تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1412 از 2199 اولاول ... 4129121312136214021408140914101411141214131414141514161422146215121912 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,111 به 14,120 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

اگه نباشه جاش خالی می مونه Max.Pain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام

بین مودم های BM632W و SWC9200 اختلاف آنتن دهی وجود داره؟

کسی مقایسه کرده تا حالا؟!

نمایندگی ها دیگه از BM632W ندارن درسته ؟!

BM632W از لحاظ حمل و نقل راحت تره بهتر تو کیف قرار میگیره !

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ممنون
    دو ماه یه مغازه اجاره کردم که تلفن نداره.دوماه بعدشم شاید همونجا شاید جای دیگه.مخابراتم گفتش پست خالی ندارند اونجا.سیار هم هستم.هر روزم نت میخوام حداقل از موبایل ایرانسل بهتر باشه دانلود نخواستیم
    سایتم باید هر روز آبدیت بشه.چاره چیه
    یه سوال مهممممممممممممممممممممممم ممممممم
    اگه مودم های قدیمی که طرح های قدیمی ارزون روشون فعاله رو از یه نمایندگی که هنوز اونارو داره بگیریم ارزشش بیشتر از طرح های جدید و مودم های طرح جدید هست؟
    گمون نکنم چندان تفاوتی داشته باشه.
    چون مودم فقط یک گیرنده است و همه چیز بستگی به فرستنده داره.
    بعد هم نمایندگی مودم طرحدار نداره. شما یک سرویس که میخرید نمایندگی میاد مودم را براتون ست میکنه.
    مگه از کسی طرحش را بخرید؛ یعنی به نام طرف.

3. این کاربر از saeediranzad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستان برای سفارش دادن از طریق خود سایت و فورمی که در این صفحه هست اقدام کنم یا مستقیما به یه نمایندگی نزدیک مراجعه کنم؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مودمی که میخوام این هست:

مودم داخلی وایمکس با پورت تلفن و امکان WiFi و یا Indoor
    VOIP-WiFi CPE
    BM632W
    2.200.000

کم مصرف
    یک ماهه
    B1401
    512Kbps
    3GB
    180.000

کلا با 5% مالیات حساب کردم میشه 249900 تومان.

در هرصورت اونها خودشون با یه نمایندگی تماس می‌گیرن که کسی رو بفرستن تا مودم رو براتون نصب و تست کنه. البته بعضی وقتها نماینده فروش، مودم رو جلوتر با پیک می‌فرستن و مونده به خود نمایندگی. مراجعه به نمایندگی بیشتر مال زمانی هست که شما از یه نمایندگی خاصی خوشتون اومده و حتماً می‌خواهین که از طریق اون اقدام کنید. به قولی مراجعه مستقیم به نفعتون هست. وگرنه اگه از طریق سایت اقدام کنید، خود شرکت یه نماینده نزدیک بهتون رو انتخاب می‌کنه.

5. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

مودم شما یکی از مدلهای قدیمی مارک جم‌تک هست. البته الان توی سایتش مشخصاتش نیست، ولی مشکل اینجاست که کلاً توی اون سایت اطلاعات راهنما و فنی برای هیچ مودمی نیست چه جدید باشه و چه قدیمی.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مورد اون مشکلی که گفتین هم الان سر تا پای مودم خودم و مشابه هواووی رو گشتم. اصولاً چون امنیت با سیم هست دیگه جایی برای قطع کردنش نذاشتن. اما یه مورد هست به نام فیلتر مک‌آدرس که می‌شه تعیین کرد فلان آدرس توی لیست سیاه باشه یا برعکس توی لیست سفید. البته خودم تابحال این مورد رو تست نکردم، ولی منطقاً دیدم که این مورد برای وایرلس مصرف داره که هر کسی نتونه سعی به ورود داشته باشه. اما شاید برای ارتباط با سیم هم جواب بده. البته باید ببینید که مودم شما هم بخشی برای فیلتر مک‌آدرس داره یا نه. بگردین ببینید آیا توی منوهای تنظیمات مودم همچین چیزی دارین یا نه.

در مورد دور بودن جای مودم هم بگم که این مدل کابل شبکه تا 100 متر رو راحت جواب می‌ده و نیاز به تقویت نداره. برای همین اگه فاصله‌تون خیلی زیاد نیست که شاید بهتره یه کابل شبکه بلند بسازید و خودتون رو از دردسرهای وایرلس خلاص کنید. البته این موضوع ربطی به سوءاستفاده از مودم زمانی که شما بالای سرش نیستین، نداره و اون قضیه و قفل مودم رو مگه با همون مک‌آدرس انجام بدین.

درضمن یه نکته مهم، برای اینکه کسی نتونه وارد تنظیمات مودم بشه، حتماً رمزش رو عوض کنید. البته می‌شه با ریست سخت‌افزاری رمز رو پاک کرد، اما چیزیه که معلوم می‌شه و نمی‌شه مخفیانه وارد بخش تنظیمات مودم شد.
    ممنون
    البته اين مودم رو من خودم با مودم هاي هواوي كه خود مبين نت ميده, مقايسه كردم, ميزان سيگنال دهي fmm-130 تقريبا دو برابر بيشتر از مودم مبين نت بود..ولي حيف كه راهنماي جامع و كامل براي اين مدل پيدا نكردم
    البته صد در صد خود ايرانسل راهنماي كامل تنظيمات اين مدل رو داره...ولي نميدونم به من هم بدن يا نه..
    راستي ايميل زدم به همون سايت اصلي خودش و درخواست كردم فايل راهنماش رو بهم بدن

پروفشنال امیر انصاری's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

متأسفانه نذاشتن طرح قدیممو تمدید کنم. طرح های جدید یکی از دیگری مزخرف تره. نه حجم به دردبخور داره و نه قیمت مناسب.
    از روی اجبار 2 مگ با 3 گیگ ترافیک خریدم. سرعت آپلود از 2 مگ قدیم (512 کیلوبیت) بیشتره و به 1 مگابیت افزایش یافته. سرعت دانلود ولی واقعی شده و دیگه از 3 مگ خبری نیست. کاش حداقل حجم اضافه رو منصفانه تر حساب میکردن. اینم تست سرعتش:

سرعت شبانه شم امشب بررسی میکنم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

بالاخره یک کار مثبت از مبین نت دیدیم
    صفحه مشترکین جدید فوق العاده زیبا و کاربرپسند شده:

اتفاقاً رنگهاش مناسب کامپیوتر رومیزی و لپ‌تاپ نیستن و همون مناسب موبایل و تبلت هست. اونجا عمداً رنگها رو غلیظ و خالص استفاده می‌کنن که راحتتر بشه خوندشون. اما توی کامپیوتر رومیزی و لپ‌تاپ بدتر چشم رو می‌زنه.
    بعد هم هنوز مشکلات فنی زیاد داره. برای مثال مشابه صفحه قبلی آپدیت نمی‌شه و اطلاعاتش قابل اطمینان نیست. یا الان هر چی گشتم لینکی برای تمدید و پرداخت پول توش ندیدم. انگار عمداً خواستن کاری کنن که به این راحتی کسی نتونه تمدید کنه و همه اجباری برن سراغ تغییر طرح. البته شاید هم بعداً این مشکل درست بشه، اما الان وجود داره.

9. 2 کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

ممنون
    دو ماه یه مغازه اجاره کردم که تلفن نداره.دوماه بعدشم شاید همونجا شاید جای دیگه.مخابراتم گفتش پست خالی ندارند اونجا.سیار هم هستم.هر روزم نت میخوام حداقل از موبایل ایرانسل بهتر باشه دانلود نخواستیم
    سایتم باید هر روز آبدیت بشه.چاره چیه
    یه سوال مهممممممممممممممممممممممم ممممممم
    اگه مودم های قدیمی که طرح های قدیمی ارزون روشون فعاله رو از یه نمایندگی که هنوز اونارو داره بگیریم ارزشش بیشتر از طرح های جدید و مودم های طرح جدید هست؟

گمون نکنم چندان تفاوتی داشته باشه.
    چون مودم فقط یک گیرنده است و همه چیز بستگی به فرستنده داره.
    بعد هم نمایندگی مودم طرحدار نداره. شما یک سرویس که میخرید نمایندگی میاد مودم را براتون ست میکنه.
    مگه از کسی طرحش را بخرید؛ یعنی به نام طرف.

اشتراک قدیمی یه چیز قابل لمس یا ثابت مثل شماره تلفن نیست که قابل انتقال و حفظ باشه. یعنی تمام اشتراکها به شخصیت حقیقی یا حقوقی واگذار می‌شه و بعد از اتمام یا لغو اشتراک،‌ همه چیز از بین می‌ره و نهایت یه رکورد توی آرشیو مبین‌نت یا نمایندگی ازش می‌مونه.
    در مورد مودم قدیمی هم بعید هست نمایندگی‌ها بخوان مثل خرید و فروش ماشین برن سراغ خرید و فروش مودم دست دوم. یعنی اگه نمایندگی هم اینکار رو بکنه یه کار روتین و استاندارد نیست.
    پس اگه شما بخواهید اکانت فعال با مودم بخرین مجبورین به اینترنت و اشخاصی که اکانتشون رو می‌فروشن مراجعه کنید. بماند خودم شخصاً اینکار رو نمی‌کنم چون اکانت هنوز به نام نفر اول خواهد بود و هر لحظه می‌تونه اکانتش رو ببنده و شما هم دستتون به هیچ جا بند نیست چون اصولاً از اولش نمی‌بایستی اینکار رو می‌کردین و اکانت کس دیگه‌ای رو بخرین. تازه مشکلات احتمالی که نفر اول می‌تونسته داشته باشه هم به شما منتقل می‌شه و احتمال داره که شما رو مقصر بدونن و برعکس.

11. 3 کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

ممنون
    البته اين مودم رو من خودم با مودم هاي هواوي كه خود مبين نت ميده, مقايسه كردم, ميزان سيگنال دهي fmm-130 تقريبا دو برابر بيشتر از مودم مبين نت بود..ولي حيف كه راهنماي جامع و كامل براي اين مدل پيدا نكردم
    البته صد در صد خود ايرانسل راهنماي كامل تنظيمات اين مدل رو داره...ولي نميدونم به من هم بدن يا نه..
    راستي ايميل زدم به همون سايت اصلي خودش و درخواست كردم فايل راهنماش رو بهم بدن

قبلاً هم یادم هست که مودمهای USB ایرانسل که یه تقویت‌کننده دسته‌دار داشتن توی خونه دوستم وسط اتاق و بدون نزدیکی به پنجره یا بالاترین از سطح زمین خیلی خوب جواب می‌داد. پس مشخصه که ایرانسل توی انتخاب مودم بهتر از مبین‌نت هست. در مورد درخواست راهنما هم اتفاقاً هم می‌خواستم همین پیشنهاد رو بدم، منتهی نمی‌دونستم که حوصله نامه نوشتن دارین یا نه که دیدم خودتون قبلاً اقدام کردین. البته ایرانسل اگه راهنما هم داشته باشه که بعید هست با ایمیل بده چون اگه می‌خواست بده که قبلاً توی سایتش می‌ذاشت.

13. 2 کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

متأسفانه نذاشتن طرح قدیممو تمدید کنم. طرح های جدید یکی از دیگری مزخرف تره. نه حجم به دردبخور داره و نه قیمت مناسب.
    از روی اجبار 2 مگ با 3 گیگ ترافیک خریدم. سرعت آپلود از 2 مگ قدیم (512 کیلوبیت) بیشتره و به 1 مگابیت افزایش یافته. سرعت دانلود ولی واقعی شده و دیگه از 3 مگ خبری نیست. کاش حداقل حجم اضافه رو منصفانه تر حساب میکردن. اینم تست سرعتش:

سرعت شبانه شم امشب بررسی میکنم.

جالبه که نذاشتن طرح قبلی رو تمدید کنید چون من تونستم تمدید کنم و ایراد نگرفتن.

15. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام

بین مودم های BM632W و SWC9200 اختلاف آنتن دهی وجود داره؟

کسی مقایسه کرده تا حالا؟!

نمایندگی ها دیگه از BM632W ندارن درسته ؟!

BM632W از لحاظ حمل و نقل راحت تره بهتر تو کیف قرار میگیره !

چند روز پیش کارشناسی که اومده مودم 635 من رو تست کنه، با خودش یکی از این مدلهای SWC-9200 رو آورده بود و حسابی اونجا تستش کردم. منطقاً بخاطر دو آنتن قابل تنظیم وایمکس وضعیت بهتری داره تا مدلهای قدیمی که آنتن اونها روی بورد الکترونیکی نصب شده و باید برای تنظیم دقیقتر خودم مودم رو جابجا کرد. مثل کاری که توی رادیوهای موج متوسط AM می‌کنیم. در کل قصد دارم که خودم به زودی یکی از اونها بگیرم. البته این رو هم بگم که کلاً به سازنده 632 و 635 که هواووی باشه بیشتر اطمینان دارم و می‌دونم مودمهای خوبی دارن. اما مشکل اینجاست که این مودمها رو برای وقتی ساختن که تعداد دکل‌ها و قدرتشون خوب و مناسب باشه و نیاز به تقویت خاصی نباشه.
    دو سال پیش که بار اول مبین‌نت اومدم توی صفحه عضویت می‌گفت که تا نیاز نباشه به مودم Outdoor نیازی نیست. اما جدیداً برعکس شده و از همون اول کار خودشون رو راحت کردن و گفتن که فقط مودم خارجی خوب جواب می‌ده و تا مطمئن نشدین سفارش مودم داخلی ندین.

17. 2 کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •