خیلی ممنون از اینکه جواب دادید. فکر کنم عدد vpi و vci رو اشتباهی جابجا گفتید. در هر صورت با هر دوتاش امتحان کردم برای vci=59 که چراغ اینترنت یا خاموشه یا قرمز و با vpi=59 i همش چشمک مزنه. دوست عزیز خودتون از این مودم دارید و پارس انلانید؟
خیلی ممنون از اینکه جواب دادید. فکر کنم عدد vpi و vci رو اشتباهی جابجا گفتید. در هر صورت با هر دوتاش امتحان کردم برای vci=59 که چراغ اینترنت یا خاموشه یا قرمز و با vpi=59 i همش چشمک مزنه. دوست عزیز خودتون از این مودم دارید و پارس انلانید؟
دوستان هفته اینده میخوام بیام پارس انلاین بین 512 و 1 مگ موندم. میشه تفاوت دانلود شبانه این دو خط تو شب برام توضیح بدین؟
حالا که 512 گرفتی ببین سرعت دانلود شبانت فرقی کرده اگه آره که یه اطلاع رسانی کن
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مسلم هست که پارس
راستی تا یادم نرفته بگم که ظاهرا پارس آی اس پی برتر آذر ماه 90 شده . نتیجه ی 10 تایی های برتر سال متما این رو نشون میده . برای دیدن نتیجه ده تایی های برتر ماه قبل به لینک زیر برید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر برتر شده پس دهنمون سرویس دیگه میخواد نثل شاتل گند بزنه چون شاتل هم وقتی برتر شد دیگه ر..د تو سرویساش.
سه حالت داره: من قاطی کردم. پارس آنلاین قاطی کرده. speedtest قاطی کرده.
![]()
آره حق با شماست جابه جا گفتم من خودم همین مدل را دارم قبل از اینکه این مراحل رو انجام بدید وقتی 192.168.1.1 رو زدی صفحه باز شد از منو کنار managment رو بزن و بعد setting رو بزن و بعد restore setting بعد از انجام این کار ها مراحلی که گفتم انجام بده
این دزد آنلاین هم با ما سر ناسازگاری گذاشته باید کوچ کنیم فایده نداره
دیشب که به نظر بهتر شده بود حالا امشب روببینیم چطور میشه...
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)