران این میشه دیگه .بابا اون بیچاره ها بعضی هاشون محدودیت 128 خانگی رو هنوز دارن . نکن برادر نکن . با دل مردم بازی نکن![]()
پشتیبانی همارا همون پشتیبانی مخابرات هست . همون 2020 . شما زنگ بزن بگو سرویس من سرویس جشنواره هست ولی من نمیتونم از حداکثر پهنای باندم استفاده کنم چون داون استریمم روی 2 مگه . اگه میشه اون رو ببرین روی 4 مگ تا بتونم از حداکثر سرعتم استفاده کنم . ک به احتمال 80 درصد جوابش اینه . درسته باید همین جوری باشه . در این صورت یا باید پارتی پیدا کنی یا اینقد زنگ بزنی که دیگه بگن غلط کردیم . 16 مگم بخوایین میبندیم![]()
آقا شرمنده ولی من دقیقا نمی دونم این معنیش چیه و باید کجا رو ببینم؟
البته یه مطلب دیگه، این جناب مافیا-کینگ درسته که من نمی تونم از طرف ایشون حرف بزنم ولی شاید یادشون رفت بگن که یه شب ایشون هم با سرعت 450 دانلود کرده بودن از سایت پی سی دانلود.
پس این چطور میشه که یه شب یه سرویس باشه و شب دیگه یه سرویس دیگه!
به نظر من که مشکل نویز و اینا بهانه ست، مرکز اینا حق خوری می کنه.
پس شرکت همارا باید تایید کنه این کار و یا مخابرات هم می تونه خودش این کارو بکنه؟
بله درسته یادم رفت بگم داداش دمت گرم
بله کاملا درسته حق با ایشونه شاید مرکز یه کارایی می کنه![]()
تو مودم دنبال همچین چیزی باش ککه نوشته ADSL MODE
DSL DSL mode ADSL2 DSL Status ADSL2, SHOWTIME.L0 مرکز شما که بیکار نیست سرعت شما رو چک کنه!!!
این کار رو مودمتون میکنههر وقت که نویز خط زیاد بشه خودش سرعتتون رو کم میکنه تا نتتون کامل قطع نشه
هر وقت هم که نویز کمتر بشه سرعت رو آزاد سازی میکنه![]()
آقا من آخر سر چیکار کنم؟برم یقه پشتیبانی رو بگیرم یا برم سیم شکی رو عوض کنم ؟
چون قبلا سرعت 450 رو گرفتی باید بری سراغ
سیم کشی![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)