يعني روشي وجود نداره.....؟؟؟
خوب پيش مياد ديگه....نخند....نخند....![]()
يعني روشي وجود نداره.....؟؟؟
خوب پيش مياد ديگه....نخند....نخند....![]()
من تازگی از فروشگاه سروش خیابون سعدی آرکیدو خریدم 225 با آخرین آپدیت و یک سال خدمات . طرف آدم منصفی بود قطعاتشو هم چک کردم همه اصل بود . تهران همینو اون موقع 230 میدادن تازه هزینه تیپاکس هم داره . الیت هم حدود 90 تومن گرون تره .
میدونید چون یه زمانی ارکید خیلی ارزون شد چون اون موقعه خرید داشتن الان دارن به قیمت معمولی میدنمن تازگی از فروشگاه سروش خیابون سعدی آرکیدو خریدم 225 با آخرین آپدیت و یک سال خدمات . طرف آدم منصفی بود قطعاتشو هم چک کردم همه اصل بود . تهران همینو اون موقع 230 میدادن تازه هزینه تیپاکس هم داره . الیت هم حدود 90 تومن گرون تره .
Saveهارو ميتونين به وسيله ي فلش بريزين رو هارد ديگه. پروفايل رو نميدونم ميشه يا نه امتحان نكردم . اگه به لايو وصل شده تاحالا ميتونه از طريق لايو هم Recover كنه گيمرتگش رو .
میخواستم به دونم باطری xbox360 داخل خودش هست قابل شارژه ؟
و اسم دستگاهی که شارژ میکنش باطری رو چیه ؟
مرسی !
نه.واسه من دو تا دوراسل بود که قابل شارژ نیست.میخواستم به دونم باطری xbox360 داخل خودش هست قابل شارژه ؟
و اسم دستگاهی که شارژ میکنش باطری رو چیه ؟
مرسی !
منظورتون کدوم دستگاه هست؟ واسه 360 یه شارژر هست که باید خرید. یدونم شارژر باطریای معمولی که شارژین.و اسم دستگاهی که شارژ میکنش باطری رو چیه ؟
Play And Charge
kit & sharjer منظوره شماست !اسم دستگاهی که شارژ میکنش باطری رو چیه
اما من میگم باطری شارژی و شارژر بخرین بهتره ! من که اینطوری خیلی راحت ترم ! قبلا kit داشتم فاز نمیداد
ویرایش : دیر جواب دادماقای sonixax سریعتر بودن تو جواب دادن
![]()
Last edited by mohammad_twe; 13-05-2010 at 22:10.
االان ماله من هم duracell هست قابل شارژ نیست ؟ تمام شده
االان هم تمام شده من چکار کنم باطری قلمی 100 تومانی جواب میده یا زود تمام میشه ؟
من یه شارژین بخرم با باطری قابل شارژ درسته چه مارکی ؟
دوستان یه سوال..
.
الان یه سری بازی ها برای کامپیوتر دارن میان مثلاdx11هستن
میخواستم بدونم این 360 ما...هم dx11 رو هم ساپورت میکنه؟؟؟dx10رو چطور؟؟
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)